Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 2388
Ale to mało miejsca zajmuje więc od wszelkiego wypadku można wziąść, rękawiczki napewno dają
Cytat: SLASKIE67
Cytat: piter077
Uwaga uwaga!!
apeluje do wszystkich rodaków zamierzajacych wyjechac do Moguer
Nie jedzcie!!! lepiej znaldzcie porzadna prace w Polsce za 1000 zl :))
wszyscy oszukuja tyle sie naczytałem w internecie ze sam jade i sprawdze ta Anne Mróz i przysle Wam m0i drodzy pocztówke z pięknej Hiszpanii a za kilka miesiecy napisze sprawozdanie i pochwale sie ile to ja nie zarobilem. Kontunuujac wyzbieram wam wszystkie maliny truskawki a pozniej wezme sie za borowki a Wam nic nie zostawie bo jestem naj naj
prosze o godne podejcie do mojej prośby gdyz ja wyjezdzam juz 1 kwietnia i nie chce tam nikogo widziec jasne??? mam nadzieje ze przemowilem wam do rozumu i paniom ktore jada od Maria tez:)
pozdrawiam serdecznie
To wypier***aj,ty głupi ci**u,cierpisz na urojenia i jestes w ogóle popierdol**y.Kup sobie kombajn zebys mógł szybciej opróżnic te plantacje.

SLASKIE67 GDZYBYS BYŁA CHOC ODROBINE INTELIGENTNA ZAUWAZYLA BYS ZE TO NIE JA PISALEM TYLKO KTOS SIE PODSZYWA PODE MNIE I MYJE MI DUPE CHCAC MNIE ZDYSKREDYTOWAC W WASZYCH OCZACH.
JA MAM NIK PITER77 A NIE PITER077 WIEC NA DRUGI RAZ POMYSL ZANIM ZACZNIESZ KOGOS OBRZUCAC MIESEM I OBELGAMI.
AHA I JESZCZE JEDNA RZECZ NIE MARTW SIE NIE OPRÓZNIE CI PLANTACJI BO JUZ SIE WYPISAŁEM Z TEJ WYCIECKI WIEC CALA PLANTACJE I WSZYSTKICH CIAPATYCH ZOSTAWIAM TYLKO DLA CIEBIE.
ZEGNAM I ZYCZE MIŁEJ PODRÓZY I MILEJ PRACY A RACZEJ HARÓWY I MIESZKANIA W CHLEWIE WSROD STALE KRECĄCYCH SIE CIAPATYCH.
TYLKO DOBRZE PILNUJ SWEGO DOBYTKU.
ADIOS!!!
Robimy jak bedzie padac???
Jeżeli pod foliami jest malina to tak
Cytat: Paulla22
Ale to mało miejsca zajmuje więc od wszelkiego wypadku można wziąść, rękawiczki napewno dają

No moze masz racje..a Ty skad jedziesz?Wrocław czy Krakow?
Z Wrocławia
Z Wrocławia

to tak jak ja....ciekawe tylko czy autokar pojedzie z Wrocka czy dwa z Krakowa
Niewiem jak to będzie. A jak z Krakowa to czym tam jedziesz?
ja biorę jedną torbę na ciuchy i koc i drugą na żarcie,jestem ciekaw co ile będą postoje jak będziemy jechać autokarem,a pytam się dlatego bo lubie sobie zapalić
Postaje raczej są co 4 godziny, zdążysz się napalić
Niewiem jak to będzie. A jak z Krakowa to czym tam jedziesz?

Wiesz...jeszcze nie wiem..bo tak naprawde to mam 160km do Wrocka i prawie tyle samo do Krakowa..ale chybajakis autobus znajde..a Ty jestes z Wrocławia?
Przerwy od 10 do 25 minut, w tym jedna dłuższa 45 minut. Zależy od kierowców
Z okolic Wrocławia. Do Wrocławia mam 30 km
ja juz tam jade 1 kwietnia a wy kiedy???

Paulla22 co dopiero wrocilas z hiszpanii na innym forum pisalas ze pojechalas z Dromadera i cie oszukali bo wrocilas po paru dniach i znowu chcesz jechac w ciemno?? nie no podziwiam cie naprawde a teraz cytuje ogloszenie pewnej osoby Uwaga
Witam.ludzie ostrzegam przed oferta pracy w hiszpani.oni nie chca zadnej wplaty.to taki nowy trik ale wchodzac do autobusy wolaja juz 170
euro za dojazd niegwarantowany.tam jest kryzys i to bardzo duzy znam te regiony.ostrzegam dla waszego dobra.wasza decyzja.
na portalu www.praca4u. net
kuzwa daja niby plaszcze i kalosze ?? i wy w to wierzycie ale sciema moze majtki jeszcze daja??? a co do tego co trzeba zabrac to napewno kase na bilet z powrotem

Paulla22 co dopiero wrocilas z hiszpanii na innym forum pisalas ze pojechalas z Dromadera i cie oszukali bo wrocilas po paru dniach i znowu chcesz jechac w ciemno?? nie no podziwiam cie naprawde a teraz cytuje ogloszenie pewnej osoby Uwaga
Witam.ludzie ostrzegam przed oferta pracy w hiszpani.oni nie chca zadnej wplaty.to taki nowy trik ale wchodzac do autobusy wolaja juz 170
euro za dojazd niegwarantowany.tam jest kryzys i to bardzo duzy znam te regiony.ostrzegam dla waszego dobra.wasza decyzja.
kuzwa daja niby plaszcze i kalosze ?? i wy w to wierzycie ale sciema moze majtki jeszcze daja??? a co do tego co trzeba zabrac to napewno kase na bilet z powrotem
o matko znowu jakiś oszołom!!!!!!!!
Paulla22 byłaś już w Hiszpanii na tego typu zbiorach?

a moze podaj linka do strony z ktorej to skopiowales..bo pisac mozna wszystko:)
A więc sprostując piter77 twoje pytanie.Wyjechałam prze firmę Dromader do pracy. Wróciłam po tygodniu dlatego że biuro nas za szybko wysłało do pracy, ponieważ truskawki dopiero teraz zaczęły dojrzewać i zaczyna się dobry wysyp.
PROSZE BARDZO WIDZE ZE NIC NIE SPRAWDZACIE GDZIE JEDZIECIE I DO KOGO

http://www.praca4u.net/uwaga-id93425.html
PROSZE BARDZO WIDZE ZE NIC NIE SPRAWDZACIE GDZIE JEDZIECIE I DO KOGO

http://www.praca4u.net/uwaga-id93425.html

A co Twoim zdaniem oznacza "wyjazd niegwarantowany'?
a może sam to tam napisałeś,nie jedziesz to daj spokój czemu ci na tym zależy żebyśmy tam nie pojechali
AAA PAULLA MYSLALEM ZE WAS WYWALILI ATY SAMA WROCILAS BO CI SIE PRACA NIE PODOBALA CHYBA ZE TAK BO TAM PISALAS CO INNEGOOO....
JA TEGO NIE NAPISALEM TEGO OGLOSZENIA PRZYPADKIEM ZNALAZLEM JAK CHCIALEM JECHAC OD TEJ PANI MROZ
Do piter77
Nie napisałam na forum że mnie oszukali, tylko że za szybko do pracy nas wysłali. A to jest duża różnica
JA TEGO NIE NAPISALEM TEGO OGLOSZENIA PRZYPADKIEM ZNALAZLEM JAK CHCIALEM JECHAC OD TEJ PANI MROZ
a dlaczego sie tym nie interesujesz jak nie jedziesz
Cytat: SLASKIE67
a dlaczego sie tym interesujesz jak nie jedziesz
A to czy chcę jechać w ciemno to jest moja sprawa. Ty mi kasy nie dajesz na wyjazd.
LUDZIE CZEMU WY TACY GLUPI JESTESCIE PRZECIEZ WIDZICIE JAKI MAM NIK NIE PITER 077 TYLKO PITER 77 CZEMU DYSKUTUJECIE Z KIMS KTO PODSZYL SIE PO DE MNIE I SIEJE TU ZAMIESZANIE CHCECIE TO JEDZCIE JA JUZ SIE Z TEJ WYCIECZKI WYPISAŁEM A WAM ZYCZE MILEJ PODRÓZY I PRZYJEMNEJ PRACY JEDZCIE SOBIE I PRACUJCIE JA DESPERATEM NIE JESTEM I NIE MUSZE TAM JECHAC ZNAJDE LEPSZA BARDZIEJ PEWNA OFERTE.
ADIOS WAM NA DROGE!!!
LUDZIE CZEMU WY TACY GLUPI JESTESCIE PRZECIEZ WIDZICIE JAKI MAM NIK NIE PITER 077 TYLKO PITER 77 CZEMU DYSKUTUJECIE Z KIMS KTO PODSZYL SIE PO DE MNIE I SIEJE TU ZAMIESZANIE CHCECIE TO JEDZCIE JA JUZ SIE Z TEJ WYCIECZKI WYPISAŁEM A WAM ZYCZE MILEJ PODRÓZY I PRZYJEMNEJ PRACY JEDZCIE SOBIE I PRACUJCIE JA DESPERATEM NIE JESTEM I NIE MUSZE TAM JECHAC ZNAJDE LEPSZA BARDZIEJ PEWNA OFERTE.
ADIOS WAM NA DROGE!!!
ADIOS WAM NA DROGE!!!

OPRÓCZ PODSZYWANIA SIE POD CZYJS NIK UMIESZ COS JESZCZE???
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie