Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1321-1350 z 2388
Cytat: Puff22
A teraz ci odpisala? Odpisuje Fufcysiowi to i ty napisz swoje watpliwosci...

ja napisałem do niej maila z waznymi dla mnie pytaniami juz dawno i jako jeden z pierwszych
i do tej pory nie odpisała
Cytat: Fufcys
piter no wlasnie. Napisales do niej teraz ze swoim pytaniem ?

no napisalem i co?
i nic
i nie wazne czy jade czy nie
kultura osobista wymaga zeby odpisac komus nawet na maila
Zjeba...ta babka jest i tyle.
Nie wymagajmy kultury osobistej od prostaków ;)
Nie wiem dlaczego jednym odpisuje a drugim nie. Wy chcieliscie z Wroclawa nie??
Mam inny pomysl ktory moze nam pomoc. Nie piszmy do niej wszyscy meilow. Wyznaczmy jeda osobe ktorej caly czas odpisuje. Zeby nie przychodzilo jej dziennie 100 meilow tylko 1 konkretny z pytaniami wszystkich. Tez trzeba troche kobicie sprawe ulatwic. Co wy na to ? Bo ja jak bylbym na jej miejscu to bym sam zglupial dostajac dziennie tyle pytan od kazdego.
Nie wiem dlaczego jednym odpisuje a drugim nie. Wy chcieliscie z Wroclawa nie??

ja z krakowa chciałem bo mam blizej to chyba oczywiste i nie rozumiem tego ze ludzie bedac z wroclawia maja jechac do krakowa to jest dziwne dla mnie np
sorry ale moim zdaniem prostakiem jest ta osoba która wyzywa na forum. Brak całkowitego szacunku i kultury. sorry panno mysio jaką cie widzą na tym forum taką cię piszą.
http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/140121/page/105

poczytajcie sobie post ewcia74
dopiero stamtad wróciła i opisala jak jest
fakt ze jechala na truskawki ale widac ze rumuni tam rzadza
Mam inny pomysl ktory moze nam pomoc. Nie piszmy do niej wszyscy meilow. Wyznaczmy jeda osobe ktorej caly czas odpisuje. Zeby nie przychodzilo jej dziennie 100 meilow tylko 1 konkretny z pytaniami wszystkich. Tez trzeba troche kobicie sprawe ulatwic. Co wy na to ? Bo ja jak bylbym na jej miejscu to bym sam zglupial dostajac dziennie tyle pytan od kazdego.

niezla mysl tylko kto komu tu zaufa?

Ułatwić sprawę?! Wybacz, ale jeżeli ktoś podejmuje się rekrutacji powinien wiedzieć z czym się to wiąże,a tej pani brak kompetencji.
A i wybrać możemy Pitera77 i sprawa załatwiona ;) Haha
Nikt cie nie zmusza dziewczyno do jechania do osoby niekompetentnej:) Wiec blagam nie rob szumu
puff z kąd jedziesz podaj gg
Panno Mysiu. Zalozmy ze jestes w Hiszpanii i dostalas propozycje od pracodawcy ze mozesz sciagnac do pracy swoich rodakow z Polski , chociaz sama jestes zwykla pracownica. Napewno chcialabys to zrobic pomimo tego ze niemasz doswiadczenia jako organizatorka wyjazdow. Dajesz ogloszenie w internecie i nagle dostajesz 100 meili w ciagu 1 dnia. Nie jestes w stanie odpisac w 1 dzien na wszystkie. Zalozmy odpisalas na 40 a na 60 chcialas nastepnego dnia. A tu 2 dnia znow dostajesz ok 100meili. Wychodzi razem ok 160. I znow odp na kilkanascie a nastepnego dnia znow to samo. Takze na wszystko trzeba patrzec z dystansem. Dalabys sobie z tym rade ?
Cytat: marcelinoo1
sorry ale moim zdaniem prostakiem jest ta osoba która wyzywa na forum. Brak całkowitego szacunku i kultury. sorry panno mysio jaką cie widzą na tym forum taką cię piszą.

Akurat to mnie nie interesuje jak widzą mnie ludzie odwiedzający to forum.
Kulturę i szacunek ma się do osób,które takową posiadają, a według mnie p. Mróz jej nie ma i mam powody, aby tak sądzić. I to nie jest obraza lecz fakt. I nie musisz mnie przepraszać, bo masz prawo do własnego zdania, ale tym samym uszanuj poglądy innych ;)
Chełma jade z Krakowa. 5518367
Ty masz prawo do wlasnego zdania Panno Mysiu a my mamy prawo miec takowe twoje zdanie w d....ie:))) Z powazaniem
Do tego jeszcze trzeba zwrocic uwage na to ze ogloszenie bylo wyswietlane 8tys razy. Takze mowiac 100 meili dziennie mialem na mysli wartosc minimalna. Bo mogloby byc ich ok 500 dziennie.
Mnie parę minut ta Pani Mróz odpisała,jak napisałem 5 e-mail to raczyła odpowiedzieć.Ja napisałem że ta praca to ściema i nie traktuje ludzi poważnie.Ona na to że ja nie jestem jeden,tylko ona ma 150 osób,że trzeba mieć cierpliwość,jak Pan nie ma cierpliwości,to nie nadaje się Pan do tej pracy i wypisuję Pana z tej pracy.Ja się wkurzyłem na nią i odpisałem jej,że traktuje ludzi jak zbędne przedmioty i że w Polsce też można znaleźć pracę i ona nie jest jedyna co oferuje pracę.
ludzie co tu siewogole dzieje piter ma 100 pytan a nie jedzie wiec czego tu szukasz to jest forum dla ludzi wyjezdzajacych a nie szukajacych znajomych
piter77 za kazdym razem cytujesz czyjes slowa bo chcesz zeby ktos z toba prowadzil konwersacje a na koncu piszesz zeby ci podali gg kolezanek szukasz?/ kolegow?? moze dziewczyny?? wez ty sie chlopie ogranij bo niktciebie nie sucha dla ciebie pani mroz moze byc oszustka czy kim tam tylko chcesz ale odczep sie w koncu od nas bo niewiem jaki cel maja twoje wypowiedzi??
chcesz pokazac ze najlepiej znasz sie na posrednictwie/? czy ze najlpeij oreintujesz sie na pracy marokancow i innych narodowosci nikt cie nie slucha i z toba nie gada idz na na jakies m forum towarzyskie i tam podawaj swoje gg i pisz te swoje madrosci powinines politykiem zostac!!
i tyle czekam teraz az mi pojedziesz hahaahah:)
Panno Mysiu. Zalozmy ze jestes w Hiszpanii i dostalas propozycje od pracodawcy ze mozesz sciagnac do pracy swoich rodakow z Polski , chociaz sama jestes zwykla pracownica. Napewno chcialabys to zrobic pomimo tego ze niemasz doswiadczenia jako organizatorka wyjazdow. Dajesz ogloszenie w internecie i nagle dostajesz 100 meili w ciagu 1 dnia. Nie jestes w stanie odpisac w 1 dzien na wszystkie. Zalozmy odpisalas na 40 a na 60 chcialas nastepnego dnia. A tu 2 dnia znow dostajesz ok 100meili. Wychodzi razem ok 160. I znow odp na kilkanascie a nastepnego dnia znow to samo. Takze na wszystko trzeba patrzec z dystansem. Dalabys sobie z tym rade ?

Oczywiście, że tak. A jeżeli ktoś nie jest w stanie sprostać zadaniu to nie powinien się tego podejmować.
Może wypadałoby zapoznać się z opcjami jakie daje nam elektroniczna poczta. ;)
Wystarczy napisać raz i porządnie szczegóły wyjazdu, zrobić kopiuj i wysłać do kilu osób jednocześnie ;)
A podsumowując 170 euro to 680 zł, wyjazd kosztuje 600 zł plus 150 osób daje nam 12 tys. zł na czysto, po opłaceniu całego kursu, nie licząc że powinna być zniżka na bilet ponieważ "jedziemy" jako grupa.
Cytat: hohoho
ludzie co tu siewogole dzieje piter ma 100 pytan a nie jedzie wiec czego tu szukasz to jest forum dla ludzi wyjezdzajacych a nie szukajacych znajomych
piter77 za kazdym razem cytujesz czyjes slowa bo chcesz zeby ktos z toba prowadzil konwersacje a na koncu piszesz zeby ci podali gg kolezanek szukasz?/ kolegow?? moze dziewczyny?? wez ty sie chlopie ogranij bo niktciebie nie sucha dla ciebie pani mroz moze byc oszustka czy kim tam tylko chcesz ale odczep sie w koncu od nas bo niewiem jaki cel maja twoje wypowiedzi??
chcesz pokazac ze najlepiej znasz sie na posrednictwie/? czy ze najlpeij oreintujesz sie na pracy marokancow i innych narodowosci nikt cie nie slucha i z toba nie gada idz na na jakies m forum towarzyskie i tam podawaj swoje gg i pisz te swoje madrosci powinines politykiem zostac!!
i tyle czekam teraz az mi pojedziesz hahaahah:)

nie mam najmniejszego zamiaru po nikim jechac a juz napewno nie po Tobie
poczytaj co inni pisza np PannaMysia a dowiesz sie ze myslacych tak jak ja jest wielu o czym swiadczy fakt ze jak narazie chec wyjazdu potwierdzilo nie wiele osób.
A wiele jest takich kobiet rozmawia ze mna na gg popierajac mnie gdyz uwazaja ze z wami szkoda dyskutowac
ty nie masz zadnych pytan i watpliwosci?ty juz wszystko wiesz?
Cytat: PannaMysia

mnie nie musicie wybierac nawet bym nie chcial skoro ta pani nawet nie chce ze mna rozmawiac i tego kto zadaje zbyt wiele skresla od razu tak jak to zrobila z janek12

Ułatwić sprawę?! Wybacz, ale jeżeli ktoś podejmuje się rekrutacji powinien wiedzieć z czym się to wiąże,a tej pani brak kompetencji.
A i wybrać możemy Pitera77 i sprawa załatwiona ;) Haha
Dobra to nie ma sensu bo kazdy ma swoje zdanie i probuje nim zarazic innych. Ja postanowilem ze przygotuje sie na wyjazd. Pojde na autokar na dworcu PKS i wtedy zobacze co bedzie sie dzialo jak przyjdzie osoba ktora bedzie chciala zebrac kasiorke. Zobacze wtedy na jakie pytania jest w stanie odpowiedziec. Jezeli uznam ze cos mi nie pasuje to nie jade proste. A jak zobacze ze osoba chce nam powiedziec jak najwiecej o wyjezdzie i orientuje sie o co kaman to nie bede mial zadnych sprzeciwow. To tyle z mojej strony 3maj cie sie ;)
Piter77 do mnie rowniez pisza dziewczyny ktore wrecz przeciwnie ...chca zaryzykowac i uwazaja odwrotnie ze to wy siejecie zamet i watpliwosci
Piter77 do mnie rowniez pisza dziewczyny ktore wrecz przeciwnie ...chca zaryzykowac i uwazaja odwrotnie ze to wy siejecie zamet i watpliwosci

a ja mam odwrotnie
po za tym nikt mi nie bedzie mówił czy mam jechac czy nie
jak zechce to sie spakuje wezme kase przejade sie do krakowa i sam ocenie czy jechac czy wracac do domu
ja sie nie musze zapisywac bo podejrzewam ze nawet jak sie nie zapisze to miejsce sie znajdzie bo nie wykluczone ze ktos na samym koncu sie wylamie
nie mam zadnych watpliwosci chce to jade i nie mam zamiaru z toba dyskutowac bo nc nie wiesz i tyle wyjedzam pracowalem w hiszpanii 5 lat i jestem lepiej zoorientowany od ciebie
no i moje slowa potwierdziles cytujesz tylko kogos i gg tak tak kobiety z toba pisza bo ciagle podajesz twoj nr gg i szukasz panienki a po coty wogole sie tu wypowiadasz??? sa ludzie ktorzys ie wachaja a ty anie nie amsz zamiary jechac a ni ni tylko sie wymadrzac i TO MY UWAZAMY ZE NIE MA O CZYMZ TOBA DYSKUTOWAC WIEC IDZ NA TO SWOJE GG I TAM PISZ O WYJEZDZIE SKORO NIE AMSZ CO ROBIC NUDZI CI SIE I CHCESZ SOBIE POGADAC Z KIMS BO JESTES NAJMADRZEJSZY ZE WSZYSKICH A W DUPIE BYLES I GOWNO WIDZIALES I TYLE
fufcys dobrze napisał
Cytat: hohoho
nie mam zadnych watpliwosci chce to jade i nie mam zamiaru z toba dyskutowac bo nc nie wiesz i tyle wyjedzam pracowalem w hiszpanii 5 lat i jestem lepiej zoorientowany od ciebie
no i moje slowa potwierdziles cytujesz tylko kogos i gg tak tak kobiety z toba pisza bo ciagle podajesz twoj nr gg i szukasz panienki a po coty wogole sie tu wypowiadasz??? sa ludzie ktorzys ie wachaja a ty anie nie amsz zamiary jechac a ni ni tylko sie wymadrzac i TO MY UWAZAMY ZE NIE MA O CZYMZ TOBA DYSKUTOWAC WIEC IDZ NA TO SWOJE GG I TAM PISZ O WYJEZDZIE SKORO NIE AMSZ CO ROBIC NUDZI CI SIE I CHCESZ SOBIE POGADAC Z KIMS BO JESTES NAJMADRZEJSZY ZE WSZYSKICH A W DUPIE BYLES I GOWNO WIDZIALES I TYLE

co ty nie powiesz
tez pracowalem
Temat przeniesiony do archwium.
1321-1350 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie