hueheue:P ja mam prawie czarne włosy i ciemne oczy:P takie piwnawe, choć czasem na zielone wygladaja:P tylko karnacje mam jasną:P bo zima;) a zwała, bo gadam se czasem z ludzmi z hiszpanii na msn przykladowo i oni mi wmawiają, ze ja z hiszpanii jestem, a nie z polski:P:P mimo, ze moje zdjecie widza:P
Kochani w Hiszpani większość ludzi ma ciemne włosy, ale są równiez naturalni blondyni, blondynki, rudzi, a jeśli chodzi o karnację to zwłaszcza w zimie jest bardzo duzo ludzi o jasnej karnacji. Mój znajomy Hiszpan jest blondynem o niebieskich oczach, w rodzinie znajomych również kobieta jest blondynką, (najprawdziwszą)z kolorem oczu bardzo błękitnym. A może tylko wśród moich znajomych był taki urodzaj na blondynów???Pozdrawiam!
Locita
30 mar 2005
ja tam mam brązowe włoski. a oczęta niebieskie :]
culo
30 mar 2005
Więc na razie ja wygrywam:P:P:P
[konto usunięte]
30 mar 2005
heh.. i que rollo ! ..bo ja jestem blondynka o zielonych oczkach ;) ..na szczescie nie zalezy mi na C.M. :p
[konto usunięte]
31 mar 2005
Jakoś udało mi się zdobyć jego meila! Ale ważne że jest,chodziłam za nim długo po wawie, jego znajomy po długich namowach mi podał:) wielkie dzięki Łukaszku:) buziaki:) oto adres Conrado [email]
[konto usunięte]
31 mar 2005
A mnie sie wydaje że Conradowi z łatwościa przyjdzie upatrzenie sobie jakiejs ciemnookiej brunetki i niekoniecznie musi jechac w tym celu do Hiszpanii...;)
[konto usunięte]
31 mar 2005
Ty coś wiesz, Karolcia!!!
[konto usunięte]
31 mar 2005
a ja stuprocentowa polka :) blondynka i niebieskie oczy :D
[konto usunięte]
31 mar 2005
Ja??? a skąd!!!!!! :D:D:D
[konto usunięte]
31 mar 2005
A - mam Cię!!! I to jest najlepszy dowód, że coś wiesz, skoro się tak wypierasz!!! GADAJ CO WIESZ!!!
[konto usunięte]
01 kwi 2005
Widziałam zdjęcie Moreno z Katarzyną Cichopek.
Wszystko się zgadza?
My tu sobie gadu-gadu,
a nas tam nie ma,
a czego nie woczy nie widzą,
tego sercu nie żal.
A tak na uszko: Możecie spać spokojnie. On jeszcze nie dojrzał do związku...
He, he... Nie łudźcie się, dziewczyny! Moreno jest już zajęty! Przepraszam, że tak prosto z mostu, ale im wcześniej sobie z tym poradzicie, tym lepiej!!!
Rebeca
[konto usunięte]
01 kwi 2005
PRIMA APRILIS! ! !
[konto usunięte]
01 kwi 2005
ale normalnie suoper zart sluchaj tak sie przestaszylam ze jest zajety ze jeju.. prawie si epoplakalam :/ jakie dno hahahah
[konto usunięte]
01 kwi 2005
Z Janem Pawłem 2 bardzo źle:(
[konto usunięte]
01 kwi 2005
Są nie oficialne wiadomości że Papież prawie nie żyje .....:((( [*][*][*]
culo
01 kwi 2005
na tvn i włoskiej tv mówili, że eh... że już go nie ma:( ale przed chwilką na tve, cytuję: 'su corazón todavía palpita'.... na cnn czekają na wiarygodne wiadomoci.... więc... może to tylko pogłoski?? taki eh... primaaprilisory żart z Góry..... :(:(:(:(:(:(
[konto usunięte]
01 kwi 2005
moje naturalne wlosy maja kolor wegla kamiennego :),a oczka brazowe nie piwne,niestety cera jasna.krotko mowiac przypominam krolewne sniezke :)
[konto usunięte]
01 kwi 2005
HAY QUE ESPERAR :(
[konto usunięte]
01 kwi 2005
jak mozna " prawie nie zyc " :/ do mnei juz od parunastu godzin dochodza pogloski ze ojciec nie zyje dzis bylam w kosciele nagle przyszedl sms ze nie zyje wyobrazacie sobie jaka byla reakcja oudzi ?! a to wszystko jakies tanie ploty ludzi ktrzy od dawna stawiaja nad nim krzyz :/
Locita
02 kwi 2005
1) Papież wcią żyje, czemu Go wszyscy uśmiercacie??????
2) Jest w bardzi ciężkim stanie.
3) Nie można być prawie nie żyć :/.
A tak przy okazji, jak powiedziano, Jego życie wcale się nie kończy, tylko się zmienia....=(
Ze względu na Ojca Świętego i wszystkich wierzących pragnę wierzyć, że Jan Paweł II rozpoczyna życie wolne od bólu, Niech stanie sie tak jak sobie życzy Ojciec Święty! To o jego życie i jego cierpienie chodzi wszak, a On jest uśmiechnięty, Jesteśmy z Tobą Ojcze!
[konto usunięte]
02 kwi 2005
suuuper ja tam nie wierze w to wszystko wspolczuje mu tylkoi dlatego ze jest normalnym zwyklym czlowiekiem i cierpi
ank@
02 kwi 2005
Normalnym tak, ale nie !-,zwykłym człowiekiem,ale człowiekiem o wielkim sercu i poświeceniu,Żeby każdy zwykły człowiek był tak "zwyczajny"jak papież!Odchodzi Jedyna Duma naszego kraju wśród tego galimatiasu i bałaganu tylko On jest Kimś- Polakiem z którego możemy byc dumni!
Madunia
02 kwi 2005
DZIĘKI!! :) Nawet nie wiesz ile radości sprawiłeś mi tymi słowami... :* Naprawdę zrobie wszystko, żeby jak najlepiej wypaść!!
Posdro
Madunia
Madunia
02 kwi 2005
Dzieeeeki jeszcze raz :*
[konto usunięte]
02 kwi 2005
Nikt nie uczynił tyle dobrego dla swiata co ten człowiek,wiele krajów katolickich i w tym tez zresztą Hiszpania,rozpoznają Polskę właśnie po papieżu.Nie tracmy wiary bo ona czyni cuda!!!!
[konto usunięte]
02 kwi 2005
[*]
Kiedy Go zabraknie, nikt nie będzie już liczył się z nami i z Polską, świat pogrąży się w głebokim żalu i smutku, ale to jeszcze nie teraz... Jest jeszcze za wcześnie na Jego odejście, nie zostawi nas. Miejmy nadzieję...