Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 2388
Cytat: bulbo
może więcej osób jest chętnych z krakowa niz wrocławia

tak prawde mowiac to ja juz nic nie rozumiem z tego
Witam serdecznie,

autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 15:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie,autokra koloru bialego z niebieskim paskiem, marka pojazdu IVECO EURO CLASS, nr rej. jeszcze nie znam, ale o tej godz podjedzie tylko 1 autokar

Bagaz:

1 duza torba badz walizka i 1 mniejsza ktora mozna zmiescic na polce w srodku autokaru (nad siedzeniem)

Prosze byc 30 min przed odjazdem.

Na miejscu bedzie dziewczyna z lista pracownikow.

Jada Panstwo 2 dni prosze zabrac jakis prowiant.

Koc lub spiwor.

Prosze nie zabierac garnkow, patelni, talerzy, kuchenek mikrofalowych.

Prosze o potwierdzeie wyjazdu na e-maila: [email] wystarczy imie,nazwisko tak lub nie.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Moguer :)

Anna Mroz
z tego co widac to 3 autokary z krakowa w dodatku nie zna rejestracji jednego z autobusów
a co tu rozumieć wsiadasz i jedziesz
Cytat: marcelinoo1
ale dlaczego kazdy autobus wyjezdza o innej porze
Uwaga.Dzwoniłem do Pani.Anny Mróz i prosiła aby przekazać żeby czekać Ci co Wrocławia, bo dziś szły meile na Kraków.PS:Mam prośbę gdyby ktoś wachał się rezygnował z Krakowa to może mi dac cynk bo się zgapiłem i nie określiłem się z kąd chcę jechać i bede musiał jechać z podkarpacia aż do Wrocławia.Za uprzejmośc z góry dziękuję.
Dnia 29-[tel]o godz. 19:17

dobry wieczor
Moze dzis wieczorem pani wejdzie na wymienioną stronę i nie
tylko mi udzieli wszelkich informacji.
http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/207741/page/20

Od: "Anna Mroz" [email]

Probowalam zalogowac sie na to formum ale po wpisaniu nicka i hasla wyrzuca
mnie z tej strony.

Nie ma ustalonej normy dziennej, ale trzeba sie starac, praca od 7/8 to
zalezy czy rosa z krzakow juz spadnie do 13:30 potem jest obiad 30 min i
zaczynaja sie nadgodziny

malina pod folia na pole jest km od miejsca zamieszkania, spacerek :)
w domku max 7 osob, kuchnia pralka,lodowka,kuchenka,talerze,garnki,patelnie,polki,szafki,stol,krzesla
to co potrzeba do normalnego funkcjonowania...
lazienka, kibelek i prysznic
rumunki nie pracuja z polakami ani marokanki,murzynki ewentualnie hiszpanie
ale ich jest malka garstka bo wola na paro siedziec niz za taki¨´grosz´¨ pracowac

moze pani to na forum wkleic

Pozdrawiam

Anna Mroz
tego to najstarsi górale nie wiedzą
a gdzie telewizor
Cytat: Paulla22
Mi napisała
Witam serdecznie,
autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru GA7965L marka pojazdu Neoplan, kolor bialy z firmowymi napĂŹsami Wencel Touris
Bagaz:
1 duza torba badz walizka i 1 mniejsza ktora mozna zmiescic na polce w srodku autokaru (nad siedzeniem)

Koc lub spiwor.

Prosze o potwierdzeie wyjazdu na e-maila: [email] wystarczy imie,nazwisko tak lub nie.

Anna Mroz

Coś trochę podejrzany jest ten wyjazd
czyli mamy jechać tym samym autokarem rzekomo
o curwa ale kyrk
ciekawie sie dzieje jest tylko 120 osob a juz jedzie 3 autokary i to z jednego miasta iveco mercedes i neoplan
bardzo ciekawe
i anna mroz nie moze sie zarejstrowac no cos podobnego a moze boi sie trudnych pytan
Cytat: Paulla22
Mi napisała
Witam serdecznie,
autokar wyjezdza 6 kwietnia o godzinie 12:00 z Dworca Glownego PKS w Krakowie, nr rej. autokaru GA7965L marka pojazdu Neoplan, kolor bialy z firmowymi napĂŹsami Wencel Touris
Bagaz:

Koc lub spiwor.

Anna Mroz

Coś trochę podejrzany jest ten wyjazd

czyzby watpliwosci????
i powiedzcie że to nie jest grubymi nićmi szyte...
a z wrocławia ile autokarów jedzie i jakie?
piter a kto ci powiedział że jedzie 120 osób może jedzie więcej ,jesteś pewien że 120
poczytaj sobie wczesniejsze posty ktos juz to pisal
najpierw mialo byc 100 potem niby 120 a ostatnio ktos napisal 150 to ile ta pani ludzi potrzebuje i ile zrekrutowala skoro juz zamknela liste?
jak byś dobrze czytał to marcin też się załapał
Jade 12 z Krakowa. Wyjezdzam z Chełm Miasto . Czy ktos bedzie jechal tez z okolic Chełma lub przez Chełm?
Cytat: piter77
najpierw mialo byc 100 potem niby 120 a ostatnio ktos napisal 150 to ile ta pani ludzi potrzebuje i ile zrekrutowala skoro juz zamknela liste?
.jednego jestem pewna ciebie napewno nie potrzebuje,ale masz teraz pole do popisu,mozesz spekulowac ze hej
Cytat: SLASKIE67
.jednego jestem pewna ciebie napewno nie potrzebuje,ale masz teraz pole do popisu,mozesz spekulowac ze hej

a ja tez jednego jestem pewien ze ja jak bym jechał to bym tej rzekomej dziewczyny która ma zbierac kase nawet na 5 sek nie spuszczal z oczu

po za tym widze ze i u ciebie spekulacje sie pojawily pare postów wyzej
czyzby jakies drobne watpliwosci?
zrobimy jej zdjęcie i tobie prześlemy to będziesz ją pilnował przez cały okres jak nas niebędzie
Cytat: nrenia
margo2011 Podaj ta stronke o ktorej piszesz..

podaję ci stronkę:
http://www.frutas-hortalizas.com/viewProvincia.php?idProvincia=21&offset=9&total=149
WITAM, PANI ANIA PRZEKAZUJE INFORMACJĘ ZEBY ODPUŚCIĆ Z PYTANIAMI,BO MUSI SIĘ ZAJĄĆ POZOSTAŁĄ GRUPĄ Z WROCŁAWIA .WROCŁAW TEŻ ZA CHWILE DOSTANIE INFO ,BO AUTOKAR KTÓRYM MIELI JECHAĆ MIAŁ WYPADEK.

zrobimy jej zdjęcie i tobie prześlemy to będziesz ją pilnował przez cały okres jak nas niebędzie
tak właśnie zrobimy paranoik bedzie miał ucieche
tak właśnie zrobimy paranoik bedzie miał ucieche

mna sie nie przejmuj wazne ze ty przezyjesz upragniona podroz marzen
Jedzie ktos z Krakowa o 15? bo widze ze wiekszosc o 12 :/
byłem na lepszych podróżach więc ta nie będzie moim marzeniem
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie