Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 1283
no mysle ze bedziesz pamietac :]
Jesteście szalone!!! Znam Konrada ładnych parę lat a przed kilkoma minutami uświadomiłam sobie jakie wzbudza zaintresowanie...:) he he he ale Jego numeru za żadne skarby nie sprzedam... moja słodka tajemnica...
AGATKA!!!! Moj nr gg to 2410123...prosze, włącz się ,moze dojdziemy do porozumienia....
AGAAATKAAAA!!! JESTES TAAAM??? POWIEDZ ZE JESTES ;]
Moja droga, raczej nie zmamierzam dochodzic z nikim do porozumienia, pozwolisz ale zachowam go dla siebie:) Pozdrawiam serdecznie.
Agataka, nie szczuj dziewczyn!!!!!

Ha, ha, ha, ha!!!!!! ale się można zabawić na tym forum. Zawsze jak tu wchodzę i poczytam trochę to mi się humor poprawia!!!!
Dziewczyny, trzymajcie tak dalej a wszyscy hiszpanie pouciekają wystraszeni nagonką jaką im gotujecie.
Saludos,

Uchachany :=))))))
właśnie się dowiedziałam od mojej nauczycielki hiszpańskiego, że Conrado przychodzi czasem do mojej szkoły hiszpańskiego i że będzie w piątek na pokazie w flamenco, ma sie rozumieć, że ja w tej sytuacji też będe. Ale niestety nie mogę Wam powiedzieć gdzie i o której, bo bym nie zniosła tylu lasek wzdychających do niego :))) Perdón chicas
ukochany, masz racje ;D ja na tym forum padam ze smiechu, a ze sama stanowie znaczącą czesc tego, co smieszne, no to juz w ogole.....
ale z tym Conrado to naprawde jetescie samoluby ;]
haha, to nie bylo do ukochanego tylko do uchachanego......jajajajaja ;-)
ha ha ha
a ja wiem gdzie pojawi się w piątek boski Conrado :) bo przypadkiem orientuję się , gdzie będzie flamenco.....otóż dziewczyny UWAGA UWAGA...w piątek o 18 w szkole hiszpańskiego Sin Fronteras....(w BUW-ie)
ale ja go rezerwuję dla siebie ;)
Gosia
DLACZEGO JA NIE MIESZKAM W WAWIE????? NO DLACZEGO????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
i kto tu jest samolubem? ;)
Śmieszne jesteście :)
Agatka, daj sie dziewczynom troche poekscytowac:) Niech sobie powzdychaja, jesli maja taka potrzebe. A kto wie, moze dane im bedzie zaznac 'chwili szczescia' :P jesli Opatrznosc dopomoze. I wyjdzie pewnie wtedy, ze ów Conrado, to zwykly czlowiek. Ładny wyglad juz teraz nie jest niczym nadzwyczajnym ani specjalnie wyrózniajacym. Ja wrecz za ładnymi w ogóle sie nie rozgladam. A Hiszpania nie jest w koncu tak daleko, mozna jechac w wakcacje i sprobowac szczescia. Wiekszy wybór i wieksze szanse, ze jesli jednego nam konkurencja sprzatnie sprzed nosa, to znajdzie sie inny;] A Conradno jest (niestety) w liczbie tylko jednego egzemplarza :P

Oko, koniec moich madrosci na dzisiaj;]

P.Z.D.R.
a nuż opatrzność dopomoże :) oby do jutra, do flamenco :)
pewnie, ze to zwykly czlowiek, ale jednak...ma cos niezwyklego w sobie...I to nie jego wina, że taką furrorę chlopak robi :)
A co do Hiszpanii...hmm...cóż na razie szczęścia trzeba próbować na miejscu ;)
heeeeeeeeeeeeehheheheeeeeeee
Ale się uśmiałam. Kiedyś jak wysałam sms do radia Bis (w wakacje) to akurat był Conrado w programie i przesłał mi pozdro :) ale czy to takie ekscytujące jest , to nie wiem. heehehe
Tak na marginesie to do mojego LO chodzi taki jeden baaaaaaardzo parecido, no jakby jego młodszy brat. Z twarzy to niesamowicie podobny, tylko niższy i ma długie ciemne proste włosy w kitka. Jak go codziennie widzę to się zastanawiam czy on wie, że jest podobny do Conrado :P
Pozdro dla wszystkich wielbicielek. Co prawda moja nauka hiszpańkiego się od Conrado nie zaczęła :P ale i tak go lubię. heeee.
Czytałam jeden post, teraz już nie wiem który, ale ktoś się zastanawia czy wszyscy Hiszpanie są tacy przystojni. Otóż nie wszyscy, niestety :/ Zaręczam.
nie jestem w temacie, mieszkam w hiszpanii ale pierwszy raz slysze o conrado, kto to? To ten sam co bywal w jakim programi na 2 o unii? Sorki za moja niewiedze ale tak bywa :)
hehehe jak to czytam to mi sie smiac chce, rozbawilyscie mnie. Znam Konrada od kilku lat, jest przyjacielem mojego meza, nie sadzilam ze po wyjezdzie do polski bedzie mial takie powodzenie :)
Izeko,czyzby twoj maz przyjaznil sie z Konradem bedac w przedszkolu bo Konrad przyjechal do polski majac 11 lat. A z tego co wiem to do hiszpanii wyjezdza rzadko. POzdrawiam serdecznie.
Conrado to moj facet, mowilam juz?

A tak btw, czesc wypowiedzi tutaj to zwykle prowokacje....
Conrado Moreno es marica.
Mnie tez i owszem!Przegiecie.Luego vais de vacaciones a España y esos guapos españoles se aprovechan de vosotras.A mi me da mucha risa todo eso!
Heh dovniqi... :) Wszystkie mowicie ze to wasz facet... Ja wiem ze Conrado nie jest moj i pewnie nigdy nie bedzie ale nadzieja na to ze go poznam daje mi chec do zycia, usmiechu, radosci... Pewnie go wkurzaja tacy egoisci, ktorzy z reszta lecą tylko na wygląd... Dlatego ja chcialabym go POZNAĆ...

posdro

Madunia
nie wiem czy to prawda, ale podobno moreno to tranwestyta...
Jezu.....macie racje on jest BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;* nie mogę wytrzymać bez niego tygodnia :D bo prostu nie mogę się napatrzeć na niego jest taki ślicznusi!!!!!!!!!! Te quiero mi amor ;*
Może wygląda nie najgorzej, ale czy nie sądzicie, że ma głos trochę jak taki pedałek????? :)
hmmmm kto to w ogole jest?:)))))az sprawdze...bo chyba jestem nie na czasie:)
no juz wiem kto to..nie ma sie czym ekscytowac..kawałek importowanego plastiku....:/
Nie wiem, co wy w nim widzicie, przeciętny facet. Jak dla mnie za bardzo miśkowaty i ciapowaty.Z tego, co obserwuję w TV troszkę pozer. Kojarzy mi się z kulturą latino, gdzie faceci to lalusiowate, wypacykowane panienki.
Hihi zaraz posypią się gromy...
jejQ ja mam Conrado numer gadu :P chyba .......nie jestem pewna w 100% ale mam ;] pozdro ;*
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa