Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1283
A ja Wam powiem ze Conrado byl dzisiaj u mnie w szkole i ... od dzis uwazam go za fajnego faceta :) Myslalam ze jest jakis taki zapatrzony w siebie a wiem ze tak nie jest :P Jak do nas wchodzil na sale to az sie zakryl rekoma bo mu wstyd bylo przed tyloma ludzmi wystepowac :P A pozniej juz smianie bylo tylko :D Byly przygotowane dla niego pytania i wiem ze bylo pytanie co go w Polsce zdziwilo i odpowiedzial oczywiscie to co kazdy Hiszpan czy Wloch mowi :D Zdziwilo go to ze w Polsce jest tyle blondynek ;) I powiedzial ze blondynki powinny pojechac do Hiszpanii bo beda miec tam baaardzo duze powodzenie :D Mowil tez ze lubi w Polkach to ze sa niedostepne ... Tzn ze lubi takie wzajemne zdobywanie sie :D Teraz mam inne zdanie na jego temat ... Jest swietnym gosciem i gratuluje jego dziewczynie takiego faceta ;) [ o ile ma dziewczyne :P ] A autko tez ma niezle :D
Duuh... Nie wiem co powiedziec. Moze lepiej by bylo gdyby takie forum nie zaistnialo?! Zylabym w blogiej niewiedzy i przekonaniu, ze moze jednak kiedys poznam Conrado i ze zaprzyjaznie sie z nim. A teraz jestem przekonana ze to niemozliwe. Nawet gdybym go spotkala i poznala to on i tak pewnie by mnie nie zapamietal. Co to dla niego jest jedna dziewczyna i to niespelna czternastoletnia, z posrod tysiaca fanek i wielbicielek?! Zapomnial by o mnie, jak o tym, co jadl tydzien temu na sniadanie. On obraca sie w swiecie slaw, jest rozchwytywany, uwielbiany, nie ma zadnego problemu z kobietami. Tylko jesli znajdzie juz wybranke swego serca, to czy ona naprawde bedzie go kochala?! A moze bedzie po prostu jedna z jego wielu fanek? To wlasnie najbardziej mnie martwi bo tacy ludzie nie zasluguja na zwiazki z fankami. Zasluguja na o wiele wiecej, na prawdziwa milosc. Conrado, z calego serduszka zycze ci prawdziwej, szczerej milosci!!!

:*

Madunia
qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
No, to wszystko
---------------------
i cholera ze do nas nie przyjedzie ! a my w skzoel teraz mamy rok hiszpanii w zeszlym byl rok włoch a wczesniej irlandi... przygotowujemy plakaty... zbieramy materilay tobimy projekty z nagielksiego makiety z gegry a polksiego piszemy wiersze no masa masa.. nawet nie wiem jak powiedziec mu ze takie cos jest i moglby nas zaszczyscic swoją obecnością i opowiedziec co nieco o swoim kraju !
i cholera ze do nas nie przyjedzie ! a my w skzoel teraz mamy rok hiszpanii w zeszlym byl rok włoch a wczesniej irlandi... przygotowujemy plakaty... zbieramy materilay tobimy projekty z nagielksiego makiety z gegry a polksiego piszemy wiersze no masa masa.. nawet nie wiem jak powiedziec mu ze takie cos jest i moglby nas zaszczyscic swoją obecnością i opowiedziec co nieco o swoim kraju !
hahahahaha właśnie ogladam " Mamy Cie " i tam wkrecaa jakiegos goscia jednym ze statystow jest conrado hahahah robia mu zjdjecia z jakias dziewczyna ktora jest od niego wyzsza jezu hahaha jak to wglada... za mocbo D:
E tam, Konrad nie jest Hiszpanem...
Tylko oczka i karnację odziedziczył po tacie-Hiszpanie.
Poza tym w Hiszpani mieszkał jakieś 8 lat, jak był dzidziem i do tego rodzice nie pozwalali mu się bawić z hiszpańskimi rówieśnikami (!).
Jaki tam z niego Hiszpan!
Wykopał zapomniane pochodzenie hiszpańskie, jak wyczuł, że można na tym zrobić kaskę i to całkiem niezła.
Teraz za swoją hiszpańskość wyciąga miesięcznie 12 tys. zł
za udział w różnych programach tv i za liczne imprezy wyjazdowe (zwane w Polsce chałturami).
Nalezy mu pogratulować zaradności, ale w końcu widział, jakie problemy mieli rodzice
i dowiedział się, że pieniążki są potrzebne do życia i realizowania swoich marzeń.
Zresztą ciekawe, jakie on ma marzenia? Zapytajcie go, jak będziecie miały okazję.
Wiem, że Conrado jest wartościowym człowiekiem, ale ostatnio sodówka mu troszeczkę uderzyła do głowy.
Najchętniej udzielałby ludziom audiencji!
Zapewniam Was, że to nie jest przypadek, że Konrad nie ma dziewczyny.
On jest, mówiąc żargonem psychologicznym-przyblo0kowany,
zamknięty w sobie, ma problemy z okazywaniem uczuć.
Wiele go zatem kosztuje udział w tym całym medialnym show.
Tego typu doświadczenia rozwijają człowieka i wpływają na jego większą otwartość, więc dzisiejszy Conrado to już nie jest ten sam, co przed rokiem.
Zrobił postęp, bo pracuje nad sobą :)
Myślę, że bardzo mu pomaga cała ta obsesja wokół Hiszpanów-
mój kolega David z Hiszpanii mówił mi,
że ta obsesja i teraz nawet moda jest ogólnoieuropejska! Tzn.cytuję, na wakacjach non stop był nagabywany przez dużo bardziej bezpośrednie od Polek Angielki i Szwedki-żeby-uwaga!-miał z nimi stosunki seksualne.
To co się dzieje na tym forum tylko potwierdz, że stereotyp hiszpańskiego -
romantycznego i namiętnego kochanka ma się dobrze.
Zatem Konrad nie musi nic robić, a juz na wstepie ma plusa w tej dziedzinie u nowo poznanej dziewczyny. Z założenia.
Tylko, że-haha-on nie ma kompletnie czasu na zawieranie nowych znajomości.
Pewnie w końcu odświeży znajomość z jakąś zapomnianą koleżanką ze szkoły,
tak to czasem bywa.
Poza tym uważam, że jeśli na forum pisał ktoś, kto się podawał za Konrada(naprawdę tak myślisz, Konferencjo?),
to-cholera-zrobił mu tylko przysługę, bo w końcu przedstawił go z dobrej strony. Nie podejrzewałam Konrada, że mógłby nas tak konsekwentnie lekceważyć, ale Konferencja zasiała ziarno niepokoju.
Jendnka pisząc, że C.M. nie loguje się na żadnym forum, to i tak wszystko sie zgadza. "Konrad_" nie był przeciez zalogowany, był tzw.gościem(bez logowania!).
Poza tym czy nawet Wasi bliscy znajomi wiedza, na którym forum i co piszecie?
Na pewno nie! Konferencjo, nie możemy Ci wierzyć w 100%,
chyba, że to Ty się podajesz za Conrado;)
Besos y abrazos!
PISZCIE,JESLI SIE ZGADZACIE I JESLI NIE=TEZ!!!!

P.S.
Wielu Hiszpanów jest znacznie przystojniejszych od niego,
nie mówiąc o niektórych Polakach.
Tak, tak, nie zaprzeczajcie!!!!
"Wielbicielko CM"
To co, że masz maila i gg do Conrado i że podobno Ci odpisał,
jak nie chcesz się z nami podzieliC.
Jesteś samolubna!!!
Nie popisuj się tutaj więcej. Powodzenia w rozwijaniu obiecującej znajomości!
Damy sobie radę bez Ciebie.
Zresztą ludzie z Krakowa są takimi właśnie skrajnymi cwaniakami.
Mam wielu takich znajomych, uśmiechają się słodko,
a wszystkich by sprzedali!
Prędzej czy późniejj ludzie poznaja się na Tobie!
Odczep się od ludzi z Krakowa!!!
Zostawmy ten Kraków na boku.Każdy może mieć swoje zdanie.
Mam pytanie-czy Polki podobają się Hiszpanom???
A wczoraj u mnie w szkole był dzień europejski i mimo że Konrada na nim nie był to było fantastycznie!!!!! ;) ;) ;) ;)
A dzisiaj poznałam fajnego chłopaka, który chodzi do liceum Cervantesa i przekonał mnie żebym tam poszła, rozwiał moje wszystkie wątpliwości i nawet dojazd nie stanowi przeszkody ;) ;)
pozdrawiam ;*
przepraszam za błedy stylistyczne
a dzień europejski był w poniedziałek :)
Conrado Moreno....ehh....cos wam powiem.Nie zdadawajcie sie z tym kolesiem bo was wpędzi w nerwice:):):):):):):):)!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
he...
jaka wypowiedz lol długaśna nie ma co... :D
wyobrazacie sobie. co BY zrobil Conrado, GDYBY to wszystko przeczytal?
he he he he he he he he
jestescie razem tacy zalosni ze nietylko dupa ale wszystkie narzady wewnetrze sie sciskaja w jeku wspolczucia. ten conrado to przeciez normalny facet jak kazdy inny. pojedzcie do hiszpani (np. platja d'aro) a po powrocie sprobujcie zareagowac tak entuzjastycznie jak teraz. tam nawet byscie nie spojrzaly na niego w tlumie opalonych meskich torsow. zastanowcie sie co on czuje i mysli jak sie tak o niego bijecie. na jego miejscu wrocilabym do hiszpanii. na prawde. wszelkie nieambitne komentarze na nr [gg]
Na bezrybiu i rak rybą!!!

Wesołych Świąt Wielkiej Nocy,
wielkiej radości i nadziei i odpocznijcie sobie na maxa!

Muchos...
Lucia88, nie pokażę palcem, kto tu jest zazdrosny :/. I nikt nie poddaje w watpliwość, że Conrado nie jest normalnym facetem.
muchos besos
na jakiej podstawie sądzicie ze jego orientacja seksualna jest nie teges? Tylko dlatego ze zadbanie wygląda i ma cienki głos?
Hej on ma juz wybranke swojego seca ale "nie chce o niej mówic bo nie chce zapeszac"- jak powiedział w jednym z tygodników

Muchos besos:*
Maleńki baranek, co ma złote różki

Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.

Kiedy nikt nie widzi chorągiewką buja

I beczy cichutko: Wesołego Alleluja...

Kolorowych jajeczek, kudłatych owieczek,

Wesołych króliczków, pełno pyszności w koszyczku

Życzy
---------------------
bosko ! to do zyczen
a co do pozostalej reszty co to to ze facet o siebie dba nie wydaje mi sie glupie.. jak raz czy dwa pojdzie sobie do kosmetyczki na jakis zabieg to chyba tez nie jest nic zlego bo ej bo niekotrzy uwazaja ze prawdziwy facet to spocony smierdzacy mezczysna w ogrodniczkach wracajacy z pola bez sensu ! Co innego jak facet sie maluje to juz jest dla mnie przesada... taki np michal wisniewski on na codzien sie dopieksza w taki wlasnie sposob... a to ze np. przed wejsciem na wizje konradowi pudruja mu nos no to akurat si enie dziwie bo wszysdzie i kazdemu tak robia zeby sie nie blyszczal pod fleszami... a nie sadze zeby na codzien sie pudrowal czy nie wiem smarowal fluidem no nie przesadzajmy.. hahaha !!! uwazam ze Konrad po prostu dnba o siebie przez to jest atrakcyjny.. wolalybyscie zeby chodzil jakis nieuczesany czy z metrowym zaorstem i dziurami w spodniach !? oczywiscie ze nie ! a glos dostajemy od natury tajk smao jak wyglad i nie mamy mozliwosci wybraniago sobie innego... wiec sory ale to akurat nie sa argumenty.. przynajmniej dla mnie... pewnie nie udalo mi sie wysłowic tak jakbym tego chciala ale coz... bywa...
A ja wam powiem tylko tyle:

FELIZ PASCUA

Madeleine Lourdes de Flores
wypowiedz C.M.w magazynie SHAPE:
pragne kobiety naturalnej,delikatnej,inteligentnej,ciekawej zycia i ludzi.
lubie dziewczyny dowcipne i zyczliwe swiatu.bardzo cenie skromnosc,dyskrecje i tajemniczosc.wole ciemnookie brunetki,ale przeciez wdziek kobiety nie zalezy od koloru wlosow...
a ja sie zastanawiam ile w tych jego wypowiedziach biblijnej prawdy,a ile "prawdy medialnej"?
w sumie to bardzo mu wspolczuje bo tak jak my nie poznamy calej prawdy o nim,tak on nie bedzie mogl byc pewien czy ktos kocha jego,czy Conrado Moreno telewizyjna gwiazdke :(.

SALUDOS :)

SPOKOJNYCH I PRAWDZIWIE CIEPLYCH SWIAT

P.S.zwroccie uwage na osobe ,ktora was obleje w lany poniedzialek,bo zgodnie z tradycja chlopiec oblewa panne ktora mu sie podoba :)
kto wie moze to bedzie wasza druga polowa na cale zycie :)
Mnóstwo życzeń w koszyczku przy wielkanocnym stoliczku, kolorowych pisanek i mokrych ubranek w lany poniedziałek.

karolcia:)
i ja wam zycze wesolych swiat :)
A dzisiaj o 20.30 jest jakiś Benefis Europa da się lubić. Zobaczymy, czy to będzie coś ciekawgo....
Tee a słyszeliście o jakieś trasie kabaretowej tych z 'Europa da się lubić'?? Bo ja właśnie wyczytałam gdzieś, ale bez szczegółów:( A może tak by Conrado w skromne progi Bydgoszczy zawitał:P........
Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa