Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1283
ja widziałam plakaty w Łodzi jakoś na początku marca, ale Conrado chyba nie było... nie pamiętam za dobrze ;)
w Łodzi 8.03. byl Steffen i Paolo,czasami bywa tez Kevin.Conrado nie bierze w tym udzialu.
no to widzicie hehe... a dobrze ze akurat tu weszlam nie mam co robic akuracik jest 20.27 to sobie benefisik ogladne co tam :LD i w lany poniedzialek polecam ta szanse na sukces juz widzilam zapowiedzi jak spiewal c.m. haha :D
a no ja tez to ogladam:P awała jak Stefan chciał spytać Kevina: 'to ile lat ty już w Polsce jesteś?', a przez niedokładną wymowę wyszło: 'to ile lat ty już w polce jesteś' :P i odpowiedź: 'no z 14 lat to już będzie':P:P
no i lipa,Conrado mial tak "dluga" kwestie,ze plakac sie chce :(
swiezosc jego wypowiedzi dawno stracila termin przydatnosci do spozycia :P
nie no dlaczego mi sie podobało jak mowil... tylko wg mnie strasznie sie speszyl i nie zgadzal sie z opinia jaka przeczytala m.r. to bylo widac bo jego twarzy ale taki juz jego urok :d
tak, zgadzam się z Tobą. żal mi się go zrobiło.....zdaje mi się, że jest bardzo nieśmiały, a media go peszą....
muchos besos
nie no dobra,moze i byl speszony-wiec chwala mu za to ,ze probowal zartowac.ale drazni mnie fakt ,ze praktycznie nic nowego sie nie dowiedzialam.zreszta ani o C.M. ani o nikim innym z EdsL.
program mial tylko jedna czesc,przez to wypowiedzi poszczegolnych osob byly super krotkie,obcokrajowcy zmieniali sie zanim zdolali powiedziec co mysla :(.a szkoda bo TVP mogla stworzyc cos dobrego,a stworzyla tylko namiastke...(co nie znaczy,ze zaluje czasu spedzonego przed tele :P)

SALUDOS
no dokladnie.. ale juz tak abstrachujac to podobal mi sie bardziej w krotkich wlosach :D ale to juz kwestia gustu :D
heh, ale dzisiaj w "Europie..." fajnie wyglądał. i dużo mówił, jak na siebie ;-) dobra była ta historia, jak go wzięli za piłkarza....:P
muchos besos
A co on ma do zupy mlecznej...??? PYCHOTKA.
a tak, ja też lubię zupę mleczną, mniam mniam :]
O której ta "Szansa" właściwie jest??? O 16???
wydaje mi się , że o 15 , czli za 5 minutek .. ale nie jestem w 100% pewna
Pozdrawiam
Czy mozecie mnie oswiecic o kogo chodzi? Pierwsze slysze...
heh i po szansie :) wszyscy smiesznie spiewali :D a wczorajsza europa fajna, zwlaszcza ta historia jak go wzieli za pilkarza ehhe
Taaa... śpiewali.... GOLEC uORKIESTRA - oto kto śpiewał!!!
: D
jasna cholra przegapilam to i to sama o tym pisaólam a to przegapilam ale nie zaluje bo bylma na fajnym spacerku super pogoda :D
KOLOROWYCH JAJECZEK
CUKROWYCH OWIECZEK
ROZKICANYCH KRÓLICZKÓW
PYSZNOŚCI W KOSZYCZKU
ORAZ MOKREGO UBRANIA
W DNIU WIELKIEGO LANIA!!!!!
eee a wybrali murzyna:/ a conrado najładniej śpiewał:) i tak jakoś żywiołowo! tak fajno!
wiesz co ci powiem mozesz pobujac w obłokach nadal kazda z nas moze powiedzic ze go zna !! Nie wiem czemu tak zmyslasz jak bys go znała to bys podała namiary a nie odzywała sie bez potrzeby!! Po co nam to powiedziałaś po to zebyśmy ci zazdrościły?? To masz lipunie bo zadna z nas w to co napisłas nie wierzy !!Prawda dziwczynki ??:>:>
Dian@ masz racje :),swietnie ich zagluszali :P
wczorajsza Europa na 5+
besitos
W sobotę przyszłą będzie chyba powtórka... Ale CHYBA(!!)
Conrado powinien wygrać!!!!!!!!!! Śpiewał z taką energią!! =))
A ostatnia "Europa..." faktycznie była fajna =))))))))))))))))))))
muuuuuchos besos!!!
powtorka bedzie w piatek jak zwykle.. zana rewela
ej! a znacie moze jakies strony hiszpanskich night clubow itp zebym mogla sobie poogladac jak wygladaja mlodzi.. zwykli hiszpanie.. jakies dyskoteki..czyjes zdjecia prywatne..cokolwiek!
heja.Tez jestem wielbicielka Conrado Moreno, czy masz do niego maila, albo wiesz na jakiej ulicy mieszka albo cokolwiek.Bardzo mi na tym zalezy...Pozdrawiam.Kasia z Poznania.
Wejdz sobie na muchagente czy jakos tak :D to taka hiszpanska sympatia.pl :P :D czasami jest na co popatrzeć :P ;D
Aja, zbaczacie z głównego toru rozmowy.
Co słychać u C.M.?
Załamałam się, jak powiedziała, że woli ciemnookie brunetki.
Bezcael.
Niech jedzie do Hiszpanii,
a nie opowiada takie rzeczy w Polsce.
Czy któraś z Was wygląd ajak Latynoska lub Hiszpanka?
;))))
BAdam konkurencję, hi, hi, jhi!!!!
No ja jestem brunetką i mam ciemne oczy, chociaż karnację mam chyba trochę za jasną. Ale nie traktuj mnie jako konkurencji. Rany, nieźle by to wyglądało... :) :) :) :)
--------------
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa