Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1283
Do xcz: Kiedyś na tym forum też gościła Jego koleżanka ze sudiów Paulina( tak samo jak i Tobie nie wiem czy mam jej wierzyć, może też się podszywa), ona twierdzi , że C.M. jest przeeeeeeesympatyczny. Jak widzisz są różne opinie. Czemu miałabym zaufać właśnie Tobie?
Helo!
Wczoraj wrocilam z miesiecznego pobytu w Madrycie u mojego faceta, rodowitego madrileno. Pewnie w jakichs najbardziej szalonych snach bym nie przypuszczala ze w samolocie spotkam CONRADO!!! Wracalismy linia AirEuropa wylot o 11.30, choc pewnie rzadko kto uwierzy, bo nie rzucilam sie do cykania mu fotek jak inne laski. Po wyladowaniu, jak czekalismy na odbior bagazu na Okeciu, po prostu podeszlam do niego i zagadalam (inne laski popisywaly sie obok niego, popychaly sie jak durne i w ogole zenada!).
Tak sie zlozylo ze moj facet widzial w hiszpanskiej telewizji wywiad z JAKIMS HISZPANEM SLYNNYM W POLSCE ;)) Zaraz mi sie skojarzylo ze to mogl byc Conrado. Wiec podeszlam normalnie i sie spytalam czy faktycznie byl w TV espanol. Okazalo sie ze TAK!! Przyjechali zrobic wywiad z hiszpanami ktorzy mieszkaja w Warszawie i m.in. z Conrado. Rozmawialismy moze z 15 minut, jak na moje krotkie wrazenie to jest NORMALNYM facetem, jesli traktuje sie go NORMALNIE a nie jak Boga, gwiazde nr 1, czy nie daj Boze jak laski sie popisuja jak idiotki przed nim. Ja jestem 4 lata starsza od Conrado wiec to on powinien byc speszony nie ja ;))) W sumie teraz patrze na jego zdjecie w moim pokoju i troche trudno mi uwierzyc ze z nim gadalam WCZORAJ...
Blagam nie demonizujcie tego biednego chlopaka, to sympatyczny chico z polsko-hiszpanska dusza!

Guapa (ale tylko w Spain ;))
Dziewczyno gdzie ty masz oczy?? Przecież on jest spedalony na maksa! Jego ryj przypomina jeden, wielki, podłużny kartofel. A jego poglądy podczas wypowiedzi są sztuczne i wciąż takie same.
Wydaje mi się, że to normalne, że ktoś ma te same poglądy.
Nie martw się , ja dopiero niedawno skończyłam 12 i to ja mam miano najmłodszej bywalczyni tej strony :) Co do Conrado , podobał mi się przez chwilę , ale szybko znudził :P Hiszpańskiego uczę się ... nie wiem czemu , poprostu ten język jest najprostszym językiem jaki znam , 5 rozdziałów kursu wchodzi mi do głowy w pięć sekund. Bardzo mi się podoba i wiążę z nim moją przyszłość :D
Dziś rozmawialiśmy z Conrado o tym forum i z uśmiechem powiedział do mnie:
- Maćku, pozdrów je wszystkie ode mnie i podziękuj za miłe słowa.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
jak mozna tak wogole pisac o kims.pomysl moze za nim cos napiszesz bo chyba nie czesto to robisz.!!!!!!!!!!!!!!!???!!!!! popatrz na siebie!!!
Hola! Ty tez pozdrow Conrado od dziewczynki z Okecia;)) Jest prawie tak przystojny jak moj spanish boyfriend, zreszta to nie ma znaczenia, liczy sie ich mniej lub bardziej hiszpanska dusza i ENERGIA, lo que me gusta muchissimo!
Alicita vel Culito
weźcie skończcie!!! z tym iż Conrado Moreno jest łądny się zgadzam ale jeźdzcie sobie na kilka dni do Hiszpanii (ale nie do katalonii) , tam jest takich fajnych chłopaków bardzoooo dużooooo, wiem bo tez mysle ze hiszpanie sa przystojni i w ogole bardzo lubie hiszpanię. A co do tego kontaktu z Conrado to nawet choćby i miałyście jakiegos emaila czy telefon to co by to dałO??? w jednym z wywiadów na pytanie : czy wie że podovba się wielu dziewczynom powiedzial , że nie, i że dla niego to się nie liczy bo on nie jest kochliwy iże jak mu się spodoba jakas laska to tylko ona i nikt inny pozdr i mówie wam jedzcie do hiszpanii tam jest takich chłopaków multum pozdr

Te QuIeRo EsPaNa
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Płaczę. Conrado na bank wystąpi w następnej edycji " Tańca z gwiazdami", już teraz jestem zazdrosna, płaczę i czytam wszystkie artykuły o Nim i o 2 edycji "Tańca z gwiazdami" Buuuuuuuuuuuu. Napewno popłaczę sioę przed telewizorem.
Nie tylko w Hiszpanii pełno przystojnych facetów ale w innych krajach też w tym nawet u nas w Polsce. Wróciłam tydzień temu z Cypru i to jest raj dla kobiet. Łażą za tobą, stawiają ci drinki, i to nie jeden facet ale przynajmniej kilku dziennie cie zaczepi- to masz jak w banku. I choć mam ciemną karnację i włosy to i tak od razu zauważyli że nie jestem z Cypru. Kobiety traktują fantastycznie (no może oprócz tego, że raz koło 23 uciekałam z koleżanką z plaży bo dwóch kolesi przechodziło koło nas trzy razy i ciągle nas zaczepiali), a już niebieskookim blondynkom to wręcz rzucają się do nóg.
Ech. Szkoda , że takiej ilości postów nie mają tematy, kiedy ktoś potrzebuję pomocy językowej ...
do westley123:
Czy to znaczy że w Katalonii Hiszpanie są brzydsi?? :p hehe
www.boskihiszpan.blog.onet.pl
stronka jest cool

pozdrowienia
czy wiecie ze wasz hmm a moze nasz Conrado Moreno Szypowski ( bo tak brzmi jego polskie nazwisko a nie wiedziec czemu sie nim nie posługuje)
wystapiw programie taniec z gwiazdami pierwszy odcinek juz 11 września w niedziele!!!!!!!!!!!!!!!!!
w kataloni niema prawdziwych hiszpanów, to katalończycy , tacy ok 165wzrostu ;/ nie są zbyt piękni ale nbedac w kataloni mozesz spotkac jakiegos prawdziwego hiszpana bedacego tam na wakacjach pozdr;)
nie posługuje się tym nazwiskiem bo to chyba jego matki, a jak wiadomo używa się przeważnie nazwiska ojca
W Katalonii nie ma prawdziwych Hiszpanow,hm?? Przez 2 lata chodzilam z Jordim (tam co drugi chłopek tak sie nazywa;))) z Barcelony i musze przyznac ze... był zdecydowanie mniej hiszpanski (choc nie zaden tam polish boyfriend z wąsem i brzuchaczem!!) niz mój obecny Emilito prosto z Madrytu.
W ogóle Katalończyków nie cierpię generalnie. No i ten ich okropny język, brr!!! Castellano rulez ;)))
Czesc dzis byla na koncercie w Dąbrowie Tarnowskie zgadza sie jest ideałem. :DJak bys chciał moge cie przesłac jego autograf
Wczoraj występował na wojewódzkich dożynkach w Gminie Mszana. Rozmawiałam z nim, zrobiłam sobie fotki, fakt jest boski. Co do GG to on się w takie cos nie bawi, jak mu powiediząłam o tej stronce to wyśmiał Was... jak taki facet zabiegany i w ogóle może miec czas na GG?????? On nie jest dzieckiem!!!! a szkoda bo tez by sobie z nim popisała po hiszpańsku. No całe szczęcie wczoraj mogłam sobie z nim troszku pogadać... zabawnie było :D Pozdro
Pare dni temu był Dąbrowie T. jest miły i wogóle.
Dostałam autograf i mam z nim kilka zdjęć.Fajnie się z gada i wogóle jest cool.
Dokładnie to w sobotę 27.08
dla mnie ten Conrado to taka młodsza wersja banderasa:) przyjrzyjcie się. jest trochę podobny
cześć LIGIA14 wielkie sorru ze mnie tak dlugo nie bylo ale najpierw bylem na wakacjach...pozniej ktos korzystal z mojego neta (wlmal sie)....dulga historia... mam teraz npwy nr [gg] odezwij sie
cześć LIGIA14 wielkie sorru ze mnie tak dlugo nie bylo ale najpierw bylem na wakacjach...pozniej ktos korzystal z mojego neta (wlmal sie)....dulga historia... mam teraz npwy nr [gg] odezwij sie
noi czesc wam wszystkim
dziewczyny módlcie się żeby Conrado z tancerką w pr. Taniec z Gwiacdami nie tańczyli FLAMENCA ARGENTYŃSKIEGO!!!!!!
Błagam Was Wszystkie nie wysyłajcie na Niego esemesa ( Chcę żeby odpadł w pierwszym odcinku) Plisssssss. Jaka ja byłam nienormalna, chciałam żeby wystąpił. Teraz chcę, żeby odpadł.
Do Dawida B. : Hej. Odezwę się do Ciebie jak będę u babci. Na razie mam status dostępny, ponieważ zapomniałam przełączyć go na niedosępny(Może ktoś już to za mnie zrobił nie wiem)

P.S. Pozdrówki. Pa. :)
Ligia ty jestes normalna? widze u ciebie jakies objawy choroby, jestes zazdrosna o tancerke? to tylko program, wyluzuj. a poza tym on nie jest twoj. nie wiem moze to ja jestem dziwna hehehe ale jezeli wiem ze chlopak ktory mi sie podoba jest z kims, to musze to zaakceptowac i ewentualnie czekac na jakies zmiany, a ty prosisz dziewczyny zeby nie wysylaly na niego smsow bo chcesz zeby odpadl, toz to chore! skoro go lubisz powinnas chciec dla niego jak najlepiej... ja esmeskow wysylac nie bede hehe bo to glupie, ale program chetnie poogladam i zycze mu jak najlepiej.
a wy zacznijcie normalnie zyc :) life's so beautiful :)))
pozdrowka dla was i dla naszego hiszpana :P
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa