Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1171-1200 z 1283
Ostatnio się dowiedziałam (lepiej późno, niż wcale), że nie nie można już mieć w Polsce podwójnego obywatelstwa, tylko trzeba się zdecydować na jedno. W takim razie, czy ktoś może wie, jakiej narodowości jest Conrado?
nie masz racji, mój mąż jest cudzoziemcem i ma podwójne obywatelstwo. Jest to możliwe, tylko po prostu dłużej się czeka
narodowosc a obywatelstwo to dwie rozne rzeczy. np moge byc polka z obywatelstwem amerykanskim, i to ze mam inne obywatelstwo wcale nie bedzie oznaczac ze zmienilam swoja narodowosc :-)
OK. Czyli powinnam się spytać jakie obywatelstwo ma Conrado??
Kto widzial MORENO w "Tancu z gwiazdami" ??? No, w końcu wygląda jak czlowiek!! Nowy image... Ten fryz a la Pawel Malaszyński - dobry wybór, zmiana na lepsze :-) Może Konrad Śniady ( :-) ) zacznie mi się trochę podobać? No, no... kto wie...
hehehe, Konrad Śniadyyy.....hahahha :>:>:> to jest genialneeee :):):)
a wie ktoś może ile lat ma Conrado?
24
Ta ciota? młody jest. Co was torby tak wzięło na chłopców z dalekich krajów, gdzie panuje ciemnota? Polaków nie ma?
Leczcie się...;)))
Myśl sobie co chcesz, ale nie musisz publicznie oczerniać ludzi. Spodziewaj się, że za kim jak za kim, ale za Hiszpanami będę stała murem, tak samo za Conrado!
Chyba z Czechami Ci sie pomylilo, tam z tego co wiem jest takie prawo, ale napewno nie w Polsce.
Możliwe. Mama mi kiedyś tak mówiła. Może jej się coś pokręciło. Nie wiem. :)
Widzę że ktoś tu czuje się niedowartościowany :D. No i dobrze, ja też wolę Gorącą Latynoskę Krew, niż jakiegos Polaka który gorącą krew ma tylko po kilku głębszych. Pozdrawiam wszystkie miłośniczki Latynosów ;)
radzę isć do psychiatry i to najlepiej czym prędzej wszystkim "miłośniczkom latynosów", hehe od siedmiu boleści. Wy chore jesteście, niestety na łeb
Cóż nie da sie ukryć kultura Polaków pozostawia trochę do życzenia ale te luki w wychowaniu to jeszcze mało ,przytłaczający jest fak ,że nasi panowie nie mają ochoty ich uzupełnić( choć są wyjatki!).Drogie dziewczyny my jako przyszłe matki mamy duże pole do popisu w tej materii wychowujmy swoich synów na miłych, szarmanckich facetów w końcu czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci.Narzekacie na panów a wina jak to zwykle bywa leży po środku tolerujecie hamstwo i komplementy w stylu :"zajebista jesteś".To zalezy także od nas jak bedziemy traktowane.
P.s głupio sie cztya teksty w stylu idzcie do psychiatry jest to dowod ,że to oczym pisze nie jest fikcją .Zbty rozemocjonowanym polecam melise:)
Do osoby ukrywającej sie pod pseudo X :.Co stanowi inspiracje do twojego postu ? Zazdrość czy zły nastrój a może jedno i drugie.Dziewczyny są młode i mają prawo do fascynacji to po pierwsze a po drugie swoją opinie można prezntować w bardziej cywilizowany sposób.
X idz sie leczyc na nogi bo na glowe dawno za pozno
całkowicie się z tobą zgadzam:) mnie tez to wszystko straaaaaaaaaaasznie rozbawiło. dziewczyny - buahahahahhahahahahhahahahhaha
Sorry, że jestem taka nudnawa trochę i wracam wciąż do tego samego, ale zastanawiam się, kogo może być ten nieszczęsny adres [email] Ten adres jest autentyczny, bo sprawdzałam, ale nie mam odwagi nic napisać... No bo jak by to wyszło? Ktokolwiek by to był, zastanawiał by się (pewnie lekko poddenerwowany), skąd ja mogę mieć jego adres. No i mam dylemat. Gdyby komuś chciało się sprawdzić, to prosiłabym poinformować o wynikach na tym forum.
Troche się, łudzę, że kiedyś z nim pogadam. Ale cóż, trzeba żyć marzeniami - to moje motto! :)
wszyscy jestesmy tutaj troche nudnawi ;P
ostatnio widziałam conrado i z nim gadalam jest na serio boski:) tzn to bylo 12.12 na wystawie kotow rasowych w warszawie........... jest sliczny ma zajebiste oczka....poczucie humoru.........i ejst extra.......ale...................
Masz szczęście! Ja marzę, że kiedyś się z nim spotkam, ale niestety nie mieszkam w Warszawie ;(
no ogolnie szczerze mowic nie mam pojecia co o tym wszytskim juz myslec;/ czytam to forum od jakich 4 godz. gadalam na serio z nim i nawet moze w to nie uwierzycie ale on sam do mnie podszedl i zagadal:O bylam w 7 niebie ale juz zeszlam na ziemie i ejstem znowu tu w poznaniu nie wiem kiedy bede nastepnym razem w wawie ale wiem ze po prostu w przyszlosci zamierazam tam zamieszkac ale oczywsicie nie ze wzgledu na conrado po prostu to miasto(nasza kochana stolica) jest super ale szcerze jak ja go zobaczylam to zaczelam krzyczec i chcialm isc po jakis swistek papieru zeby mi sie tam podpisal a w koncu kolezanka stewart uspokoila mnie i mowi z emam go tym nie odstraszac bo ogolnie wawie to normalka ze co chcile widzi sie kogos slawnego ogolnie tamtego dnia widzialam jescze lisa i ibisza;d pozdr dla wsyztskichj napalonych fanek conrado:)
ja tez bylam na tej wystawie kotow w blue city! i nie wiem czy ty to tez zauwazylas i nie wiem czy ty o tym wiesz ale ja juz od kilku lat znam osobiscie kilku sedziow i m.in. alberta.k. ktory jest homoseksualista:| a do czego zmierzam ? do tego ze conrado wygladalo na to ze umawial sie z nim bo obydwoje stali z kalendarzykami w reku i zapisywali w nich cos:| wygladalo to jakby sie umawiali na jekies spotkanie.......ciekawe....... byc moze moreno to tez homo...???
tak owszem doskonale widzialam jak zapisywali cos w swoich kalendarzach ale przeciez to nie musi od razu oznaczac ze conrado jest gejem.no sorry.....zastanow sie........ a zreszta nie mam zamiaru jzu w to wnikac....... widzialam go..zamienilam z nim pare zdan.........wydawal sie mily......i tyle......... za pewne juz niegdy nie bede z nim rozmawiac i trudno..... ale szczerze to to jest na serio glupie ze tyle lasek za nim biega:/ zastanowmy sie nasd soba....... on ma 24 lata to zpewnoscia nie zakocha sie w jakiejs 14letniej dziewczynie.......bez obrazy ale taka jest prawda! a szanowna pani zzzzzz moglaby sie chociaz troszke bardziej ujawnic a nie osadzac moreno o homoseksualizm:) respect for You & Moreno ( jesli w ogole kiedykolwiek byl.jest lub bedzie na tej stronce- i dzieki za te kilka zdan:) )
Ja byłam tylko raz w życiu w Warszawie i jedynych ludzi, jakich widziałam, to byli znajomi moich rodziców :( Super. Mówię tacie, że kiedyś normalnie wsiądę w pociąg i pojadę sama do Warszawy. Będę mieszkać u tych jego znajomych i w nocy tam spać, a w dzień sobie zwiedzać Warszawę. Mój tata to potraktował całkiem serio, bo jak niedawo ci nasi znajomi byli na Śląsku i wpadli, to mnie się pytał, kiedy przyjeżdżam do Warszawy. Mój tata powiedział mu juz o moim pomysle.
A więc może na wiosne, lub kiedyś moje plany wejdą w życie...
A tak wogóle, nawiasem mówiąc, to znam przypadek, że ona ma 16, a on 29. Nie wiem, jak ta ich niby miłość wygląda, ale są ze sobą już od roku.
Atentamente,
muchachita
ja też już nie wytrzymam niedługo wsiąde w samolot i pojade do Meksku
----------------
Saludos
ile conrado ma lat??
24 kilka wpisów temu to podawałam :)
bo roznica wieku to dziwna rzecz, teraz wam sie wyadje ze to duzo, ale kiedys spojrzycie na to inaczej.. 29 i 16? to jaka tu roznica? 13 lat? to tyle co miedzy moja babcia i dziadkiem. miedzy moja mama i tata jest 11. wiec milosc nie patrzy w metryczke ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1171-1200 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa