Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1651-1680 z 2388
Cytat: patrycjaaa000
Wlasnie mysla ze bedzie pelna sielanka lezenie na plazy ludzie tam sie jedzie do tyrki chyba ze ewntualnie zdarzy sie wolne to wtedy mozna sobie polezec na palzy a tak to nie bedziecie wstanie sie ruszyc po pracy bo beda gnaty bolec wiem zbieralam maliny i borowki i to wcale nie jest taka lekka praca jakby sie komus zdawalo caly dzie w pracy na slocu i szybciutko zbierac to nie ze pujdziesz do lasu i bedziesz sobie zbieral wolnym tempie jak ci pasuje trzeba zadazac i byc sprytnym!!!

Ty bylas juz w Moguer na malinach i borowkach?Opowiedz troszke o tej pracy..
Walizki juz spakowane?
ja jutro pakuje ale wszystko przygotowane
a czemu tu taki spokój,nic nie piszecie
wszyscy sie pakuja i nie maja czasu na forum:)))
albo imprezują ostatnie dni wśród znajomych
tez tak moze byc:))Bo w Hiszpanii juz sie nie poimprezuje:))
Jutro zakupy czas zrobić :) a walizki pakować będę jutro, żeby tylko niczego nie zapomnieć.
Na tą długą drogę trzeba wziąć jakiś sprzęt grający
w autokarach są telewizory,my z kumplem bierzemy filmy na dvd
Pamietajmy , ze w Hiszpanii tez sa sklepy...jesli czegos sie zapomni bez problemu mozna to kupic na miejscu...
Cytat: bulbo

a Ty o ktorej jedziesz z Krakowa?
Cytat: ona67
Cytat: bulbo

a Ty o ktorej jedziesz z Krakowa?

o 15
no to fajnie...bo ja tez...chociaz fimy jakies fajne obejrzymy:)))
napewno
Cytat: Qlimax89
Dokładnie Brsss :-) Koleżko jeśli nikt nie będzie miał siły na wypad nad ocean to wiedz, że ja tam się wybiore po przyjeździe na pewno... Nogi rozprostować można leżąc na plaży ;]
Dojedziemy tam na piątek, więc znajdzie się czas na odpoczynek, i na wypad nad wodę

to ty wiesz więcej niż ja? skąd wiesz że będziesz blisko morza z mich ustaleń wynika że nad morze będziesz musiała iść nad wodę 15km i to z buta
kto jedzie o 12:00? :)
Plaża jeat w Mazagonie , od Moguer ok. 15 km
Ja Jadę o 12:00.. Tomek
a ty mojelogin to kobieta czy mezczyzna
Hej ja jade o 12 z Krakowa :)
a kobiety o 12 jada
Mojelogin To mezczyzna, Tomek jak napisałem ;P
Większość chłopaków jedzie o 15
ja jade o 12 Neoplanem:)
Cytat: mojelogin
Jutro zakupy czas zrobić :) a walizki pakować będę jutro, żeby tylko niczego nie zapomnieć.
Na tą długą drogę trzeba wziąć jakiś sprzęt grający

kino domowe z sobooferem;p
brssss podaj gg
Ja pierdziele, nie jadę! Wczoraj się dopiero dowiedziałem że nie jadę z wrocławia tylko z krakowa, czyli 4 dni przed wyjazdem. życze powodzenia
Cytat: boonik
Ja pierdziele, nie jadę! Wczoraj się dopiero dowiedziałem że nie jadę z wrocławia tylko z krakowa, czyli 4 dni przed wyjazdem. życze powodzenia

nie placz, 25 zl z wro do krk
Cytat: boonik

przecież wiedziałeś ze wyjazd jest 6 albo 7
boonik : nie placz bo P Ania sama mowila zeby byc przygotowanym na telefon takze nie cuduj!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1651-1680 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie