Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 1283
hola rico99
nie wiem czy (zgodnie z moim powitaniem) hablas espanol, ale twoja wypowiedz jest jedna z najsensowniejszych na tym forum, co nie zmienia faktu, ze Conrado moze byc calkiem rownym gosciem.jesli zechcesz czasem pogadac i zyjesz zgodnie z tym co piszesz, to napisz. moj nr [gg] . 3maj sie i 3maj td
tak wlasnie ten adres ktory podajesz nalezy do michala, utworzyl sobiue nowa poczte i sie nabija z wszystkiech dziewczyn, co za kteryn...
Witam sredecznie wszystkich, dziekuje za mile slowa, jestem tu po raz pierwszy, dowiedzialem sie od znajomego, ze powinienem poczytac co piszecie :-) Bardzo sie ciesze, ze podobam sie wielu kobietom, ale wyglad zewnetrzny to nie wszystko, chcialem powiedziec ze nie jestem gejem (choc tak ktos napisal na forum), interesuja mnie kobiety madre, dojrzale, szczere i kochane. Chyba teraz bede czesciej zagladal na ta stronke. Wiele razy pojawialy sie prosby z podaniem maila albo telefonu, niestety nie moge Wam nic zdradzic, wszystko jest zastrzezone dla mojego bezpieczenstwa. Podrawiam wszystkie kobietki. Całuje goraco.
To ja jestem COnrado wstrętny oszuście, jak możesz się pode mnie podszywać .Kocham was Polki!!!
Słuchaj, przestań sobie żarty ze wszystkich stroić, bo to, co piszesz, jest po prostu żałosne.
zgadzam sie.tylko czekac az tu sie zaroi od domniemanych conrado.kimkolwiek jestes prosze cie nie zalamuj mnie
hehehe dobre ;)
Dzisiaj mamy rocznicę założenia tego forum. Wszystkiego najlepsiejszego dla wszystkich tych, którzy zostawili tu po sobie ślad...

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
witajcie dziewczęta, och widzę ,że tu jakaś rocznica,uhmmm zarumieniłem się.Tak się cieszę ,że mnie podziwiacie nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne ....jeśli chcialybyście kiedyś pogadać albo poprostu wyrazić swoje uznanie dla mojej urody i licznych talentów,zapraszam na moje [gg] ,pozdrawiam!
taaaaaak, jest rocznica i przy okazji moje urodziny :)
gdy zaczynalismy tego posta (patrzcie wpisy na poczatku) mialam (zaledwie) 17 lat, hihi......
no a od dzisija moge sie pochwalic (badz i nie) pelnoletnoscia :)
nie czuje sie moze szczegolnie madrzejsza niz rok temu, ale co tam....:)
besosssss
locita wszystkiego dobrego ;-) dobrze byc doroslym hehe ale ja jakos od paru miesiecy nie moge sie wziac za wyrobienie dowodu heeh trzeba bedzie to wreszcie zalatwic ;)
Mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza. Do pełnoletności brakuje mi bowiem aż 2,5 roku.
Conrado, conrado...la verdad tiene un poco pinta gay, pero es bastante majo y por la forma de hablar no parece que pierda aceite. Como os pone la barba ehh? jejeje.

Saludos a todas las polacas guapas, en especial a moje Serduszko Karina ;)

Kocham cie pepina.

PD: Viva España, viva Polska
Y viva tambien Tomasz Frankowski!!

Saludos desde Jaén
no to sto lat wszytskim solenizantom.ja tez juz jestem pelnoletnia od listopada ale rozumu mi nie przybylo wrecz odwrotnie :P
hej a ja mieszkam w hiszpanii od 3 lat i powiem wam ze hiszpanie wcale nie sa tacy idealni bo to ludzie niscy najczęsciej brudni z toną żelu na włosach a po za tym ich iloraz inteligencji nie dorasta do pięt polskim chłopcom czy wy wiecie ze 50 procent hiszpanów nie wie gdzie lezy polska albo że nasz Papież był Polakiem jakbyście tu pomieszkkały to byście zmieniły zdanie na temat hiszpanów
co jest grane nikt nic nie pisze nikt nic nie mowi?????
Witam.O gustach i guscikach sie nei dyskutuje.Wiec chyba kazdy ma prawo do kochania kogo chce i do robienia na co ma ochote.Wiec za zwolennikow Conrado trzymam kciuki, zeby wam ten adres wpadl w lapki...a pozostalych pozdrawiam.Chau
witajcie ja tylko na chwilę! wpadłem ,żeby przesłać wam całuski:mmmuaaaaa,muuaaaa ,lecę już skarbeczki ,papapaa
Witam! Conrado, mam 22 lata i b.cie polubilam, i nie zapszeczam podobasz mi sie. Mysle podobnie, nie liczy sie tylko wyglad zewnetrzny ale i wewnetrzny. A Ty masz i jedno i drogie. Przeczytalam kiedys wywiad z Toba w "Vivie", gdzie zaliles sie ze w Hiszpoani traktuja cie jak Polaka, a w Polsce jak Hiszpana. Znam to uczucie. Okropenstwo. Gdy tak czytalam wypowiedzi na forum to az mi sie zal Ciebie zrobilo. To chyba nie jest mile uczucie byc osadzanym przez obcych ludzi patrzacych na Ciebie przez pryzmat tego co mowisz i jak sie zachowojesz w programie, a nie wszyscy chyba wiedza ze macie scenarjusz, ktorego mosicie sie trzymac. Nie licze ze mi odpiszesz ale bylo by to mile. Pozdrawiam, Konstancja:)

p.s to moj mail: [email]
A co ci się w nim nie podoba ?! Polacy nie są lepsi , nie mądrzejsi i nie gupsi i nikt nie jest idealny !!!!! No ja go też baaaaaaaaardzo lubie i wierz ,że marz przechlapane u osób które jego ubustwiają (tak myśle)!!!!!!!!!! No co sie ci nie podoba w nim ,no może beznadziejnie tańczył w .. Tańcu z Gwiazdami" i co z ytego , ale masz prawo skrytykować go no bo niestety nie moghe ci zabronić !!!!!! Życze powodzenia!!!!!! P.S a kto ci się podoba tak właściwie???!!!!!!!!
Trafilam tu przez przypadek przegladajac google.Nie wiem czy ta strone odwiedza jej "powod"czyli Conrado.jesli tak, to napisze kilka slow.Wiem,ze poznajesz duzo ludzi i z tego powodu nie masz pamieci do twarzy, a juz nie mowiac o imionach.Rozmawialm z Toba po nagraniu "europa da sie lubic".Smieszna sytuacja wyszla,bo akurat szedles, a ja nie mialam dlugopisu,tak potrzebnego do autografu.Ale Ty powiedziales,ze nie ma problemu i zaraz przyszles z dlugopisem w rece.Rozmawilaismy krotko ze soba.Pytales sie mnie czy bede pracowac w tv,i ile mam lat.Wiem,ze mozesz mnie nie pamietac,bo nie sposob.Jesli nie pamietasz,to jestem jasna blondynka i nie wiem,co jescze charakterystycznego moge w tym miejscu dodac.moze to,ze nagranie to dotyczylo Unii Eurpoejskiej.Jesli zechcesz,to napisz do [email]
Hej, chciałam powiedzieć, że wczoraj poznałam Conrado osobiście, jest przemiły i przesympatyczny oby jak najwięcej takich przystojnych i kulturalnych ludzi jak On!!!!
Oglądaliście może Vivę najpiękniejsi 2005? Conrado miał okropne zdjęcie. Ale najważniejsze to to, że znowu mogłam go zobaczyć na żywo :) No i jestem na siebie zła, bo czekałam tak długo na powtórkę odcinka "Życie jak w Madrycie", i jak leciała w piątek, to ją przegapiłam.
nie wiem czemu wszyscy się nim tak zachwycają... wszak jestem o wiele przystojniejszy, a i kurde faja charyzmę też ma niczego sobie :]
Uczepiłyście się tego Conrado jak rzep psiego ogona. Rozpisujecie się o jego urodzie (jakby nie było innych ładniejszych chłopców). I zauważyłam, że to najcczęściej odwiedzane forum stało się miejscem kłótni.
Moja rada: dajcie sobie wszystkie na wsztrzymanie. Odwiedźcie lekarza specjalistę.

Muchos besos para todos :-*
edith_ka
No wreszczie jakieś mądre słowa

Saludos:-*
edith_ka

ps.(do wszystkich zakochanych w Conradzie) ciekawa jestem jak długo będziecie jeszcze takie porąbane na punkcie C.M.
Locito 14. Twój post świadczy jedynie o twojej bezmyślności, głupocie i idiotyzmie. Nie wiem jak możesz mówić (w twoim wypadku) o miłości czy jakimkolwiek uczuciu. nie możesz kochać człowieka, którego osobiście nigy nie poznałaś (i nie poznasz najprawdopodobniej). On ci się może JEDYNIE podobać i nic poza tym. Mówisz, że osoby nieco od ciebie starsze (bo po twoim nicku sądzę że masz 14 latek) nie wiedzą nic o miłości i uczuciach? Nie kochana, mylisz się. Miejmy nadzieję, że jak dorośniesz to to zrozumiesz.

Saludos :-)
edith_ka
Oglądaliście ostatnią "Europę(...)" w której tematem było urządzanie mieszkań?
Wasz Conrado planuje wyjechać do Hiszpanii i spełnić swoje marzenie - kupic sobie tam mieszkanko.

I bardzo mu brawo. Życzę mu spełnienia marzeń. Chłopczysko uwolni się od nagonki. Będzie miał zapewniony święty spokój, a wszystkie zakochane w nim małolaty z czasem o nimj zapomną. Tego forum nie odwiedzi już żadna zakochana w nim wariatka i ŚWIĘTO!!!

Muchos besos :-*

edith_ka
jejejejeje.... przeszlo godzine zajelo mi przebrniecie przez te wszystkie posty ale ubawilam sie jak nigdy! ;P i dodam tylko: Inezka777 - bardzo, bardzo sprytne... doprawdy ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa