Moguer

Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 2388
jeszcze trzy dni i ruszamy
Dostał ktoś wiadomość o wyjeździe z Wrocławia?
Do.P.Anny Mróz.Czy wyjazd do pracy w Moguer jest aktualny w dniu 6.04.2011 o godzinie 15 z Krakowa.Jeśli tak,to proszę o potwierdzenie tego na forum,ponieważ jestem gotów do wyjazdu do pracy przy zbiorze malin i borówki.Czy ma Pani komplet ludzi na wyjazd o 15.
No środa tuż tuż :) Zakupów za 350 zł ? No to ładnie :D Ciekawe od kiedy zaczynamy pracę :)
niby od 11 czyli poniedziałek,przecież trzeba odpocząć po takiej podróży
no to spoko :)
to trzeba bedzie rozpoczac sezon na plazy:) jak bedzie cieplo nocuje na brzegu:D
ja to myśle że po takiej podróży każdy będzie myślał aby jak naj szybciej położyć się w łóżku i wyprostować nogi
haha ile ty masz lat:D na lezenie i prostowanie nog bedziesz mial cala wiecznosc ;))
no tak ale napewno będziemy zmęczeni,a jeszcze napewno będziemy podpisywać umowy
Dokładnie Brsss :-) Koleżko jeśli nikt nie będzie miał siły na wypad nad ocean to wiedz, że ja tam się wybiore po przyjeździe na pewno... Nogi rozprostować można leżąc na plaży ;]
Dojedziemy tam na piątek, więc znajdzie się czas na odpoczynek, i na wypad nad wodę
podroz sama w sobie bedzie tak ekscytujaca, ze po przyjezdzie na pewno nikomu nie bedzie chcialo sie spac:)) a na plazy rozprostowac nogi i pokapac sie w cieplym oceanie mmmm
Niewiem jak tutaj bedzie z umowami, bo my jak wyjeżdżałyśmy na truskawki to umowę podpisywalismy dopiero po kilku dniach pracy, dlatego że pracodawca najpierw sprawdzał osoby czy sie na dają do pracy i czy są wydajni, okres próbny jest do 15 dni.
Jak to czytam to mnie smiech ogarnia...Przyjedziemy w piatek a w sobote pojdziemy do pracy..zapomnijacie o odpoczynku..na to bedzie noc poprzedzajaca prace...Zaden szef nie pozwoli sobie na siedzenie ludzi do poniedzialku:)))
Bo jak nie nadążacie za grupą i jesteście za wolni. To po 3 dniach może wam podziękować za pracę i odeśle do Polski
Nawet w niedzielę bedziecie pracować jak będzie pełny wysyp zbiorów
Cytat: Paulla22
Nawet w niedzielę bedziecie pracować jak będzie pełny wysyp zbiorów

Dokladnie tak jak piszesz...:))
praca w niedziele :D? ok ale bez nadgodzin :D
Spytajcie się tej Anny Mróz, czy macie zapewniony powrót w razie jak nie dacie sobie rady w pracy
To zależy już od pracodawcy
Cytat: brssss
praca w niedziele :D? ok ale bez nadgodzin :D

Ty jedziesz chyba pierwszy raz co??
mhm:) jakies rady:D?
Jak będzie duży wysyp to będziecie pracować od poniedziałku do niedzieli
Cytat: Paulla22
Jak będzie duży wysyp to będziecie pracować od poniedziałku do niedzieli

prawda ale czytajac wpisy to czesc z forumowiczow chyba jedzie na wakacje a przy okazji popracowac
Tylko że tutaj liczy sie praca a odpoczynek to przy okazji jak jest na niego czas
Nie no zgadzam się z Paulą...
Zresztą tak jak piszesz jedziemy tam pracować i zarobić na wakacje po powrocie ewentualnie ;) Ale jeśli jednak zdarzy się tak, że do pracy dopiero w poniedziałek to czemu nie skorzystać :-D
edytowany przez Qlimax89: 03 kwi 2011
do oceanu jest ok. 10-15km
Skorzystać zawsze można. Tylko zazwyczaj jest tak że jak przyjedziecie to na następny dzień idziecie do pracy.
Ta ostatnia niedziela,w srode sie zobaczymy-odpoczywajcie bo potem orka
Wlasnie mysla ze bedzie pelna sielanka lezenie na plazy ludzie tam sie jedzie do tyrki chyba ze ewntualnie zdarzy sie wolne to wtedy mozna sobie polezec na palzy a tak to nie bedziecie wstanie sie ruszyc po pracy bo beda gnaty bolec wiem zbieralam maliny i borowki i to wcale nie jest taka lekka praca jakby sie komus zdawalo caly dzie w pracy na slocu i szybciutko zbierac to nie ze pujdziesz do lasu i bedziesz sobie zbieral wolnym tempie jak ci pasuje trzeba zadazac i byc sprytnym!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 2388

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie