Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 1283
cze tyle sie tego narobilo a nie mam czasu czytac...
Ligio dlaczego mnie zablokowalsa na gg??
Dawid
ej a to z tym `ukochanym uhahanym` to było niezłe!!!!!!!! buhaha piszcie do mnie na gadu chetnie sie posmieje 9107082 :):):)
hej z ciekawosci sprawdzila kto zacz i mnie zamurowalo bo on jest...ostatnia rzecz jaka bym o nim powiedziala to ze jest przystojny czy zniewalajacy...moj nauczyciel hiszpanskiego nie jest moze boski ale jest 1000 razy przystojniejszy!
tez sie dziwie ze to forum ciagle takie popularne heheh posiedzmy tu jeszcze z pare lat to nas do ksiegi guinessa wpisza :P
Do Dawida B:
Ja Cię nie zablokowałam , nie wiem co się stało. Może moja kuzynka Cię zablokowała, bo my mamy wspolne gg.Coś z tym zrobie i będziemy mogli normalnie gadac.
no bo sorry, ale Ty JESTES psychicznie chora
o boże....2 dni to czytałam!! :) ale nie powiem, wciągło mnie :) tylko ostatnio coś tak jakby z temaatu schodzicie :) a zreszta...moze to tylko zwidy :) jak ktoś cche pogadac to zapraszam na [gg] albo na bloga
http://borysiatko.blog.onet.pl/
Do Ligi
acha widzialem cie dzis na gg ale nie mogelm gadac bo nie mailem czasu i go ciagle nie mam
Nie ma sprawy. Cieszę się, że mogłam komus pomóc. Bardzo chciałam usłyszeć, jak Conrado Moreno mówi po hiszpańsku i nareszcie moje marzenie się spełniło!!!
heeeeeejka ;D ;*
dawno tu nie zaglądałam ;P
ale za dużo to tutaj sie nie zmieniło ;D
wiecie co ;> ostatnio byłam w Hiszpanii , i zdałam sobie sprawe że tam jest jeszcze więcej ładniejszych chłopaków niż w PL i w ogóle wszędzie ;D .. wy jesteści oczarowane Conrado ;) .. ale pojedźcie tylko do Hiszpanii a znajdziecie mnóstwo takich Conradów ;D [ bez obrazy Conrado ;D ] noo .. to chyba tyle ;)
pozdrawiam serdecznie wszystkich ;***
i życze miłego roQ szkolnego ;D
hahaha ;P
ja tam nigdy nie uznawałam go za bóstwo..

..a w Hiszpanii są, ojjj są .. bożyszcze
żeby nie było, bardzo lubię Conrado w tv ;P
haha ;P
no żebyś wiedziała ;D
pzdr ;)
ten adres jakis jest zly tego wywiadu Conrado dla hiszpańskiej telewizji bo cos nie wchodzi
Adres jest dobry tylko sprawdź czy dobrze cały wprowadzasz.
wlasnie o to chodzi ze go kopiuje i nici ale jeszcze bede probowac
takie cos mi wyskakuje No se encuentra la página
strony nie moze znalezc
Do locity*: Jeżeli to bylo do mnie to zapewniam Cię, że nie jestem psychicznie chora tylko jak normlna nieco zwariowana nastolatka zakochalam sie w C.M., to moja sprawa co pisze na tym forum, po co Ty tu wogóle wchodzisz, po to żeby mnie uświadomić? Ostatnio C.M. zaczął mnie trochę wkurzać i przynudzac ( przynajmniej tak mi sie wydaje) , ale jeżeli się w nim odkocham to chyba nie za Twoją zasługą. Jak Ci coś nie pasi,to z tad spadaj!
stąd;)
Ligia14, nikt tu nic nikomu nie narzuca, Ty piszesz, co chcesz i ja pisze co chce, wg mnie nie jesteś ani szaloną, ani nastolką, nie napiszę, kim wg mnie jesteś, bo nie mam zamiru nikogo obrażac. A co do "spadania z tego forum", to najpierw pomysl moja droga, zanim napiszesz. Ja jestem tutaj po to, zeby sie uczyc, i żeby pomagac w hiszpanskim słabszym od siebie (po to jest to forum); w przeciwieństwie do Ciebie nie wypisuje głupot w stylu "kocham Conrado". ja go bardzo lubie, ale go nie znam, a co do prawdziwej miłości, to jak widac nie masz o niej pojęcia. może kiedyś to zrozumiesz, życze Ci tego. no i będzie Ci glupio za to, co tu piszesz o sobie i innych, ale, jak stwierdzials, to Twoja sprawa; kiedys mi przyznasz racje i sama sie bedziesz z tego smiala.
wiec sorry, ale nie JA tu zaśmiecam forum.
i przestań się sadzic, bo ja jestem stalym bywalecem tego forum; bylam jeszcze zanim pojawil sie TEN post.
jak nie chcesz rozwijac burzy, to lepiej nie odpowiadaj na tego posta; chociaz bedac w wieku "buntu" pewnie sie nie powstrzymasz, hehe (sorry, to zabrzmialo chamsko, ale nic na to nie poradze)
a tak na marginesie, to radziłabym popracowac nad ortografią. podstwą jest poznanie OJCZYSTEGO jezyka moja droga.
un saludo
tak.. kazdy wiek rzadzi sie swopimi prawami, ale tak byc musi, kiedys kazdy sie usmiechnie na wspomnienie przeszlosci..
Zwróć uwagę, że jak kopiujesz to wkleja się tylko górna część adresu. Najlepiej skopiuj go na 2 razy. Najpierw górną a poźniej dolną część. I wszystko będzie dobrze.

Saludos
hola soy sudaca!!!!!!!!!!!!!! y quisiera saber porque tanto alaban a ese maricon de conrado moreno, si parece un gay, yo prefiero mil veces a antonio banderas, se ve mas guapo y mas latino que ese feo de conrado, que opinan uds. haaaaaaaaaaaaaaa y ademas demuestra mas hombria. osea bien machooooooooooooo con huevos.......................
do ligia14!!!!!słuchaj ty mała cipo! albo jesteś ślepa albo pochodzisz z patologicznej rodziny żeby się zakochać w tym palancie c.m.

ATEMTAMENTE EL SUDACA..............................
to chyba było już troche przegięcie ;P
każdy ma swój gust i tyle !
mi np. też sie bardzo podobał Conrado ! .. nawet sie w nim podkochiwałam [ albo tylko tak mi sie zdawało ;] ]
ale teraz wiem że to było tylko zauroczenie ! ..
wiem , [ a raczej tak sądze ] że nie które dziewczyny stąd też sie wkrótce odkochaja w C.M a zakochają w kimś innym i będą wiedziały o czym mówie! [ znaczy , on mi sie nadal bardzo podoba bo jest słodki ! .. ale już do niego nie wzdycham jak do Boga !]
no to chyba na tyle ;D
jeżeli chce ktoś pogadać oto mój nr. [ 6930678 ]
a e-mali ; [email]
czeeekam ;)
i pozdrawiam ;*
dzięki spróbuje ;)
Jestem pelen podziwu twych uzdolnien jezykowych!!!!

Mochoooooo con huevos, to nie to samo co 'facet z jajami' no chyba ze mu doczepisz takie od kury z grzedy... Czasami warto zajrzec do slownika idiomow albo sie nie odzywac wogole ...
No to sie wydalo? A wiec na to forum przychodza laski, ktore poprawnie nie umieja wkleic adresu do przegladarki, a wiec jak mozna im wierzyc ze ozumieja co to prawdziwe uczucia???
Rozmowa dwoch forumowiczek z Forum "C.M"

A: no bo sorry, ale Ty JESTES psychicznie chora
B: Nie ma sprawy. Cieszę się, że mogłam komus pomóc.
oye sonso, soy latino y vivo en polonia 16 ańos y se como interpretas las palabras, asi que no me corrijas, yo escribi, macho con huevos y no mochoo , como tu scribes aprende ingoranteeeeeeee, seguro eres un polaquito baboso y sonso
Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa