Cytat: SLASKIE67
Cytat: piter077
Uwaga uwaga!!
apeluje do wszystkich rodaków zamierzajacych wyjechac do Moguer
Nie jedzcie!!! lepiej znaldzcie porzadna prace w Polsce za 1000 zl :))
wszyscy oszukuja tyle sie naczytałem w internecie ze sam jade i sprawdze ta Anne Mróz i przysle Wam m0i drodzy pocztówke z pięknej Hiszpanii a za kilka miesiecy napisze sprawozdanie i pochwale sie ile to ja nie zarobilem. Kontunuujac wyzbieram wam wszystkie maliny truskawki a pozniej wezme sie za borowki a Wam nic nie zostawie bo jestem naj naj
prosze o godne podejcie do mojej prośby gdyz ja wyjezdzam juz 1 kwietnia i nie chce tam nikogo widziec jasne??? mam nadzieje ze przemowilem wam do rozumu i paniom ktore jada od Maria tez:)
pozdrawiam serdecznie
To wypier***aj,ty głupi ci**u,cierpisz na urojenia i jestes w ogóle popierdol**y.Kup sobie kombajn zebys mógł szybciej opróżnic te plantacje.
SLASKIE67 GDZYBYS BYŁA CHOC ODROBINE INTELIGENTNA ZAUWAZYLA BYS ZE TO NIE JA PISALEM TYLKO KTOS SIE PODSZYWA PODE MNIE I MYJE MI DUPE CHCAC MNIE ZDYSKREDYTOWAC W WASZYCH OCZACH.
JA MAM NIK PITER77 A NIE PITER077 WIEC NA DRUGI RAZ POMYSL ZANIM ZACZNIESZ KOGOS OBRZUCAC MIESEM I OBELGAMI.
AHA I JESZCZE JEDNA RZECZ NIE MARTW SIE NIE OPRÓZNIE CI PLANTACJI BO JUZ SIE WYPISAŁEM Z TEJ WYCIECKI WIEC CALA PLANTACJE I WSZYSTKICH CIAPATYCH ZOSTAWIAM TYLKO DLA CIEBIE.
ZEGNAM I ZYCZE MIŁEJ PODRÓZY I MILEJ PRACY A RACZEJ HARÓWY I MIESZKANIA W CHLEWIE WSROD STALE KRECĄCYCH SIE CIAPATYCH.
TYLKO DOBRZE PILNUJ SWEGO DOBYTKU.
ADIOS!!!