Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 2388
mamy jeszcze pieniadze z komunii ale mama mowi zeby jechac to bedziemy mieli wiecej pieniazkow to jedziemy :D:D:D
Troll!
Cytat: Plemnik_DG
nie wiem jak Wy ale ja biore tylko kase na bilet w jedna strone :d

TO NIE JEST ZBYTNIO ROZSĄDNE A W RAZIE CZEGO ZA CO WRÓCISZ?NO CHYBA ZE NIE MASZ ZAMIARU WRACAC
OBY CI NIE BRAKŁO
JAK BYM MIAŁ BRAC KASE TYLKO W JEDNA STRONE TEZ BYM JECHAŁ
Cytat: piter77

TO NIE JEST ZBYTNIO ROZSĄDNE A W RAZIE CZEGO ZA CO WRÓCISZ?NO CHYBA ZE NIE MASZ ZAMIARU WRACAC
OBY CI NIE BRAKŁO

Do odważnych świat należy ;] I tak miałem jechać całkowicie w ciemno do Hiszpanii wiec jest ok :)
JA WIDZE ZE TAM 90% SKŁADU WYBIERA SIE DOBRZE BAWIĆ
NO I BARDZIEJ NA WYCIECZKE NIZ DO PRACY
ALE TO KAZDEGO SPRAWA

PANNAMYSIA NIE MAM TWEGO GG
Cytat: marek8729

OBY CI NIE BRAKŁO

Do odważnych świat należy ;] I tak miałem jechać całkowicie w ciemno do Hiszpanii wiec jest ok :)

TYLKO PO CO?
TAM TERAZ BEZROBOCIE NIE DUZO MNIEJSZE NIZ U NAS
ale tam sa dobre zarobki w przeliczeniu na zl ;)
nawet jakbym zarabiał 700 euro to liczy się kraj :) Nie jestem materialistą ;]
Witam. Jestem znajomym Plemnika i tez jade z wami do Hiszpanii ;)
Piter77 powiem ci tak. Ja bylem 2 lata temu we Francjii na zbiorach jablek. Pojechalem tam z kumpla rodzina do jego takiej jakby przyszywanej rodziny we Francjii. Mialem nagrana prace i wszystko. Ale to tez wiazalo sie z ryzykiem. Np. nie dalbym sobie rady w tej pracy i by mnie zwolinili(czego nie zzrobili bo dalem sobie rade) i bylbym bez pracy i kasy. Takze nawet majac zalatwiona robote i tak jedziesz w ciemno.
Dobre zarobki jak jest dobry sezon i praca
UWAGA WAŻNE:
Właśnie rozmawiałem z p.ANIĄ przez telefon,powiedziała mi że narazie 10 osób jej potwierdziło wyjazd z Krakowa i bardzo prosi osoby które dostały szczególy wyjazdu o potwierdzenie do godziny 18 i powiedziała że jak będzie tak mało osób to z Krakowa wogóle nie pojadą autokary tylko z Wrocławia.Więc kto jeszcze nie potwierdził niech to zrobi,bo pani Ania nie wie co robić.
wiesz jak bym mial 1500zl na wyzyganie tez bym jechal ale nie mam
i proste
A w tym roku jest kaszana z pracą
Powiem tyle polacy mają to do siebie że nie lubią gdy ktoś ma lepiej od nich,zazdrość jest wrodzona i tyle w temacie kto chce jechać niech jedzie i nie słucha się ludzi którzy mówią że nie ma pracy,mało płacą i ogólnie lipa.Chcesz się przekonać jedź !
Podzielam slowa marka ;] Kazdy ma swoj rozum i wie czego chce. Ktos lubi ryzykowac to jedzie. Ktos sie boi ze to "wyjebka" to nie jedzie proste. Nigdy nic nie jest pewne na 100% za granica.
Cytat: bulbo
UWAGA WAŻNE:
Właśnie rozmawiałem z p.ANIĄ przez telefon,powiedziała mi że narazie 10 osób jej potwierdziło wyjazd z Krakowa i bardzo prosi osoby które dostały szczególy wyjazdu o potwierdzenie do godziny 18 i powiedziała że jak będzie tak mało osób to z Krakowa wogóle nie pojadą autokary tylko z Wrocławia.Więc kto jeszcze nie potwierdził niech to zrobi,bo pani Ania nie wie co robić.

NIE WIE CO ROBIC?
SPAPRAŁA REKRUTACJE A TERAZ NIE WIE CO ROBIC?
NIECH POGADA Z SZEFEM HISZPANEM I POWIE MU ZE LUDZIE SIE BOJA I NIECH GO POPROSI O CZAS.
I NIECH OD NOWA ZROBI TA REKRUTACJE I NIECH TO ZROBI TAK JAK POWINNO TO BYC ZROBIONE WTEDY NAPEWNO POTWIERDZA WYJAZD WSZYSCY A NIE TYLKO 10 OSÓB
Dokładnie, taki wyjazd organizuje się góra 2 miesiące przed wyjazdem a nie tydzień lub 2 tygodnie
ja juz sie napalilem na ten wyjazd, jak nie pyknie to i tak jade na wlasna reke :D
GWARANTUJE PANI ANNIE ZE JAK LUDZIE NIE BEDA MIEC ZADNYCH WATPLIWOSCI TO BEDA POTWIERDZAC WYJAZD.
A TU OD POCZATKU BYLO WIECEJ PYTAN I NIEJASNOSCI NA KTORE NA DODATEK NIE BYLO ODPOWIEDZI ZE STRONY PANI ANNY.
WIEC NIE MA SIE CO DZIWIC ZE TYLKO 10 OSÓB POTWIERDZILO CHEC WYJAZDU.
A JA O TYM OD POCZATKU MÓWIŁEM
NIKT MNIE NIE SŁUCHAŁ
ludzie przeciez ona nie jest jakas specjalistka od rekrutacji!!
jest pracownica plantacji a ze ma mozliwosc zalatwienia pracy to zalatwia a ze tak jej to wyszlo tak to trudno.
ps.do zobaczenia w Hiszpanii!!!!!!!!!!!!!!;)
piter77.iwonka ma racje. Przeciez to jest tylko zwykla pracownica ktora chce sciagnac polakow do pracy. Przykladowo jesli jada 2 autkoary to jest ok 80 osob tak ? Chcialoby ci sie siedziec codziennie po pracy na kompie i odpisywac kazdej osobie po kolei na meila ?? Bo mi sie wydaje ze nie bardzo.
GWARANTUJE PANI ANNIE ZE JAK LUDZIE NIE BEDA MIEC ZADNYCH WATPLIWOSCI TO BEDA POTWIERDZAC WYJAZD.
A TU OD POCZATKU BYLO WIECEJ PYTAN I NIEJASNOSCI NA KTORE NA DODATEK NIE BYLO ODPOWIEDZI ZE STRONY PANI ANNY.
WIEC NIE MA SIE CO DZIWIC ZE TYLKO 10 OSÓB POTWIERDZILO CHEC WYJAZDU.
A JA O TYM OD POCZATKU MÓWIŁEM
NIKT MNIE NIE SŁUCHAŁ

czlowieku, nie rozumiem Cie, nie jedziesz to po co jeszcze udzielasz sie na tym forum. znajdz sobie jakies inne i rozpraszaj ludzi swoja krytyka. prste nie jedziesz , nie psuj nadziei innym.
Cytat: iwonka90
ludzie przeciez ona nie jest jakas specjalistka od rekrutacji!!
jest pracownica plantacji a ze ma mozliwosc zalatwienia pracy to zalatwia a ze tak jej to wyszlo tak to trudno.
ps.do zobaczenia w Hiszpanii!!!!!!!!!!!!!!;)

chyba na glownym dworcu pks ;))
może nie które meile z potwierdzeniami jakoś nie dotarły nie raz tak się zdarza,to napiszczie może jeszcze raz kto jedzie,bo na forum ponad 10 osób pisze że jedzie i to jeszcze ze znajomymi,a tam nie ma tych potwierdzeń
ja
nie na dworcu bo ja jade w niedziele juz od pana Maria :) ale zycze wam powodzenia! mam nadzieje ze sie uda :)
Moje spostrzeżenia:
Do piter77:
Kolego taki mondry i przewidujacy to ja tez jestem i kazdy tutaj myśli podobnie.Większość jedzie do ciężkiej pracy i się zapożyczją na wyjazd.Skoro nie jedziesz to najwyrazniej nie musisz i mozesz sobie zostać w naszym dostatnim kraju i nadal mędrkować.
Niekórzy jadą się zabawić.Ich sprawa ale na moje oko to zabawią się nie długo, no chyba ze sobie gospodę polską znajdą w hiszpani.
A co do tych potwierdzeń ze tylko 15 osób potwierdziło, to niema sensu juz gdybać co i jaka rekrutacja.Jezęli ktoś jest nierzetelny lub zagubiony w tym co robi to nie znaczy ze ja taki tez powinien być.No chyba ze to ogólna mentalonosć polska.
Sam się wybieram i mam wiele obaw ale niestety nie mam zamiaru czekać jak Polska zrobi się zielona.
edytowany przez Prorok76: 31 mar 2011
Cytat: bulbo
może nie które meile z potwierdzeniami jakoś nie dotarły nie raz tak się zdarza,to napiszczie może jeszcze raz kto jedzie,bo na forum ponad 10 osób pisze że jedzie i to jeszcze ze znajomymi,a tam nie ma tych potwierdzeń

bo kazdy tylko tutaj mowi ze jedzie a ilu potwierdziło?
Piter przestan sie MAZAC.
Cytat: Prorok76
Moje spostrzeżenia:
Do piter77:
Kolego taki mondry i przewidujacy to ja tez jestem i kazdy tutaj myśli podobnie.Większość jedzie do ciężkiej pracy i się zapożyczją na wyjazd.Skoro nie jedziesz to najwyrazniej nie musisz i mozesz sobie zostać w naszym dostatnim kraju i nadal mędrkować.
Niekórzy jadą się zabawić.Ich sprawa ale na moje oko to zabawią się nie długo, no chyba ze sobie gospodę polską znajdą w hiszpani.
A co do tych potwierdzeń ze tylko 15 osób potwierdziło, to niema sensu juz gdybać co i jaka rekrutacja.Jezęli ktoś jest nierzetelny lub zagubiony w tym co robi to nie znaczy ze ja taki tez powinien być.No chyba ze to ogólna mentalonosć polska.
Sam się wybieram i mam wiele obaw ale niestety nie mam zamiaru czekać jak Polska zrobi się zielona.

nie 15 ale 10 osob potwierdzilo co wskazuje ze tutaj na forum kazdy jedzie a po za forum to juz tak nie jest.
Ja ci facet nie bronie jechac i nikomu nie bronie sam bym pojechal ale widzac jak kobieta podchodzi do czesci osob i wogole do tej rekrutacji to ja niestety nie zaryzykuje bo niestac mnie na ryzyko.
Ja nikomu nie powiedziałem nie jedz.
Chcesz to jedz.
Jakto nie ma sensu gdybac jaka rekrutacja?SPAPRANA i to ci kazdy madry powie
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie