Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1283
pomiedzy rodzicami mojej dobrej kolezanki jest 18 lat roznicy
tak przy okazji to w nowym "na zywo" jest wywiad z conrado no i 3 nieziemskie zdjecia "naszego"Hiszpana.POLECAM:)
pyt.Jestes teraz w kimś zakochany??
odp.Conrado:Nie.Wiecznie poszukuje.I jestem bardzo wymagający.
pyt.Masz swój ideał kobiety?
odp.Zawsze intrygowały mnie i pociągałuy kobiety , które trzamją się na dystans , a nie te , które lubią byc podziwiane i robia wokół siebie dużo szumu.Marzy mi sie kobieta z charakterem , pewma siebie intrygujaca z własna osobowscia.
oczywiscie to fragment wywiady dla "na Zywo"
A więc co mamy myśleć o wpisie Justysi, która wmawiała nam miesiąc temu, że Conrado ma dziewczynę?
Jest wymagający? - Hmmm... - To w sumie dobrze. Byle by nie za bardzo, bo przecież nie ma ideałów.
Przeczytałam ten wywiad będąc dziś w supermarkecie na stoisku z prasą. Uważam, że każda z nas powinna.

(Trójka dzieci - czy to nie ciut za dużo? ;) Ja chciałabym mieć dwójkę.)
no a co myslec teraz o pogloskach jakby Conrado był homoseksualista??
Pisałam kiedyś, że aby oczernić człowieka potrzeba bardzo niewiele, ponieważ plotki się bardzo szybko rozchodzą. Conrado, nie daj się! Bądź sobą! Zawsze! :)
oye conrado eres un maricon................kIEDY PRZEDSTAWISZ NAM SWOJEGO CHŁOPAKA TY RECONTRA MARICON. JAJAJJAJAAJAJJJJAJAJAJAAJJAAJJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJJJJAJAJJAJAJAJAAJJAJAJAJAAJAJAJ,JJJIJIJIJIJIJI,JOJOJOJJOJOJOJOJOJJO,UJUJJUJUJUJUJUJUJUJUJU JEJEJEJEEJEJEJEJEJEJEJEJEJJEJEEJEJJJAJEJAOJ
eee...mnie się tam nie widzi on taki sztuczny. Ale każda ma inny gust no nie? Pozdrawiam a w styczniu wyjażdzam do Huelva. papa
kazdy w TV sztuczny..
a w wywiadzie odpowiedzial madrze.
pozdrawiam
a nie mowilam ze swietny artykol hehe.3dzieci??w sam raz :)
my chyba mamy podobny światopogląd.skad jestes muchachita i ile masz latek??ja mam 18 jestem spod opola mma na imie marta
Hej! Nie powiem Conrado mi też się podoba. Mam 21 lat, więc wcale nie jestem jakąś tam małolatą, co wyobraża sobie nie wiadomo co. Poznałam Conrado osobiście jakieś 3 tygodnie temu. Był w szkole w Płocku-gdzie studiuję politologię. Rozmawiałam z nim po hiszpańsku, dał mi specjalny autograf, jest bardzo sympatyczny również na żuwo. Prowadził debatę o Unii Europejskiej, rozbawiał słuchających, wykładowców i w ogóle. Wiele osób z mojego roku uważało go za sztywniaka, ale później stwierdzili, że nawet fajny z niego gostek. Pozdrawiam wszystkich wpisujących się.
A widzieliście, jak Conrado składał po hiszpańsku życzenia w TVP 2 dziś po "Europie da się lubić"? Strasznie szybko mówi :) jak wszyscy Hiszpanie z resztą.
Ale ładny wpisik zostawił tu po sobie mój braciszek:)) Aż wstyd się przyznać który to, ale w gruncie rzeczy to ma 100% racji!!! Pozdrawiam:))
Dziewczyny opamiętajcie się wreszcie, szlag mnie trafi jak jeszcze jedna napisze, że Go KOCHA!!!!!!!! Wy nie macie pojęcia o prawdziwej miłości!!! Wystarczy, że spotkacie kogoś kogo pokochacie na prawdę i zapomnicie o całym Conrado!!!!!!!!! (tak właśnie było ze mną) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że w końcu ktoś przemówi wm do rozsądku, bo szkoda nawet czasu na te bzdury, które tu wypisujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Kocham Cię Rafałku:*:*:*:*
A przy okazji: FELIZ NAVIDAD Y PROSPERO AÑO NUEVO!!!!
eee tam Conrado nie jest az taki boski,.... boski to jest mopj Alexissssssssss oj jesus ! :P hehehe
Te amo mi burrito :*:*:*:*:* BeSoS :)
nie wszystkie 14latki są aż takie głupie, na jakie wyglądają:)

Conrado...heh, śmieszny gość:)
nie wszystkie 14latki są aż takie głupie, na jakie wyglądają:)

Conrado...heh, śmieszny gość:)
ale mowi dobrze po hiszpansku i to jego zaleta:)
(do )

Jestem z Tychów (miasto niedaleko Katowic). Jeśli chcesz, to możesz napisać na mój adres e-mail:
[email]
Przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale byłam na Święta u babci.
Tienes razon, este Conrado no parece muy hombre y es afeminado en su forma de ser. Bueno en estos tiempos es muy popular. Los hombres queiren ser mujeres y las mujeres hombres. Que desgracia!!!!
Pisze się Tienes . A nie tienas

mówi się . y muy bie. a nie mucho bien
Pisze się Tienes . A nie tienas

mówi się . y muy bien. a nie mucho bien
Hola a todos, podrian ayudarme a conseguir alojamiento en Katowice a precio comodo por supuesto. Soy estudiante universitario, vivo en Praga y no hablo nada de polaco!!!! Mi mail es: [email] Gracias por la ayuda!!!
Madzia...już cię gdzies spotkałem...prosze Cię mądrości, rozwagi..emocje na 7 mijsce w rozeznaniu człowieka. znam słowa mojego Autorytetu - człowieka nie poznaje się jaki jest po WYGLADZIE, ale po tym co mówi i jaki jest w sobie, wewnetrznie. I tak naprawdę ludzie sprawdzają się jacy są w sytuacjach krytycznych, trudnych, stresujących itd. dobrych chwil. Nie życzę wszystkiego co najlepsze, bo w życiu muszą byc chwile dobre i złe jak jest tylko dobrze to - nie dobrze
CHYBA CIĘ POGIĘŁO ANNAK CONRADEK JEST TAK PRZYSTOJNY ŻE TAKIEGO DRUGIEGO FACETA NIE MA NA CAŁEJ KULI ZIEMSKIEJ !CONRADO TE'AMO.TE'QUERRO, MI AMOR
ile bym dała aby przez choć minutę być jego poduszką
co tu tak przychlo?
?nikt juz nie lubi conrado??
hmm , zastanawiałam się i w cholerę nie rozumiem czemu się tak wszyscy tym Conrado zachwycają? ani jakoś powalająco przystojny jak na Hiszpana, ani utalentowany -patrz taniec w Tańcu z gwiazdami , znany jedynie z tego ,że występuje w programiku Europa da sie lubić i od czasu do czasu prowadzi denne warszawskie imprezki .W Polsce wystarczy chyba być tylko obcokrajowcem , wystąpić w podobnym programie i już cię fotografują w tych wszystkich Galach , Faktach itd.porażka, a co do jego rzekomego gg , które zdobyłyście -oj dawno się tak nie uśmiałam hehheeee
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa