Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1283
Do Konferencji:
Ale to musiałby powiedzieć sam Conrado osobiście, abyśmy mogli uwierzyć,
że to on lub nie-on.
Proszę odpisz czy to wiadomość, którą masz od nieg samego???
Popieram cię Babyroo.Uwazam ze aby powiedziec ze sie kogos kocha najpierw trzeba go DOBRZE poznac. A nie MÓWIĆ TE SŁOWA POD BYLE ZAUROCZENIEM i to kieruję do tych wszystkich niesamowicie zakochanych w Conradzie dziewczątek piszczących na kazde jego wystąpienie w programie A to moje [gg]
(jakby tak ktos chciał sie skontaktować)
Ja tez sie ucze hiszpańskiego
Muchas besos:*
Edith_ka
OK,jeśli to nie on, to w sumie nieładnie,że nas ignoruje.
Korona by mu z głowy nie spadła, gdyby napisał parę słów,
chyba, że specjalnie zależy mu na tym, ąby zniechęcać do siebie ludzi.
Powtarzam-nie takie gwiazdy jak on piszą do swoich wielkicieli/ek.
Uważam, że kultura wymaga, żeby dał jakś znak, o ile to nie był on, ten Konrad_
Dobrze więc mam pewność na 100% że to nie on i nie loguje i nie pisze na żadnym forum, jak pisałam wcześniej muszę zachować dyskrecję bo te informacje mogą mnie drogo kosztować. Przykro mi naprawdę. Też myślałam że to on :(
ha a ja dziś miałam okazje osobiście go poznać, porozmawiac z nim. Super fajny gość, jest boski!!!!!!
uuuuuuuuuuuuuuuu !QUE PENA! :(
Hej, dziewczyny! A może wpadnijcie na moją stronę o Conrado: www.morenoclub.republika.pl . Tam jest forum specjalnie o naszym idolu. Przerzućcie się tam.
elutekk jak???????
Witam Marse!!

Perdona que no te haya respondido antes!! Acabo de ver tu mensaje!! En cuanto a tus preguntas, te diré que llevo estudiando polaco 2 años, aunque no de forma regular...latwe?
hhmm...bueno, sabes, para mi no tanto pues yo ya habia estudiado ruso, que es bastante parecido (para mi!!! no os enfadeis jeje) al polaco...pero supongo que, viviendo ya 4 años en España, hablarás mejor español que yo polaco así que no te preocupes :-)
Por cierto, yo me iré pronto a vivir a Madrid...

Pozdrawiam.
jak chcecie moge sie go spytac czy byl na tej stronce wogole :P ? U mnie bedzie w poniedzialek na Pierwszy Dzien Wiosny :D Mozna mu zadawac pytania wiec moge spytac :P HEhe :P I opisze Wam relacje ze spotkania :P Wiem ze bedzie mu zadane pytanie co ceni sobie w Polakach i czy podobaja mu sie Polki :P
Hej jak tam poszukiwania Kontaktó do conrada tego Boskiego Hiszpana.napisał do niego i mi odpisał on jest cool. Obiecal ze przysle mi swoje zdiencia z autografem.
pozdrowienia
a skad mialas adres?
Wielbicielko Conrado Moreno skąd miałaś do niego adres?
hahahaha kogo Ty chcesz oszukać? samą siebieno bo chyba nie sądzisz ze nas
dziewczyny nie bądźcie naiwne i nie wierzcie w to to bzdura i to totalna mozecie mi wierzyc akurat tego to jestem pewna!!!!!!!!
A ja mam już dość Conrado, bo raz powiedziałam na hiszpańskim, że mi się podoba i bez przerwy mój nauczyciel Jose mi o nim gada jaki on fajny i że jak przyjdzie do nas do szkoły to mnie z nim pozna, ogólnie to śmieszne jest i miłe bo nawet bez mojej wiedzy poprosił go żeby napisał mi pozdrowienia na kartce 'Para Linda un saludo de Conrado' ;) i zaprasza mnie na różne imprezy tam gdzie on będzie, ostatnio był u nas w szkole w piątek z całą rodziną na 'tapas' ale ja akurat nie mogłam przyjść...
a szkoda ;)
ale faaajnie :]
Jutro u mnie w szkole będzie Dzień Europejski...... bez Konrda bo niestety nie mógł przyjść :( ma nagranie.... ale wiem że i tak będzie super
pozdrawiam
w lany poniedzialek w szansiue na sukces bedzie spiewal conrado... :D widzilam zapowiedz. :D
...już to sobie wyobrażam...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
----------
Jeśli któraś z was jest szczególnie wrażliwa muzycznie, to lepiej niech tego nie ogląda...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha........
----------------------
a ogole ostatnio kiedy ? wczoraj leciala europa na dwojce o pilce noznej przeprowadzali jakies tam konkursy to ej sory conrado udawal czy naprawde nie ma zielonego pojecia na takie tematy ?! no bo zeby napisac ze bramka moze miec wysokosc 10 metrow to juz jest przesada.... :D bedzie ciekawa ta szansa oj bedzie :D
Nie każdy może być Idolem.
Conrado talentu wokalnego to niestety nie ma...
Ale może będzie miał ciekawą choreografię...
:))))))))
talentu wokalnego nie ma, ale za to jaki z niego pilkarz :)
nie no fajna bedzie ta szansa na sukces, a co bedzie spiewal?
rany, na samą myśl taka mnie chichotka bierze, że nie mogę się powstrzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------
Jezu, ciekawe, co on będzie "śpiewał"??? Może "Crazy is my life"???
Jak się wygłupić, to na całego.
Może zapoda jakiś utwór Enrique Iglesiasa?
:))))
do "------------------------------------"
Jęśli Konrad_ to nie Conrado,
to na pewno ---------------------- jest Conradem.
Co Ty na to, prawda????
Mnie ten odcinek "Europy" o footballu rozczarował.
Dokładnie rzecz ujmując-Conrado mnie rozczarował-
brakiem wiedzy i przygotowania,
był jakiś taki nieobecny.Może przeżzywa jakiś kryzys???

Coraz większy się robi z niego goguś. Metroseksualny to mało powiedziane.
Teraz chyba dba tylko o swój wygląd, a zaniedbuje intelekt.
Powoli przechodzi mi to uczucie...
Odrobina zdrowej krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;)
A ja coś słyszałam o jakimś "Benefisie"??? Kiedy to ma być???
Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa