Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 2388
WIEDZIAŁEM ZE Z WAMI KAZDA DYSKUSJA JEST JAŁOWA
Cytat: piter77
WIEDZIAŁEM ZE Z WAMI KAZDA DYSKUSJA JEST JAŁOWA

Nie jałowa, tylko nic nie wnosi jak narazie.Notabene nikt nie ma wiedzy absolutnej no hyba ze jakies objawienie bedzie tutaj na forum i nas oświeci.
Jestem od samego poczatku na tym forum i podobno wszystkim ktorzy tu pisza zalezy na pracy .
Wydaje mi sie jednak ze sie myle .Po co zawracaliscie dupe Kobiecie skoro macie watpliwosci trzeba bylo sie zastanowic wczesniej czy chcecie jechac i pracowac A teraz co siedzicie z rekam w nocniku i ne wiecie co robic ,wy chcecie pracowac w Hiszpanji? wy sami nie wiecie czego chcecie.

a ty tej pani bezgranicznie wierzysz czy posiadasz lekkie pieniadze ktore w razie czego mozesz wtopic.Tylko nie pyskuj pytam tak z ciekawosci
No po za Piterm.
o prace sie nie boje :D bo wiem ze dam sobie jakos rade:) milo by bylo tylko zeby ban nas zawiozl do hiszpanii , a nie gdzies na jakies zadupie
tak to z ludzmi jest
na forum kazdy jedzie kazdy mocny w gebie i odwazny
a jak co do czego chec wyjazdu zgłosilo tylko 10 osób
tu nie ma czego sie bac, nie opluja cie ,nie pobija , jedynie co mozesz zyskac to doswiadczenie i byc moze calkiem fajna przygode:)
edytowany przez brssss: 31 mar 2011
"BEZGRANICZNIE TO NAWET SOBIE NIE UFAM"
lepiej zalowac rzeczy ktore sie zrobilo :P niz te ktorych nie
Cytat: robertto
No po za Piterm.

I nie poza piterem bo piter tez zawracał dupe tej pani ale jak zobaczylem ze ta pani nie odpisuje mi na maile to dalem sobie spokoj
I uwierz mi ze piter tez by jechal gdyby rzecz wygladala tak jak wygladac powinna.
a teraz ta pani nie wie co ma robic bo chec wyjazdu potwierdzilo 10 osób.
niech wejdzie tu na forum i niech sobie porozmawia z ludzmi a nie zaslania sie tym ze nie moze sie zalogowac
to nie jest tłumaczenie
Jesli chcecie to piszczcie teraz do Anny Mroz bo mi przed chwila odp na meila.
co ci napisała
Tzn. Ja napisalem jej meila z potwierdzeniem wyjazdu z Krakowa dla 3 osob.
Jej odpowiedz : dostalam, 3 osoby jada, prosze jeszcze o telefon bo nie napisal Pan
wczesniej :))
trzeba bylo wziasc od niej nr gg
a po co jej nr tel skoro ani razu nie dzwonila
pisze tylko maile i to rzadko i nie do kazdego
Nie wiem po co jej numer. Moze przed wyjazdem bedzie dzwonila zeby sie upewnic na 100% czy jestes chetny na wyjazd. A co do gg to wlasnie napisalem jej meila z zapytaniem o niego. Zobaczymy co odpisze
Piter badz tak mily i opusc to forum,bo znowu zaczynasz macic .
A tak po za tym DO WSZYSTKICH ktorzy sa zdecydowani na wyjazd prosba Dajcie sobie spokuj z odpowiedziami dla pitera bo szkoda czasu.
całe 10 osób
przepraszam juz 13
O to odp. na podanie numeru gg.
Odp: nie mam chwili spokoju wic i na rozmowe nie bardzo czas znajde...
prosze tu napisac o co chodzi
Ja sie tej kobiecie wcale nie dziwie. Dostawac dziennie od 200 osob meile i odpisac na kazdy... dla mnie to jest niemozliwe. Powiedzcie mi co chcecie najwaznijeszego iwedziec to ja zapytam poki mi odpisuje.
beda chcieli to napisza i nie musza tutaj jest jeszcze gg
do niewielu osob kierujesz ten apel bo jak narazie ogromna wiekszosc nie potwierdzila wyjazdu
a czasu to szkoda na pisanie z takimi jak ty
PEWNIAKAMI
nie musi odpisywac na 200 mailów
daj jej link do tego forum niech sie zarejestruje potem zaloguje i najlepiej jako anna mróz
niech tutaj wejdzie i porozmawia z ludzmi i odpowie na pytania
Cytat: bulbo
UWAGA WAŻNE:
Właśnie rozmawiałem z p.ANIĄ przez telefon,powiedziała mi że narazie 10 osób jej potwierdziło wyjazd z Krakowa i bardzo prosi osoby które dostały szczególy wyjazdu o potwierdzenie do godziny 18 i powiedziała że jak będzie tak mało osób to z Krakowa wogóle nie pojadą autokary tylko z Wrocławia.Więc kto jeszcze nie potwierdził niech to zrobi,bo pani Ania nie wie co robić.

Ona nie wie co robić, haha Jestem oszczana. Może powinna ruszyć swój zacny tyłek i zająć się tym wszystkim jak trzeba , a przede wszystkim odpisywać na maile z kulturą, a nie jednym wyrazem, to tylko świadczy,że p. Mróz brak jakichkolwiek kompetencji i dobrych manier.
Plemnik DG a czy jadę...Wciąż się zastanawiam, ale raczej nie.
Cytat: PannaMysia
UWAGA WAŻNE:
Właśnie rozmawiałem z p.ANIĄ przez telefon,powiedziała mi że narazie 10 osób jej potwierdziło wyjazd z Krakowa i bardzo prosi osoby które dostały szczególy wyjazdu o potwierdzenie do godziny 18 i powiedziała że jak będzie tak mało osób to z Krakowa wogóle nie pojadą autokary tylko z Wrocławia.Więc kto jeszcze nie potwierdził niech to zrobi,bo pani Ania nie wie co robić.

Ona nie wie co robić, haha Jestem oszczana. Może powinna ruszyć swój zacny tyłek i zająć się tym wszystkim jak trzeba , a przede wszystkim odpisywać na maile z kulturą, a nie jednym wyrazem, to tylko świadczy,że p. Mróz brak jakichkolwiek kompetencji i dobrych manier.

masz jakies gg?
Jesli znalazlaby Pani chwile czasu to naprawde bym prosil o odwiedzenie tego forum dyskusyjnego ktore zostalo zalozone przez osoby chcace wyjechac z Pania do Hiszpani.
O to link. http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/207741/page/1
Prosilbym rowniez o udzielenie sie w temacie w miare mozliwosci.
Z gory dziekujemy
Takiego meila wyslalem. Poczekamy i zobaczymy co odpisze
Cytat: PannaMysia
UWAGA WAŻNE:

i nie tłumacz im bo do nich polska mowa nie dociera
szkoda sie meczyc
Cytat: Fufcys
Jesli znalazlaby Pani chwile czasu to naprawde bym prosil o odwiedzenie tego forum dyskusyjnego ktore zostalo zalozone przez osoby chcace wyjechac z Pania do Hiszpani.
O to link. http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/207741/page/1
Prosilbym rowniez o udzielenie sie w temacie w miare mozliwosci.
Z gory dziekujemy
Takiego meila wyslalem. Poczekamy i zobaczymy co odpisze

bardzo madrze napisane
i z góry dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie