Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1261-1290 z 2388
Pisał ktoś, że do godz. 18.00 p.Mróz prosi o potwierdzenie wyjazdu. Kilka dni temu również o to prosiła.Widać, że chyba jaja sobie robi.
poczekamy
no chyba ze znow powie ze cos nie moze sie zalogowac
DRODZY RODACY!
W amoku urojeń i rojen postanowiłem ze jadę zadłużony ze swiadomością ze zastanę inną rzeczywistosć niż sobie wyobrażałem.
Możliwe że tam gdzie wsiądę to tego PKS-u do Hiszpani, będzie nas jechać garstka albo ja sam.
Ale robię to nie tylko dla siobie ale dla was wszystkich.
Za rok zrobię wszystko, żeby zrobić już nową profesjonalną rekrutację jeżeli P.Ania nie bedzie mieć nic przeciwko.
Dam ogłoszenie do wszystkich PuP-ów w Polsce żebyście mieli pewnosć ze wasz nie oszukam.
Potwierdzenia nie potrzebuję bo wiem że wszyscy pojedziecie do mnie wtedy.
Poinformuję was wszystkim jednym zbiorczym mailem o tej samej godzinie.
Postanowiłem ze pojedziecie za darmo, albo na koszt pracodawcy ,albo na mój własny, bo za rok bedę sobie mógł pozwolić was zasponsorować.
Oczywiście głupi nie jestem i potrącę wam z pensji ,po drugiej dwutygodniówce.
Nie obwaiam się bo wiem że ,najważniejsza jest praca i wiem ze bedziecie pracować i pomnażać swój majątek a potem wydawać w karaju.
Do zobaczenia za rok.Pozdrawiam wszystkich.
edytowany przez Prorok76: 31 mar 2011
Cytat: PannaMysia
Cytat: bulbo
UWAGA WAŻNE:
Właśnie rozmawiałem z p.ANIĄ przez telefon,powiedziała mi że narazie 10 osób jej potwierdziło wyjazd z Krakowa i bardzo prosi osoby które dostały szczególy wyjazdu o potwierdzenie do godziny 18 i powiedziała że jak będzie tak mało osób to z Krakowa wogóle nie pojadą autokary tylko z Wrocławia.Więc kto jeszcze nie potwierdził niech to zrobi,bo pani Ania nie wie co robić.

Ona nie wie co robić, haha Jestem oszczana. Może powinna ruszyć swój zacny tyłek i zająć się tym wszystkim jak trzeba , a przede wszystkim odpisywać na maile z kulturą, a nie jednym wyrazem, to tylko świadczy,że p. Mróz brak jakichkolwiek kompetencji i dobrych manier.

a może twój meil poprostu nie dotarł,różnie to bywa,jak ja pisałem meila i nie miałem odpowiedzi to dzwoniłem do p.ANI
a swistak siedzi i zawija...........hehe
Piotr77 oczywiscie wie najlepiej z nas wszystkich. Nie chcesz to nie jedz ale nie truj d....py tym ktorzy jada
nie ja wlasnie nic nie wiem i w tym sek
Ja jak koledzy nic nie wiem ale chce zaryzykowac jak cos pojdzie nie tak to nawet szukac tam na wlasna reke
piter77 ale ty chłopie męczysz dyńke pociorta tu jesteś jak nie jedziesz to daj se siana i idz na forum gdzie przyjaciół szukają.
Cytat: Puff22
Ja jak koledzy nic nie wiem ale chce zaryzykowac jak cos pojdzie nie tak to nawet szukac tam na wlasna reke

szukac czego?
a jezyk hiszpanski znasz?
nie licz na angielski bo sie mozesz nie dogadac hiszpanie to jeden z nielicznych narodów w europie ktory nie chetnie uczy sie jezykow obcych
Cytat: marcelinoo1
piter77 ale ty chłopie męczysz dyńke pociorta tu jesteś jak nie jedziesz to daj se siana i idz na forum gdzie przyjaciół szukają.

podejrzewam ze tam sie nawet zapisywac nie trzeba bo z tego co widac miejsca beda mozna przyjsc obczaic sytuacje jak bedzie wszystko grac wsiadam i jade jak cos bedzie brzydko pachniec w powietrzu wracam do domu.
prawda ze proste?
Cytat: marcelinoo1

a czemu sie dusisz tylko do mnie skoro tu wiekszosc nie jedzie
Jak bd trzeba Piter77 bd pokazywal im na migi? zadowala cie taka odpowiedz ?
piter idż już z tego forum,i lepiej pracy poszukaj na swoim podwórku
ale w przeciwieństwie inni do ciebie dali sobie spokuj z głupimi komentarzami piter77
Piter to odpowiedz Pani Anny.
Odp:
Probowalam, prosze mi wierzyc ale moj laptop nie ma jakiegos programu
i nie moge nic napisac

prosze o to dowod, info o rejestracji
Witaj AnnaMroz1979!

Dziękujemy za utworzenie konta w naszym serwisie. Twoje konto nie jest
jeszcze aktywne.
Prosimy uzyć poniższego linka aby aktywowac konto.

http://www.hiszpanski.ang...... i tak dalej

po kliknieciu na link wywala mnie calkowicie z tej strony
jeszcze ci zostalo 7 dni na myslenie
dobra koniec tematu
bo to nie ma sensu
Cytat: Fufcys
Piter to odpowiedz Pani Anny.
Odp:
Probowalam, prosze mi wierzyc ale moj laptop nie ma jakiegos programu
i nie moge nic napisac

prosze o to dowod, info o rejestracji
Witaj AnnaMroz1979!

Dziękujemy za utworzenie konta w naszym serwisie. Twoje konto nie jest
jeszcze aktywne.
Prosimy uzyć poniższego linka aby aktywowac konto.

http://www.hiszpanski.ang...... i tak dalej

po kliknieciu na link wywala mnie calkowicie z tej strony

ale nr gg to by mogla dac tak sie chyba łatwiej rozmawia niz przez mail
Jesli komus z was Pani Anna nie odpisuje na wazne pytania w meilach to piszcie tutaj. Moge jej zapytac poki jeszcze mam z nia kontakt i mi odpisuje.
Jesli komus z was Pani Anna nie odpisuje na wazne pytania w meilach to piszcie tutaj. Moge jej zapytac poki jeszcze mam z nia kontakt i mi odpisuje.
no ja niby znalazlem do niej nr gg ale nie odpisuje
UWAGA WAŻNE:
Właśnie rozmawiałem z p.ANIĄ przez telefon,powiedziała mi że narazie 10 osób jej potwierdziło wyjazd z Krakowa i bardzo prosi osoby które dostały szczególy wyjazdu o potwierdzenie do godziny 18 i powiedziała że jak będzie tak mało osób to z Krakowa wogóle nie pojadą autokary tylko z Wrocławia.Więc kto jeszcze nie potwierdził niech to zrobi,bo pani Ania nie wie co robić.

Ona nie wie co robić, haha Jestem oszczana. Może powinna ruszyć swój zacny tyłek i zająć się tym wszystkim jak trzeba , a przede wszystkim odpisywać na maile z kulturą, a nie jednym wyrazem, to tylko świadczy,że p. Mróz brak jakichkolwiek kompetencji i dobrych manier.

a może twój meil poprostu nie dotarł,różnie to bywa,jak ja pisałem meila i nie miałem odpowiedzi to dzwoniłem do p.ANI

Zadałam jej, jak widać niewygodne pytanie odnośnie wyjazdu ;)
Ta zapytaj co sie stanie jak dalej bd tylko 13 osob z Krakowa ?
czekaj zaraz ci powiem czy mi odpisuje skoro teraz jest przy laptopie
Zapytaj ja wprost czy jest oszustka ;)

Napewno ci odpisze Tak jestem ;]
Najprostsze sposoby sa najlepsze :)
Cytat: Fufcys

Tak poważnie, zapytaj jej dlaczego po 4 dniach od otrzymania wiadomości nie potrafi odpisać na e-mail?
Temat przeniesiony do archwium.
1261-1290 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie