Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 1283
chcecie sie posmiac?mi amiga wpadla na sens :a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione po mniej wiecej 1/2 roku czasu.
mimo,ze jest inteligentna a nie intelygentna :)))
hasta luego
yyy nie rozumieć
KERMICIK CZY TY NIE ROZUMIEC TEGO CO JA NAPISAC???
ta
Ja bym chciała znać gg lub e-mil do Steffena, Conrado
jak ktoś ma niech poda błagam to ważne
Lool... A ja właśnie wróciłam z zawodów... :) Powiedziałam sobie, że startuję dla Chelsea i Conrado... :) No i zajęłam z moją drużyną II miejsce... :) Wiem, że to nie dzięki Conrado no ale ja się baaardzo cieszę. W nagrodę jedziemy na zawody europejskie... Szkoda, że nie są w Hiszpanii...

Muchos Besitos

Madunia
Witam wszystkie dziewczyny z mojego ulubionego forum ;)
Nie wiem czy mam jeszcze po co się tutaj pokazywać po tym, jak nie przybyłem o umówionej porze na rozmowę.
Pozwólcie, że się wytłumaczę. Otóż w zeszłym tygodniu pochorowałem się na wyjąatkowo agresywną odmianę grypy.
I zlekceważyłem wszstkie, dosłownie wszystkie swoje obowiązki i zobowiąznia, udając się na urlop chorobowy do własnego lóżka.
40 stopni gorączki sprawiło, że przez cały tydzień wędrowałem po mnie tylko znanych obszarach swojej wyobraźni.
Było strasznie, ale już jestem pośród żywych i nadrabiam zaległości.
Ponieważ każd okazja jest dobra, aby uszanować doskonalszą część ludziego gatunku, pozwólcie, że złożę Wam serdeczne Zyczenia z okazji Dnia Kobiet.
Spóżnione, ale szczere.
I BARDZO PRZEPRASZAM, tych, których zawiodłem.
Myslę, że możemy się tak umówić.
Będę zaglądał na to forum w miarę możliwości, na pewno w poniedziałki po 16 i w piątki-rano.
Wtedy zapraszam do wymiany poglądów i pytań-w miarę możliwości...
Jeśli oczywiście ktoś ma ochotę.
Pora na małe spotkanie z ...językiem hiszpańskim.

Cuaanto mas brilla el sol, mas obvio parece que los demas lo estan utilizando mas y mejor en alguna otra parte: posiblemente en un gran partido de futbol al que todo el mondo esta invitado menos yo.. Quinza haya que echarle la culpa a nuestro pasado climatico en Polonia. Quiza todavia no tenemos la mentalidad adecuada para saber vivir con sol y sin nubes. Un clima que para nosotros no es mas que un extrano incidente.

Ale to Wy jesteście Moimi Słoneczkami!Kiedy widzę, jak wiele dobrych myśli macie dla mnie i dla innych, to tak jakbym przebywał w hiszpańskim słońcu. Będę odwiedzł Wasze forum choćby z pobudek egoistycznych-żeby sobie poprawić nastrój, a jeśli mogę poprawić nastrój Wam, to jest to dla mnie fantastyczny, najmocnoiejszy argument.
Nie zapominajcie o Hiszpanii i hiszpańskim.
Na ten zimowy czas polecaam obejrzenie folderów biura podróży z hiszpańskimi widokami.
Mnie to zawsze poprawiaa nastrój. Naprawdę...

Desesperado, leo un folleto de vacaciones para tranquilizarme cinco minutos. Maravilloso. Mmmmm. Me estoy mirando las paginas una por una...
?Donde esta todo el mundo?
Estoy tan solo...Tengo muchas cosas que hacer. Bueno.
Hasta luego!

Atentamente,
Conrado M.
Madunia!
To jest wzruszające, co piszesz.
Cieszę się Twoim sukcesem. Powodzenia na zawodach europejskich!
Conrado M.
No tak, mamy wiadomość od Idola :)

Conrado, w przedostatnim odcinku "Europy" wsztyscy zanotowaliśmy,
że patrzyłeś na biust Włoszki.
dziewczyny, ten Konrad to na 100% nie jest Conrado. nie dajcie sie zwariowac. Conrado w zyciu nie ma czasu na takie bzdury i nie jest czlowiekiem, ktory by pisal ze swymi fankami bo ma ich tysiace. nie dajcie sie zlapac temu choremu gosciowi, ktory sie pod niego podszywa. to przerazajace z drugiej strony.
hahahahaahhaha hahahahaha hahahahaha no nie ,nie wiedziałam że mozna byc az tak spostrzegawczym hahahahahaha
ktoś już to na tym forum powiedział, ale ja powtórzę: A ŚWISTAK SIEDZI I ZAWIJA JE W TE SREBERKA! ! !
jak zaczelam to czytac to myslalm ze zwymiotuje wez sie chlopie troche postaraj i czasem wymysl lepszą pompe b to nie dziala
Znow musze zabrac glos i powiedzieś POLAK JEST GŁUPI. Pisalem ze Polak jest glupi i niedouczonym a wszystkie mowili ze nieprawda. To nieprawda? To czytaj to forum pod tutuem Conrado Moreno. dZIEWSZYNY pOLSKIE NIE MAJA NIC DUMY I GODNOSCI KTOREJ DZIEWSZYNY BRYTYJSKIE MAJĄ DUZO. Polakou sie podoba seks z korzysciamy i to sie nazywa w Polse kureswto. Tak bardzo sie wszysy zaprzeczali Polacy madzy i uczeni a na tym forum wlasnie widać ze jestesie nic - kupou euory
naucz sie najpierw pisać po polsku poprawnie a potem sie wypowiadaj a wogóle to bujaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no nie dziewczyny??!!!!!!!!!!!!!!!
wytykasz nam tutaj kulture a sam jej ni emasz za grosz co widac po sposobie Twojej wypowiedzi
Samy sobie poczytajcie jakou kulture i poziom macie. Fuck Polish girls!
Fack U Mark! !@#$%^&*()_+#$%^&*()_+!@#$%^&*()_+@#$%^&*() Nie masz za grosz kultury, ale to zdaje się Twój problem, więc zjeżdżaj z tego forum i to szybko!
Brytyjskie dziewczyny to nawet nie wiedzą, o istnieniu dumy czy godności, a ty Mark- el nińo tonto :vete a la guarderia porque te falta muuuuchisimo para hablar con gente educada, vete ya sabras tu donde....al culito por supuesto, si no lo sabrias!!!jejejeje. Espero que quedo claro!
:) pewnie proponowałes "cosik" jakiejs Polce a ona Cie zrobiła w ciula i teraz bidoku cierpisz :D a tak poza tym to Angielki sa obrzydliwe , chodza z sadłem i z króciutkimi bluzeczkami :D bleeeeeeeeeee i to ma sie nazywac piękno buahahahahahahahah !!!!! ;) ..... jak Ci sie tu nie podoba to zjeżdżaj do tej swojej Anglii , a nie zaśmiecasz nasz piekny kraj swoja pusta i niedouczona osoba :) :) :) AHHH TY ZA TO MUSISZ BYC BARDZO MADRY I ZDOLNY , ZE PO 4 LATACH NAWET ZDANIA NIE POTRAFISZ SKLECIC PO POLSKU SALU2 :)

PS . I ZNOWU CZARNA OWCA HIHIHI :)
No a ja wciąż mam dylemat co do naszego Konrada. No bo nie wiem, czy to jest prawdziy Conrado, czy nie. Może i nie....ale on naprwde ładnie pisze.... no tylko popatrzcie......a może to jakiś krasomówca?? ;P
muchos besos
a wez chlopcze wracaj tam skad przybyles !
Kim ty wogóle jesteś Mark!!! Myślę że to jedynie prowokacja z twojej strony, dlatego spokojnie i z godnością proszę cię abyś nie zaglądał więcej na nasze forum, a jeżeli jesteś dobrze wychowany to posłuchasz damy i nigdy więcej cię tu nie zobaczę!!! Z wyrazami szacunku dla Pana
Konferencja
do Locity właśnie sprawdzam czy Konrad_ jest prawdziwy jak dostanę wiadomość to dam znać :)
Spójrzcie za okno, nareszcie mamy wiosnę :) Pozdrowienia i uściski
Konferencja
do Marka---> po ch** ( czy może h** :P ) tu wchodzisz?! jeżeli coś nie pasuje to NARA CI!!!!! i zjeżdzaj do GB (to nic że Anglia to same wie$niaki ale to się wytnie :PPP ) do wszystkich prócz tego tam
Fuck Polish girls!
Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa