Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 2388
Cytat: robertto
Witam wszystkich Jade ze swoja Kobieta ze Szczecina Czy ktos jedzie z tego miasta?

Podaj gg..
Wolalbym Nie Bo szalony Piter podobno Atakuje na gg .A ja Nie mam zamiaru z nim dyskutowac .(:
Pnawiam pytanie czy jedzie ktos ze szczecina i ile jedzie Par .
Wolalbym Nie Bo szalony Piter podobno Atakuje na gg .A ja Nie mam zamiaru z nim dyskutowac .(:
Pnawiam pytanie czy jedzie ktos ze szczecina i ile jedzie Par .
Rozumiem...chcialam tylko napisac jedno co mnie nie pokoi..to prawda, ze hiszpanie nie przyjmuja mezczyzn do pracy a tu bez problemu kazdy mezczyzna jedzie..troche to nie pokojace...a moze sam juz wymyslam bo mam lekkiego pietra;/...co tym myslisz?
Ja jadę z kumplem ze Szczecina
Nie denerwuj sie poniewaz jak zauwazylem po wpisach nie jedzie zbyt wielu mezczyzn (;
Ja tez mam lekkiego pietra .Wiem ze jestem na liscie i to jest wazne .A co do obaw ?bedziemy sobie dodawac wszyscy otuchy (::::Bedzie wszystko OK.
bulbo wiesz cos wiecej ? O ktorej godz wyjazd ?Jakies informacje?
bulbo wiesz cos wiecej ? O ktorej godz wyjazd ?Jakies informacje?

Dzieki za pocieszenie...fajnie, ze ktos mysli pozytywnie:)Informacje o dokladej dacie i godzinie maja byc za okolo 2 dni..mamy dostac wszyscy potwierdzenie mailem:)
No widzisz ,wszystko sie Pouklada(:
Narazie nic więcej nie wiem,aby mogło jakieś info być to już zakupy by się powoli robiło
Cytat: bulbo
Narazie nic więcej nie wiem,aby mogło jakieś info być to już zakupy by się powoli robiło

zakupy mozesz robic bo autobusy sa rezerwowane na 6-7...taka mam info od pani Ani:)
Czyli co atakujemy CHINSKIE ZUPKI ?
Czyli co atakujemy CHINSKIE ZUPKI ?

Na to wyglada:))...ciesze sie, ze sa tu tak wyluzowani ludzie:)
ale lepiej być pewnym na 100 procent,jak będe znał datę i godzinę to robie atak na biedronke i wykupuje wszystkie zupki ostro kwaśne bo są najlepsze
Cytat: bulbo
ale lepiej być pewnym na 100 procent,jak będe znał datę i godzinę to robie atak na biedronke i wykupuje wszystkie zupki ostro kwaśne bo są najlepsze

Jasne ze tak:)...w kazdym razie powinno byc wesolo:)Fajni ludzie sie szykuja na ten wyjazd:)
Makaron z ziolami wygrywa.Ja powoli robie zakupy nie zostawie wszystkiego na za 5 -12.(;
Makaron z ziolami wygrywa.Ja powoli robie zakupy nie zostawie wszystkiego na za 5 -12.(;

he he..ja tam wole rosolek:))no moze pomidorowa:))
ja ogólnie jestem przygotowany jeszcze tylko euro do kupienia i jedzenie
mam pytanie ktoś z was posiada numer NIE bo ja mam
No widzisz .nrenia jestesmy we trojke na forum .Czyli jada trzy osoby(:
A ty niepotrzebnie sie zamartwiasz(:
Co do zakupow to polecam filtry na slonce .I czapke z daszkiem .
czapka to podctawa
wczoraj było tam tylko 17 stopni czyli nie zaciepło
jeszcze ja tu jestem na forum tylko narazie wolnym czytaczem::))
Pamietaj ze temperatura podawana jest w cieniu .Czyli w sloncu bylo 23-24 stopnie .Zreszta tam jest inne powietrze .
gorzej jak latem będzie ponad 40 w cieniu haha to sie roztopimy. mam nadzieje że do moza blisko:)
sory za błąd
Jakies 20 min.Od Moguer
Oczywiscie autobusem(:
ciekaw jestem czy wodę będą dawać czy we własnym zakresie
pare lat temu jak robiłem w Barcelonie to od 14 do 16 mielismy przerwe w pracy czyli sieste
to morze czy już ocean
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie