Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1283
Oczywiście powinno byc te doy- TE DOY - to literówka przepraszam!!!;]
Conrado bedzie u mnie w szkole ale jakos sie tym nie ciesze za bardzo Moze i jest ladny ale to przesada to co tutaj piszecie :/ Nie mozna tak pisac jak sie kogos nie zna :| nawet 3 zl troche mi bylo zal dawac na niego :/
a gdzie chodzisz do szkoły?
nie rozumiem... dziewczyny ktore uwierzyly wtedy ze Konrad_ to Conrado i bedzie w poniedzialek, i czekaly na niego, teraz juz maja watpliwosci? oczywiscie, pewnosci nigdy nie ma, ale Konrad_ to caly czas ta sama osoba, a jak mowila -------- to on.
Wiec moze dajmy mu szanse? :)
Salu2 dziewczyny i Conrado :)))
Chodze do szkoly w Debicy :P Ale wiem ze mozna go zaprosic Ale skad moja szkola wziela na niego namiary to nie wiem :P
ja nie mam TERAZ wątpliwości, ale ZAWZE jemiałam :] ale skoro piszesz, że jest prawdziwy......zawsze mówiłam, że ładnie pisze.....;P
muuuuuchos besos
bravo =)
sorry za literówki
witam wszystkich i wszystkie!!

chciałbym sie tez wypowiedzieć na temat Conrado..
jest to spoko gość, nie dość że pięknie mówi po polsku, to jeszcze mówi z sensem(chodzi o poglądy), oprócz tego uważam go za przystojnego faceta, który napewno podoba sie kobietom....

chcialbym byc chociaz troszeczke do niego podobny... ale cóż...koza chciala miec dlugo agon a....
nie pisze ze mam pewnosc ze jest prawdziwy, ale tak mi sie wydaje i w to wierze.
jak mozna go zaprosic do szkoly? ;P u mnie nie ucza hiszpanskiego wiec nie wiem czy tak sobie mozna go zaprosic hehe ale fajnie by bylo :)
CONRADO ZAPRASZAM CIEBIE DO BIALEGOSTOKU :) WPADNIESZ?
haha nigdy nie byłam fanką Conrado , ale Davida.....zawsze!!!besitos David!
a ja jestem fanką i Davida, i Conrado =) ale taką fanką bez obsesji =)
hihi muuuuchos besos ;P

P.S. David, espero que no estas celoso, no? ;-)
daj spokój, na pewno i jestes na tyle wartosciowym człowiekiem ze nie jest ci potrzebne sie do niego upodabniać
ja nie chodze do zadnej szkoly z jezykiem hiszpanskim ... ale do najzwyklejszej szkoly a jakim cudem oni znalezli do niego kontakt to nie wiem :| ale nawet fajnie :D a co do Conrada to uwazam go za fajnego goscia ale to co tu pisza niektore dziewczyny to [ przepraszam ] jest glupota :/ Nie rozumiem Was ... Nie jest taki przystojny ...
No, no, por Dios!!! Seguid con Conrado!!! Donde esté él, que se quiten los demas!!! :)))....aunque muchas gracias por las muestras de apoyo :))....
Pozdrawiam.
Chodziłam z nim pół roku poczym z nim zerwałam, teraz dzwoni do mnie o 5 rano i mówi mi że on mnie nadal kocha!!! Najczęściej bywa w Wola Park (pod wieczór).
Nie płaczcie tam tak, jest beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:| :| :| ...
o jasne hahaha ! gruszki na sosnie ! a wiecie co pod moim oknem to siedzi dzien i noc Tomasz Kamel bo spotkalam go w sklepie i chciał ode mnie numer a ja mu nie chcialm dac i mnie sledzil cala droge do domu i teraz waruje pod moim oknem az wyjde
hehehe... dobre:D
no serio ! nie wiezysz :>
Bravo dla marzeń, marzących i całej reszty bardziej racjonalnych ludzi, pozdrawiam! MARZENIA NIEKIEDY SIĘ SPEŁNIAJĄ!Pamiętajcie o tym!
NA SZCzĘŚCIE TYLKO NIEKIEDY I TYLKO NIEKTÓRYM!;):):););););)
brawo dla marzących inaczej :]
hejka, Kermicik!
To, co piszesz z Tomaszem Kamelem, to pewnie prawda.
Ale ten Tomasz KaMMel chyba nie siedzi pod Twoim oknem...
Kamel już nie jest teraz Kamel, tylko Kammel!
;))))

Co słychać w sprawie Conardo?
Prosimy o relację ze spotkania w szkole.

Abrazos de Inezka
oj jezu to xchodzilo o sam sens a nie ! tam ribna roznica
oja laski, a żadna z was nei pomyslala o tym żeby po prostu napisac do EURPY DA SIE LUBIC (adres pojawia sie na ekranie po kazdym odcinku0, za ich posrednictwem pozdrowic Conrada i wspomniec o tej stronce, zeby tu np ktoregos pieknego dnia zajrzał.. Kto wie, może zechce..
Co do jego urody to hmm.. owszem miodzio jest;) ma tez fajną klate (widzialam w tym durnym programie CIAO DARWIN), wprawdzie bez zadnego wloska, no ale mozna mu to darowac..;) Hmm.. co by tu jeszcze na jego temat skazać... nie, no fajny jest;)
ale i tak najprzystojniejszym Hiszpanem ktorego widziaalam 9na wlasne oczy) jest JAMEL z Granady. POr DIOS, que sonrisa, que cuerpo...... todo eso me hace temblarrrrr.
Wybieram sie na iberystyke w tym roku i z checia bym sobie poszkoliła hsziapnskie z Conradem wiec tez z checia otrzyamalabym jego namiary..;)
ale złotka, i tak nie mamy szans.. nie slyszalyscie? On szuka prawdziwej milosci a nie rozwrzeszczałej nastolatki... I chwała mu za to :) besitos Conrado, trzyamj tak dalej, ne zmieniaj się Słonko
[gg]
He,he,he, Gandzia, skoro znasz tak dobrze Conrado,
może napiszesz coś na jego temat, jaki jest?
No jak, napiszesz?
popieram Cie Babyroo. Ja tez ucze sie hiszpańskiego a to moje [gg]

Zapraszam
Muchos besos:*
Pozdrawiam i witam wszystkich troszkę rozczarowana. Dostałam wiadomość i już wiem na 100% że Konrad_ to niestety nie Conrado, szkoda bo ładnie piszesz panie Konrad, ale przestań się podszywać pod nie swoją tożsamość i pisz do nas jako TY
Pozdrawiam wszystkich mających tak piękne marzenia
Jak to nie????
NIE WIERZĘ!!!!!
A czy wiesz coś o tym czy prawdziwy Conrado zaglądał wogóle na tę stronę? Musimy to wiedzieć, inaczej nie mamy pewności w tej sprawie!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa