Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 1283
poprzednia |
Hej. Conrado Moreno jest boski! Nigdy wcześniej nie widziałam takiego faceta, z taką urodą i takimi poglądami. On jest ideałem, nie wytrzymam jeśli go nie poznam osobiście. Jeżeli macie z nim jakikolwiek kontakt, gg, e-mail lub cos innego to prosze, napiszcie!!

[email]
[gg]

z gory dziekuje!!

Madunia

*Te quiero, Conrado, mi amor!!!*
Jezus, Maria! Spokojnie! Ja nie mam takowego kontaktu (a przyznam, że fajny to człek), ale powiem ci, że jak się poszuka to się znajdzie. Przykładowo kiedyś gadałam sobie z pewnym aktorem na tlenie hehehehe;)
ps. sorki za tą super 'składność', ale tak mnei głowa boli, że szok......
on jest faktycznie booooski.....ale chyba większość Hiszpanów tak wygląda.... on mi troche przypomina mojego znajomego, ktorego poznalam na obozie miedzynarodowym. Jest z Malagi...i wygląda po prostu....tego sie nie da opisac.... za kazdym razem gdy patrze na jego zdjecia, to mi serce ściska.... a jesli ktos by mial ten kontakt z Moreno, to też bardzo proszę. moje [gg] , e-mail: [email]
spox luzik... :) a myślisz, że nie szukałam? wszędzie! gg, ICQ, bazy danych, przekopalam cały internet i udało mi się ściągnąć raptem 2 fotki!! (ale cóż to za fotki... mrrraaau...) dowiedziałam się gdzie się uczy, oglądam wszystkie programy z jego udziałem.. "Se llama obsesión" Mrraau.. on jest CUDOWNY!!

będę szukać dalej... :)

buziaki & thx

Mada
Sluchaj radia bis w srody i w soboty od 9 - 11 . Czesto tam jest w Czacie poliglotow, mozesz nawet z nim pogadac przez telefon! No i zawsze mozesz napisac maila do "biski" z zastrzezeniem, ze to do niego ;)
Powodzenia, ale nie licz na wiele. takich jak ty sa seeeeeetkiiiiiiii!!!!! I on o tym wie.....:DDD
Dios Mio!!!
Dziewczyny, ile wy macie lat???
Bez obrazy ale cos mi sie widzi, że koło 14!!!
Pozdrawiam i powodzenia!!!

PS.
Sorry, ale trochę mnie to co piszecie rozbawiło. -)))
jakie 14? wczorak skonczylam 17 :) duza dziewczynka jestem :) a że Cie to rozbawilo to chyba dobrze, nie? lepiej, niż zeby mial(a)bys plakac :]
to ten sam rocznik jesteśmy;)
Ja 14 jeszcze nie mam ale już niedługo... :) Heh lubie sobie pomarzyć, poza tym jestem optymistką no i... :) Lolz... Może kiedyś przypadkiem go spotkam?! I thx za posdro... :)

:*

Madunia
Teee a ja myślałam, że tu same persony w wieku +30.................:P
LOOOLZ... :) Heh... A ja sie ciesze ze mozna pogadac o Hiszpanii, hiszpańskim i o HISZPANACH oczywiscie... :) Nie wazne kto ile ma lat lolz... :P Heh, czy ja tu jestem najmłodsza?! ^.^

Besitos :*

Madunia
Dobrze, ze macie poczucie humoru, bo juz myślałem, że mi się dostanie za tą małą złośliwość... ;)

A ja głupi się zastanawiałem dlaczego tak dużo dziewczyn uczy się akurat hiszpańskiego...:D
No ale teraz już wszystko jasne... ;)
No wlasnie ja mam 40 :)
Pracuje z dziecmi w waszym wieku, stad wiem jak zlapac Conrado;)
Obecnie jest bardzo na topie i niech sobie bedzie - ladny, inteligentny, fajnie tanczy...
Dobrze, ze Wisniewski sie juz skonczyl
No właśnie: dzisiaj moreno a jutro... rubio :D
Heh Paulina Rubio ;) Całkiem fajna dziewczyna ;)
A tak w sumie, to ja bardzo lubię Conrado i mam 22 lat i co prawda nie umrę jak nie zdobędę jego numeru telefonu ale ktoś tu bardzo dobrze powiedział - lepszy Conrado niż Wiśniewski i to pod każdym względem!
Pozdrawiam!
Pewnie masz rację, ale i tak bywa, że lepszy rydz niz nic...;)
nie!!!!! nie lepszy rydz niz nic!!!! a Wisniewski.....ughh no comments :] do Santo: co do tej nauki hiszp. przez dziewczyny, to pewnie, ze sie uczymy dla Hiszpanow, nie wiedziales o tym??? :>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:> No coz, tego przystojniaka, o ktorym pisalam na poczatku, poznalam minionego lata na obozie w Niemczech....i tak to sie zaczelo :] przedtem hiszpanski byl dla mnie tak samo wazny jak zulu :] ale powiedzmy sobie szczerze - ten akcent, ta muzyka jezyka, to brzmienie.....mmmmm......a ze to wszystko jest dodatkowo w ustach jakiegos przystojniaka, to co?? to taki pakiet ekstra...... :D :D :D MuChOs BeSoS :* :* :*
No nie wiem, na mnie ci Hiszpanie takiego wrażenia nie robią... ;)
Ja osobiście nie mam kontaktu z Conrado Moreno, ale moja przyjaciółka go bardzo dobrze zna! Jak nie zapomne i uda mi się od niej coś wyciągnąć (co wcale nie jest łatwe) to wam podam!
serio?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czy tylko tak mowisz? :>
hehe, nie pisz IM ,nie potrzeba konkurencji...napisz TYLKO mi, SESESESESESESE
Mój znajomy fryzjer też by chciał jakies namiary na niego... :D
Głupie gąski jesteście, jeśli taaak szukacie i nie możecie. Ja zrobiłam to w ciągu 10 sekund !! A pomyślałyście, że on moze się przed takimi wzburzonymi hormonami chowa po kątach?!

ps. bez obrazy.

Saludos
ja własnie znalazlam jakies gg nie wiem czy jego ale zobaczymy hahaha :D
Madunia nie martw się ,ja mam 15 latek :) ... a jeżeli ktos miałby ochotę poklikać o boskich Hiszpankach to zapraszam na gg- 9276338 :)..a co do Conrado to...........hmmmmmm po prostu brak słow :).... w koncu od niego zaczęła się moja przygoda z hiszpańskim :) muchos besos :) !!!
myslisz ze ona ma polskie gg? chociaz.,,,,,skoro jest w PL i mowi po pl to czemu nie....... NO TO PODAJ!!!!!!!!!!!!!! PLIZZZZ :P moj nr: 2410123
eheh jak bezdiecie mialy gg moreno to ja tez chcce:d
a co do jego fotek to zeczywiscie necie nie ma prawie wcale=/
a prosze wyslijcie jak cos bedziecie mialy
ok
[gg]
lub
[email]
Muuahaha, ja od piatku mam 19, a Conrado byl wczoraj (w sobote) w Galerii Mokotow :P Siedzial kolo fontanny y llamaba por telefono :P Badzcie czujne dziewczyny, moze tam jeszcze kiedys przyjdzie :P
AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tojest jedna z takich nielicznych chwil kiedy zaluje, ze nie mieszkam w Wawie.... no ale ja jestem z Poznania :]
no ale kurcze jak ma ktos kontakt do niego to niech pooooodaaaaa ;-P
a tak na marginesie - trzeba bylo do niego podejsc i zapytac o nr telefony, z ktorego dzwoni............:D :D
Hehehe, sorki, wczesniej nie znalam tej strony, inaczej pewnie tak bym zrobila, z mysla o Was :) Ale mnie osobiscie on nie interesuje, co innego mialam w tym momencie na glowie, wiec niestety... Ale gdyby jeszcze kiedys zdarzylo mi sie go gdzies spotkac, to bede o Was pamietac;)
P.Z.D.R.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 1283
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa