Wolalbym Nie Bo szalony Piter podobno Atakuje na gg .A ja Nie mam zamiaru z nim dyskutowac .(:
Pnawiam pytanie czy jedzie ktos ze szczecina i ile jedzie Par .
nrenia
28 mar 2011
Cytat: robertto
Wolalbym Nie Bo szalony Piter podobno Atakuje na gg .A ja Nie mam zamiaru z nim dyskutowac .(:
Pnawiam pytanie czy jedzie ktos ze szczecina i ile jedzie Par .
Rozumiem...chcialam tylko napisac jedno co mnie nie pokoi..to prawda, ze hiszpanie nie przyjmuja mezczyzn do pracy a tu bez problemu kazdy mezczyzna jedzie..troche to nie pokojace...a moze sam juz wymyslam bo mam lekkiego pietra;/...co tym myslisz?
bulbo
28 mar 2011
Ja jadę z kumplem ze Szczecina
robertto
28 mar 2011
Nie denerwuj sie poniewaz jak zauwazylem po wpisach nie jedzie zbyt wielu mezczyzn (;
Ja tez mam lekkiego pietra .Wiem ze jestem na liscie i to jest wazne .A co do obaw ?bedziemy sobie dodawac wszyscy otuchy (::::Bedzie wszystko OK.
robertto
28 mar 2011
bulbo wiesz cos wiecej ? O ktorej godz wyjazd ?Jakies informacje?
nrenia
28 mar 2011
bulbo wiesz cos wiecej ? O ktorej godz wyjazd ?Jakies informacje?
Dzieki za pocieszenie...fajnie, ze ktos mysli pozytywnie:)Informacje o dokladej dacie i godzinie maja byc za okolo 2 dni..mamy dostac wszyscy potwierdzenie mailem:)
robertto
28 mar 2011
No widzisz ,wszystko sie Pouklada(:
bulbo
28 mar 2011
Narazie nic więcej nie wiem,aby mogło jakieś info być to już zakupy by się powoli robiło
Narazie nic więcej nie wiem,aby mogło jakieś info być to już zakupy by się powoli robiło
zakupy mozesz robic bo autobusy sa rezerwowane na 6-7...taka mam info od pani Ani:)
robertto
28 mar 2011
Czyli co atakujemy CHINSKIE ZUPKI ?
nrenia
28 mar 2011
Czyli co atakujemy CHINSKIE ZUPKI ?
Na to wyglada:))...ciesze sie, ze sa tu tak wyluzowani ludzie:)
bulbo
28 mar 2011
ale lepiej być pewnym na 100 procent,jak będe znał datę i godzinę to robie atak na biedronke i wykupuje wszystkie zupki ostro kwaśne bo są najlepsze
nrenia
28 mar 2011
Cytat: bulbo
ale lepiej być pewnym na 100 procent,jak będe znał datę i godzinę to robie atak na biedronke i wykupuje wszystkie zupki ostro kwaśne bo są najlepsze
Jasne ze tak:)...w kazdym razie powinno byc wesolo:)Fajni ludzie sie szykuja na ten wyjazd:)
robertto
28 mar 2011
Makaron z ziolami wygrywa.Ja powoli robie zakupy nie zostawie wszystkiego na za 5 -12.(;
nrenia
28 mar 2011
Makaron z ziolami wygrywa.Ja powoli robie zakupy nie zostawie wszystkiego na za 5 -12.(;
he he..ja tam wole rosolek:))no moze pomidorowa:))
bulbo
28 mar 2011
ja ogólnie jestem przygotowany jeszcze tylko euro do kupienia i jedzenie
bulbo
28 mar 2011
mam pytanie ktoś z was posiada numer NIE bo ja mam
robertto
28 mar 2011
No widzisz .nrenia jestesmy we trojke na forum .Czyli jada trzy osoby(:
A ty niepotrzebnie sie zamartwiasz(:
Co do zakupow to polecam filtry na slonce .I czapke z daszkiem .