Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 1283
Do Dawida B.: O.K.:)
Prosze o kontakt z conrado moreno, chce sie nauczyc hiszpanskiego, mam 23 lata, a jesli chodzi o wyglad to mysle ze najbardziej liczy sie serce i chcrakter, i nawer mnie denerwuje jak sie nie moge odpedzic od facetow, prosze o korki Conrado... Tylko i wyłacznie nauka oki.
a co do II edycji tanca z gwiazdami to jeszcze nic pewnego bo narazie sa to tylko domysly czatownikow...
Apel do wszystkich: Jeżeli chcecie aby Conrado wystąpił w 2 edycji " Tańca z gwiazdami" to wejdźcie na główną stronę tego programu(adres podałam wcześniej Dawidowi B.) i wpiszcie się na forum, wtedy będą większe szanse.
zgadzam sie z tobą w zupełności
Paolo Cozza z Wloch jest lepszy heheheh :-P
Do Dawida B.: u dziadków będę chyba za jakieś dwa tygodnie bo teraz pojechali na wakacje.Kurczę szkoda, że nie mam Javy bo wtedy pogadalibyśmy na czacie na privie.
Do Dawida B.: Poproszę tatę, żeby zinstalował mi gadu- gadu
P.S. A Ty masz czat?
Nie wytrzymam dwóch miesięcy bez Conrado. Buuuuuuuuuuu, płaczę.:(:(:(:(:(.Może przynajmiej pokarze się w jakimś innym programie.
do LIGI14

ale jaki czat nie rozumiem? mozesz mi wytlamaczyc

Dawid B.
http://www.kolobrzeg.pl/gallery/view_album.php?set_albumName=europa
tu znajdziecie niezłe zdjęcia Conrado :)
pozdrowienia
mi na razie wystarczaja moi prywatni hiszpanie: www.zakrencikowo.fotolog.pl prawda, ze pikni? no i tylko moi:D:D
trochę nudno tu się robi..
No tak Conrado nie pojawia się już w programie...Jaka szkoda, ojejku emocje opadły i wreszcie jest święty spokój.
Hehehehehe...A może wrócił do Hiszpanii w obawie przed nadmiernym zainteresowaniem ze strony rozjuszonego tłumu nastolatek...
Nuuuuuda. Nie wytrzymam bez Niego dwóch miesięcy. Buuuuuuuu.Płaczę. :(
Do Dawida B.: Jawa to taki program bez, którego nie istnieje czat. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Jeżeli nie masz Jawy to nie masz czatu. Na czacie każdy może przeczytać o czym gadamy, więc jeżeli chcemy pogadać na osobności, to musimy pogadać na privie.
Hej.... niech się ktoś odezwie.
Do Dawida B.: Jestem u babci i u dziadka, więc możemy pogadać na gg.
Mam bardzo smutną informację:Conrado szuka dziewczyny w Polsce(dowiedziałam się o tym od mojej cioci), jeżeli ją znajdzie to się powieszę.Buuuuuuuuu, płaczę.:(
Do Dawida B.:Odezwij się na gg.
Szukam towarzysy/ek na włóczegę po Hiszpanii.
(studentów)

Agnieszka
Jeśli się ktoś zgłosi,podam maila
Buziaki dla wszystkich podróżników.
do Ligii14: patrząc na te forum kandydatek nie zabraknie;)
do agiii: napisz coś więcej o tej włóczędze, bo to bardzo interesujące..
to teraz przez dwa miesiace nie bedzie europy? jejku cale szczescie :) a za rok spadam do hiszpanii hehe tam pelno conradow :) pozdrowka dla was
Do Anusi: No... Jak przyjedzie do mojego miasta to napewno znajdzie kandydatkę.:)
;) może do mojego city też zawita:)
Conrado był dzisaj w " Teleplotkach"(pokazał się tylko na chwilę, ale dobre i to).
Czemu nikt nie odzywa się na tym nowym forum free.4web.?
hej. Studiowałam z nim i był fajny dopóki nie stał się "gwiazdą" i dzięki takim opiniom jak Twoja stał sie narcyzem i daleko mu do ideału
idealow nie ma..
Kocham C.M., on jest moim ideałem, dla Ciebie wcale nie musi nim być, każdy ma inny gust. Nie wiem czy mogę Ci wierzyć, tylu chłopaków wchodzi na to forum i podszywa się pod Niego, że już straciłam co do niektórych zaufanie, Ty też możesz się podszywać pod Jego koleżankę, a tak naprawdę być po prostu antyfanką lub zazdrośnicą. Mam prawo do wyrażania swoich opini tak jak i inne dziewczyny, które piszą na tym forum. Nawet jeżeli jesteś Jego kumpelą to nic nie osiągniesz wchodząc tutaj i zniechęcając nas do Niego.
To było do : xcz
Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa