Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1283
Do b- dawida:Wiem,że nie jesteś gejem ja to pisałam nie do Ciebie tylko do
^_^.
cornado jest z aventura?
co?
tak czy nie ??
Nikt Ci nie odpowie bo nikt nie wie o co Ci chodzi.
W niedzielę go nie bedzie :{
On napisał mi ale na innej str. podałam swój e-mil

nie moge jej zdradzić bo Conradzik mnie prosił ;}
sorry
"Ucz się pilnie pracuj wiele a mnie zaproś na wesele".
" Na góże róże na dole fiołki kochajmy się jak dwa amorki"
pozdro
UWAGA!!!piszcie na [email] ,lub [email]
a mail [email] nieaktualny!!!powtarzam [email] nieaktualny piszcie na [email] lub na [email]
zapraszam na temat Emanuel Ortega (inne)
Dawid B. :)
Cornado Moreno jest z aventury??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Cornado Moreno jest z aventury????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
moze przejrzyj wczesniejsze wpisy i sam sobie odp na to pytanie
O CZYM TY MÓWISZ????????????????????????????????????????????????????????????
Hola!!!
tu dawid b. tylko ze z nowym mailem!!!
[email]
na innych nie odbieram!!!
a tak przy okazji to jakos nie moge uwierzyc ze Conrado Moreno tu zaglada?moze mi udowodni? moj mail to [email] mam do niego pare pytan zwiazanych z hiszpania odp plise!
Dawid B .
Aventura to zespół z dominikany ich piosenki to min Obsecion, Quando velvoras, I'm sorry, Romeo y Julietta, Papi...itp :) Conrado nie należy do tego zespołu :P tylko 4 facetów- bracia cioteczni : Anthony "Romeo" Santos, Leny Santos, Max Santos, Henry Santos Jeter
do "gdjkdjejdke" czy jakos tak -->> dziwny z Ciebie koles....:/ a jak niemily...
Bleah ten Moreno jest okropny....Dobrze, ze sie ostatnio w programie nie pojawia. Toni rulez!
Bueno para matizar un poquito, aqui les mando esta pagina para que veais que tambien hay chicas preciosas en latinoamerica (aunque las polacas tambien son bellas) jejeje
Ojo! 100% calidad latina, sin cruce
Dan ganas de suspirar no?

http://www.latinos.it/farandula/docs/angie_cepeda.html

Quisiera escuchar opiniones, soy todo oidos

Un servidor
jest duzo ladnych, ale wg mnie to ta akurat jest srednia :// strasznie sztuczna!! ://
UWAGA !!!
tu dawid b. tylko ze znowu z nowym mailem tym razem ja go nie zmienilem tylko cos tamtem szwaknuje wiec piszcie teraz na [email]
A tak swoja droga kto wierzy ze Conrado Moreno tu zaglada?
Dawid B.
Hihi...dziewczyny macie manie....ale spoko, moze wam kiedys przejdzie ;) a jak nie to i tak jestescie przecież nieszkodliwe (chyba że dla siebie)
Ja miałam dziś suuper niespodzianke, bo moj chłopak zabrał mnie na występ Conrano, Poala i Eli w moim nieduzym miescie :) Miodzik :)
Przyznam że gość jest super i chętnie bym z nim pogadała...ale w takie rzeczy nie wierze :)
tu dawid b nie piszcie na zadna z moich poczt bo nie chca dzialac musze cos z tym zrobic wiec jak bede mial nowy mail to go podam
dawid b.
Hey! Wczoraj gadalam z Conradém Morano :) i robilam sobie z nim fotke :D Bo byl w moim miescie na festynie... Po co wam jego gg.... on ma takich napeczki, ktore chca z nim gadac i moze cos wiecej... nie robcie sobie nadzieji, on by was potraktowal jak laske na jedna noc.... A dziewczynki, ktore maja 14 lat, on nie gustuje w tak mlodych!!! PoZDrO :)
moj nowy mail digame(MALPA)wp(KROPKA)pl
pisze w ten sposob bo chce uniknac smiaci w spamie

Dawid B.
Jak czytam takie wiadomosci to nachodzi mnie jedna mysl czy osoba ktora to pisze to osoba ktora ma nie rowno pod sufitem czy poprostu jest cholernie zazdrosna i probuje wszystkich zniechecic!! Jasna sprawa ze Conrado Moreno moze miec dziewczyn ile chce i kiedy chce jednak zwroc uwage ze jest to normalny koles nawet normalny nie slwny chlopak tez moze miec takie powodzenie to jest normalne, a dziewczyny ktore tu pisza poprostu go podziwiaja a przez takie teksty poprostu denerwujesz!! Zastanw sie tobie sie nigdy nie podobala zadna gwiazda?? Wiele z dziewczyn tu piszacych dobrze wie ze niegdy go nie spotka i porozmawia a jednak pisza i komentuja i jezeli im to pomaga to moze najwyzszy czas sie zastanowic co sie robi?? Ile ty masz lat, o tobie to dopiero mozna spokojnie napisac ze masz z 4 latak i krecone zeby, a na marginesie, sama mam 18 lat i kiedys pomimo twoich glupich tekstow mialam 14 lat i moze trudno w to dla ciebie uwierzyc jednak wiem ze milosc wtedy jest najmocniejsza a dziewczyny maja prawo podkochiwac sie w roznych aktorach, czy wokalistach to sa pierwsze mlodziencze milosci. Pomysl zanim nastepnym razem palniesz jakas rownie podobna glupote. A jezeli go widzialas to siedz zamknij sie i uszami klasakaj.
LUDZIE CO SIE A WAMI STALO NIE BYLEM NA FORUM PARE LADNYCH DNI A TU ZADNEGO WPISU NIE MA PO MOIM!!!
HEY! Jezeli macie jakies namiary na Conrado, to pliz! Przyslijcie mi!!! PLIZ!!!! Conrado, I love you! =) =) =* Moja poczta: [email]
Prosze, wielbicielki moga sie kontaktowac, podzielimy sie zdobytymi zdieciam... =)
Hej dziewczyny!W ostatniem numerze "Pani domu" jest wywiad z Waszym idolem, mówi tam między innymi o tym, że planuje studiować w Hiszpanii!
Pozdrawiam
Cześć Conrado jak się masz? Wiesz o tym , że jesteś boski i jeszcze nie wiesz o tym, że jestem twoją fanką? Wiesz chciałabym się z tobą w przyszłości ożenić i mieć dzieci co ty na to? Pozdrowionka.......... Papapapapa. Buziaczki i całuski dla ciebie......!!!!!!!!!!!!!
widze, ze nawet nie umiesz napisac prostego ironicznego tekstu. jak niby chcialabys sie z nim "OZENIĆ"? zdawało mi się, ze jest facetem... (to tak gwoli ściclosci)
jak ja przeczytałam to :"ozenić" to myślałam, że ze śmiechu padne.mam nadzieję że to ktoś dla żartu napisał.ale jeśli nie, to życze powodzenia w osiągnięciu tego planu.a co Ty na to Conrado?napisz...
Buahahaha!!! Nie mogę. Ostatnio zaglądałam tu jakieś parę miesięcy temu. Myślałam, że przeszła wam ta mania na punkcie Conrado, a tu co? Jest jeszcze gorzej! "chcę się z tobą ożenić i mieć z tobą dzieci". Hahahaha!!! Rany. Dziewczyno ty wiesz co piszesz? (Mam nadzieję ze robisz sobie jaja). Bo:
po pierwsze: nie znasz tego faceta,
po drugie: to osoba publiczna
po trzecie; on nie interesuje się małolatami(a wnioskując z twego listu domyślam się ze nie masz więcej lat niż14)
Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa