Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 2388
PITER SLOWA MAROKO IDEALNIE ODDAJA TWOJA OSOBE WIEC NIE MAMY ZE SOBA O CZYM ROZMAWIAC ZAKOCHALES SIE W JAKIEJS IWONCE TO NAPISZ DO NIEJ

CZEKAM NA SZCZEGOLY JEDZIE KTOS Z KRAKOWA CZY WSZYSCY Z WROCLAWIA?? ZAPYTALEM JA O NAZWE FINKI ZEBY SIE ZOORIENTOWAC MNIEJ WIECEJ
bulbu podaj gg to ważne
Napiszę, Wam szczerze, że wszystko to jakieś dziwne mi się wydaje.
Niektórzy otrzymują e-mail inni nie. Ja osobiście wczoraj wysłałam wiadomość do tej pani i nadal czekam za odpowiedzią.
Marcelino piszesz,że dostałeś dziś e-mail z odpowiedzią, wszystko fajnie, pięknie, ale dlaczego najpierw będą informowane osoby, które wyjeżdżają z Krakowa? Nie prościej i sensowniej było wysłać do każdego wiadomość, ze szczegółami i każdy podjąłby decyzję skąd chce wyruszyć?
A, czy ktoś jeszcze z Was prócz Marcelino, otrzymał wiadomość od p.Mróz?
Ja już zgłupiałam...
marcelino podam ci meila w wiadomościach do twojego nicku
już ci wysłałem
czy ktos sie dodzwonił do Pani Anny ? ja probowałem kilka razy i cały czas jest zajete
ja kilka razy się dodzwoniłem,spróbuj jeszcze raz
no i sie dodzwonilem ale usłyszałem ze ma juz komplet
a wcześniej nie byłeś zapisany Marcin?;p
zapisałem sie 22
22? ;>
22 marca a ty kiedy
może potwierdzenia jej nie dałeś
ja dostałem wiadomośc że 7 z wrocławia
potwiedzilem i wymienilismy kilka @ ale to ogłoszenie bylo na kilku portalach wiec moze poprostu sie nie załapałem
może
i co tam dzielcie sie niusami co do wyjazdu jakie wieści macie ci którzy wyjeżdrzają w 6 z krakowa
a z Krakowa? bo nie mam pojecia ilu docelowo pracownikow potrzebuje
bulbo podaj mi gg anie meila bedzie szybciej gadać
nie mam gg,kiedyś się w kurzyłem i skasowałem
to załuz szybko to dwie minuty trwa
witam więc już wiecie coś na temat wyjazdu z krakowa i o któej,bo mi nie dała jeszcze żadnej odpowiedzi na temat tego wyjazdu,czekam na odp.
Od kilku dni czytam to forum :D prześle info które właśnie otrzymałam od pani Ani, które i tak pewnie większość z was dostanie takie samo
Witam serdecznie,

autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru KR 72856 marka pojazdu Mercedes, kolor bialy z firmowymi napĂŹsami Wencel Tourist.

Bagaz:

1 duza torba badz walizka i 1 mniejsza ktora mozna zmiescic na polce w srodku autokaru (nad siedzeniem)

Prosze byc 30 min przed odjazdem.

Na miejscu bedzie dziewczyna z lista pracownikow.

Jada Panstwo 2 dni prosze zabrac jakis prowiant.

Koc lub spiwor.

Prosze nie zabierac garnkow, patelni, talerzy, kuchenek mikrofalowych.

Prosze o potwierdzeie wyjazdu na e-maila: [email] wystarczy imie,nazwisko tak lub nie.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Moguer :)

Anna Mroz

Czy jedzie ktoś z Tarnowa bądź okolic??
Cytat: PannaMysia
Napiszę, Wam szczerze, że wszystko to jakieś dziwne mi się wydaje.
Niektórzy otrzymują e-mail inni nie. Ja osobiście wczoraj wysłałam wiadomość do tej pani i nadal czekam za odpowiedzią.
Marcelino piszesz,że dostałeś dziś e-mail z odpowiedzią, wszystko fajnie, pięknie, ale dlaczego najpierw będą informowane osoby, które wyjeżdżają z Krakowa? Nie prościej i sensowniej było wysłać do każdego wiadomość, ze szczegółami i każdy podjąłby decyzję skąd chce wyruszyć?
A, czy ktoś jeszcze z Was prócz Marcelino, otrzymał wiadomość od p.Mróz?
Ja już zgłupiałam...

PISALEM WAM TO JUZ TYDZIEN TEMU
34883411 MASZ
kurde ja jeszcze żadnej takiej wiadomości nie dostałem od pani Anny ;p
bolby nie moge cię znależć spróbuj ty moje [gg]
Ja się wybieram na wyjazd Krakowa ale nie otrzymałem zadnego maila z informacją.No ale też mnie sie nikt nie pytał z kąd jadę.Nie wiem czy trzeba sie dopytywać czy czekac na szczegóły.Straszne zamieszanie jest co do tego wyjazdu na forum.
sory tu jest 2849380
BO PANI ANIA SAMA ROBI ZAMIESZANIE JEDNYM ODPISUJE INNYM NIE I WYCHODZI NA TO ZE INFORMACJE ROZCHODZA SIE DROGA PANTOFLOWA KAZDY OD KAZDEGO.
GDYBY OD POCZATKU ZABRAŁA SIE ZA WSZYSTKO TAK JAK TRZEBA NIKT NIE MIALBY ZADNYCH ZBEDNYCH PYTAN.
Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie