Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 2388
Cytat: kasiaq85
ja pare dni temu tak do Holandii jechałam ( zreszta nie tylko ja) umówione miejsce, bus miał podjechac...ja spakowana , czekam,czekam a tu nic,koles do konca wmawiał jak sie dzowniło że jedzie, ze sie troszke spóźni...Ja miałam to szczescie ze miał po mnie pod dom podjechać..ale kilka osob czekało w miastach na dworcach ( gdzie musieli dojechać specjalnie)

Lepiej aby tak wyszło niż gdyby się zapłaciło pojechało wysiadło i nic by nie było - ani pracodawcy, ani pracy i ani autokaru który już odjechał
albo autokaru który nigdy nie przyjechał:)
wiec jak mowicie pojedziemy czy nie kazdy dostanie e-maila
jebaćx stare baby i pitera77
Cytat: emigranka
jebaćx stare baby i pitera77

nie obrazaj starych bab a mnie mozesz leje na to ;)
ja stara nie jestem, no chyba że to jakaś 16-tka napisała...albo ktoś kto musiał się wyzyc słowami bo inaczej rady nie dało;-)
Cytat: piter77
Cytat: marcin714
zapisałem sie 22

powiedz mi jakim cudem zapisales sie 22 i jak powiadasz sie nie załapałes?
bo ja zapisalem sie tez gdzies tak i bez problemu mnie zapisala i wyslalem tylko 1 maila
toż to istny cyrk ta pani robiła od poczatku selekcje?

dostał☻em @ z opuznieniem ale sie załapałem
Cytat: danuta78
też nie mam żdnej wiadomości na temat tego wyjazdu i o której

Witam w klubie, ja również nic nie wiem na temat wyjazdu i wciąż czekam na odpowiedź od p. Mróz.
Cytat: PannaMysia
Cytat: danuta78
też nie mam żdnej wiadomości na temat tego wyjazdu i o której

Witam w klubie, ja również nic nie wiem na temat wyjazdu i wciąż czekam na odpowiedź od p. Mróz.

No to witam w tym gronie oczekujacych na wiadomosci:)
ci kórzy jadą z wrocławia dostaną wiadomość jutro najpóżniej pojutrze
Cytat: bulbo
ci kórzy jadą z wrocławia dostaną wiadomość jutro najpóżniej pojutrze

skad wiesz?
a wogle to dużo osób dostało już namiary jaki i co do wyjazdu z tego krakowa czy tylko zaledwie pare osób?
ja naliczyłem ok14
bo się pytałem teraz dostają osoby które jadą z krakowa
ja też dostałem meila że co do wrocławia to wiadomosci będą jutro lub pojutrze
ja jade z krakowa
Cytat: marcelinoo1
ja też dostałem meila że co do wrocławia to wiadomosci będą jutro lub pojutrze

w takim razie musimy uzbroic sie w cierpliwosc i grzecznie czekac na wiadomosci od pani Ani:)
nernia daj gg moje to 28411631
kto jedzie z krakowa ? prosze o info na [gg]
a kto z jeleniej
a kto z jeleniej
Cytat: margo2011
Słuchajcie, czy Wy też macie wątpliwości co do tego wyjazdu???

Ja trochę się wacham ale na stronie podanej przez bilabilo? rzeczywiście istnieją dwaj bracia jutro zadzwonie i zapytam czy chcę pracowników na maliny.

Jeżeli zadzwonisz i dowiesz się czegoś daj znać ok. ?
Pozdrawiam.

dzwoniłam na ich stacjonarny o 12.00 ale nikt nie odebrał w biurze ,a siesta jest dopiero od 13tej lub o 14tej, wiesz co mnie dziwi w tym wyjździe że nie mają stałych pracowników, którzy są co roku w tym miejscu pracują, ja jeżdżę od czterych lat na pomodory i zawsze są ci sami ludzie, moje koleżanki jeżdżą na truskawkę( teraz będą zjeżdżać) i też zawsze też w to samo miejsce, Jutro spróbuję o 9tej 10tej się dodzwonić.
margo2011 Podaj ta stronke o ktorej piszesz..
Mi napisała
Witam serdecznie,
autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru GA7965L marka pojazdu Neoplan, kolor bialy z firmowymi napĂŹsami Wencel Touris
Bagaz:
1 duza torba badz walizka i 1 mniejsza ktora mozna zmiescic na polce w srodku autokaru (nad siedzeniem)
Prosze byc 30 min przed odjazdem.

Na miejscu bedzie dziewczyna z lista pracownikow.

Jada Panstwo 2 dni prosze zabrac jakis prowiant.

Koc lub spiwor.

Prosze nie zabierac garnkow, patelni, talerzy, kuchenek mikrofalowych.

Prosze o potwierdzeie wyjazdu na e-maila: [email] wystarczy imie,nazwisko tak lub nie.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Moguer :)

Anna Mroz

Coś trochę podejrzany jest ten wyjazd

w jakim sensie podejrzany
Ja się wybieram z Krakowa ale Pani Anna Mróz nie wie o tym, bo nie pytała sie o to-z kąd i którędy.Więc albo to nieistotne z pewnego punktu widzenia albo może sie załapię na Wrocek, bo informację od P.A.M. na którą oczekuję nie otzrymałem.A może to bez znaczenia czy jadę i skąd.Czy ktoś wie jak można otrzymać takiego maila o wyjezdzie???
Słuchajcie, czy Wy też macie wątpliwości co do tego wyjazdu???

Ja trochę się wacham ale na stronie podanej przez bilabilo? rzeczywiście istnieją dwaj bracia jutro zadzwonie i zapytam czy chcę pracowników na maliny.

Jeżeli zadzwonisz i dowiesz się czegoś daj znać ok. ?
Pozdrawiam.

dzwoniłam na ich stacjonarny o 12.00 ale nikt nie odebrał w biurze ,a siesta jest dopiero od 13tej lub o 14tej, wiesz co mnie dziwi w tym wyjździe że nie mają stałych pracowników, którzy są co roku w tym miejscu pracują, ja jeżdżę od czterych lat na pomodory i zawsze są ci sami ludzie, moje koleżanki jeżdżą na truskawkę( teraz będą zjeżdżać) i też zawsze też w to samo miejsce, Jutro spróbuję o 9tej 10tej się dodzwonić.

A dostałaś już wiadomość kiedy jest wyjazd? Bo ja wciąż czekam i się zastanawiam, czy w ogóle ją dostanę.
prorok to zadzwoń do niej bo ja jeszcze dzisiaj potwierdzałem z kąd chcę jechać
sluchacie...to z Krakowa jada dwa autokary?Bo dwie info jakie panie napisaly na forum a dwie rozne rejestracje autokarow..?
może więcej osób jest chętnych z krakowa niz wrocławia
Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie