Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1261-1283 z 1283
| następna
z okazji swieta Walenetgo dl wsyztkich forumowiczów tych co kochaja , lubia podziwiaja a nawet tych ktorzy ani nie kochaja ani nie podziwiaja ani nie lubia conrado wszytkiego naj naj naj duuuuuuuuuuuuuuuzo milosci
P S jesli conrado tu zaglada to dla nie tez ;)
Ty chyba teżnie masz ilorazu powyżej zera, bo Polska piszemy od dużej!
Do Conrado Moreno-Szypowski

NIE JESTEM TWOJą FANKą
NIE JESTEM ZAUROCZONA TWOJą URODą, CHOCIAż MASZ RACJę, żE TO NIENAJWAżNIEJSZE
WIDZIELIśMY SIę KIEDYś, ALE NIE MOGę POWIEDZIEć KIEDY
wYSłAłAM DO CIEBIE LIST, ALE NIE MOGę POWIEDZIEć NA JAKI ADRES
I NIE WIEM CZY DOSZEDł
MAM DO CIEBIE SPRAWę DLATEGO PISZę
JEśLI PRZECZYTAłEś Tę WIADOMOść LUB OTRZYMAłEś LIST NAPISZ NA ADRES:
[email]
Oglądaliście "Europę" o karnawale?? Drugiej takiej nie widziałam. Paolo był przebrany za Sofie Loren, a Conrado za Zorro!!! Conrado tańczył całkiem fajnie jive'a i wystukiwał rytm flamenco. Licze na szybką powtórkę tego odcinka, bo chciałabym go nagrać.

P.S. Na dwójce będzie leciał mój ulubiony serial - Zorro! Perwszy odcinek już w tę środę! :)
kiedy Conrado ma urodziny?
cha cha cha...bardzo prawdopodobne
Chciałabym to również wiedzieć :( Niestety, w żadnym dostepnym źródle nie udało mi się tego znaleźć...
30 lutego!
Juz były :/
30 lutego?? Na pewno? Pytam, bo gdzies mi sie obilo o uszy, ze jakos na lato.
cha cha cha
30 lutego to rownie dobrze moze byc lato!
policz kochanie ile luty ma dni.......i dopiero zadawaj madre pytania
ja slyszalam ze on jest spod znaku strzelca to by wypadly jego urodziny koniec lisopada poczatek grudnia.chyba
No tak, sluszna uwaga - sorka... :p :) No wiec, nie zna ktos jakies w miare pewnej daty?
noo nie...załamałam się tym 30 lutego ...heehe;p nie no luz..ale zastanawiam się co wy w Nim widzicie..przystojny jest ale to tyle!! Nie lepiej poszukać mężczyzn wśród rówieśników ?
A który rocznik?? 1982??
widze ze Conrado ma wiele fanek :) ja szukam kontaktu z osoba ktora jest z pochodzenia hiszpaninem on chyba jest wiec jesli moge poprosic o pomoc w skontaktowaniu sie z nim to podaje moj nr [gg] albo jesli znacie inna osobe która tam się urodziła a teraz mieszka na stałe w polsce to rownież bede niezmiernie Wam wdzięczna. Zaznaczam że potrzebuje tych info w celach nauki języka itp. nie mam zamiaru rozsyłac numeru wiec prosze o pomoc :) pozdrawiam :)
heheh to widze ze ma urodziny dwa dni po mnie:)
24 lata ma, magistra teraz robi;p a potem do hiszpanii wraca:( niedobry;p

Ty almo21 sama wiesz, ze nasi panowie (nie wszyscy) mimo wszystko chcą tą lukę uzupełnić, jednak Ty Kasiu jesteś tak ograniczona że tego nie widzisz i wypisujesz jakieś sucharne posty na hiszpański.ang.pl kropka pl . Twoje wypociny na tym forum są odzwierciedleniem cierpenia i pustki jaką czujesz i kryjesz w sobie po Twoich byłych partnerach, którzy wnioskująć po Twych wypowiedziach robili Cię poprostu w KONIA. Wszyscy, którzy Cię znają wiedzą jaka jesteś i jakie zażalenia kryjesz, więc daruj sobie jakieś durne, inteligentne gatki . :)

Pozdrawiam Cię Kochaniutka :)
Nie wiedziałam, że gatki mogą być inteligentne, kto wie, może w szufladzie na bieliznę znajdę partnera do egzystencjalnych dyskusji o losie świata :D
Zgłaszam post jako: obraźliwy i będący próbą zareklamowania (nieistniejącej jeszcze) strony.
Dobre, Aga, swoja droga ciekawe, ktore sa lepsze: stringi czy " normalne" ? :P
Ktoś przez pomyłkę odświeżył ten idiotyczny temat sprzed ponad 4 lat a adres do forum ma źle napisany BBcode i stąd dziwny link.
Oj tam, daj sie troche posmiac, wiem, ze w Krakowie pada, tu tez :P :)
witam wszystkich forumowiczów,czy ma ktoś namiary na polską FRYZJERKĘ W BARCELONIE LUB GERONIE MIESZKAM NA COSTA BRAVA,Z GÓRY DZIEKUJĘ I POZDRAWIAM.
Temat przeniesiony do archwium.
1261-1283 z 1283
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa