Ligia14, nikt tu nic nikomu nie narzuca, Ty piszesz, co chcesz i ja pisze co chce, wg mnie nie jesteś ani szaloną, ani nastolką, nie napiszę, kim wg mnie jesteś, bo nie mam zamiru nikogo obrażac. A co do "spadania z tego forum", to najpierw pomysl moja droga, zanim napiszesz. Ja jestem tutaj po to, zeby sie uczyc, i żeby pomagac w hiszpanskim słabszym od siebie (po to jest to forum); w przeciwieństwie do Ciebie nie wypisuje głupot w stylu "kocham Conrado". ja go bardzo lubie, ale go nie znam, a co do prawdziwej miłości, to jak widac nie masz o niej pojęcia. może kiedyś to zrozumiesz, życze Ci tego. no i będzie Ci glupio za to, co tu piszesz o sobie i innych, ale, jak stwierdzials, to Twoja sprawa; kiedys mi przyznasz racje i sama sie bedziesz z tego smiala.
wiec sorry, ale nie JA tu zaśmiecam forum.
i przestań się sadzic, bo ja jestem stalym bywalecem tego forum; bylam jeszcze zanim pojawil sie TEN post.
jak nie chcesz rozwijac burzy, to lepiej nie odpowiadaj na tego posta; chociaz bedac w wieku "buntu" pewnie sie nie powstrzymasz, hehe (sorry, to zabrzmialo chamsko, ale nic na to nie poradze)
a tak na marginesie, to radziłabym popracowac nad ortografią. podstwą jest poznanie OJCZYSTEGO jezyka moja droga.
un saludo