Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1283
Bardzo bym nie chciała żeby On od nas odszedł,ale jesli już nadszedł jego czas i jeśli Bóg tak chce,to zasłużył sobie na lekką śmierć,nie powinien juz dłużej cierpieć.....;(
I CO TERAZ :'( ?????????????????????????????????
....['][']['][']['][']...
[*] La vida se cambia pero no se termina [*]

KOCHAMY CIĘ TATUSIU!!!
[*]Jan Paweł II powiedział kiedyś w czasie jednej z pielgrzymek w Chile "El amor es mas fuerte" - Jego miłość do Boga była silniejsza niż nasza miłość do Niego - ale nigdy nas nie opuścił i nie opuści [*]
"Czas ucieka

wieczność czeka"

Nie tak miało być........[*] [*] [*]

Wciąż nie mogę uwierzyć że Ojca Świętego nie ma z nami

"Módlcie się za mnie za życia i po śmierci"

Módlmy się za Ojca Świętego Jana Pawła II, za paieża Polaka, który zawszę będzie z nami, chociaż nie tak jak byśmy tego chcieli.
Módlmy się też za nas samych abyśmy godnie przetrwli te trudne chwile i potrafili kontynuować dzieło największego człowieka w dziejach ludzkości.

Niech Jan Paweł II, papież który zmieniał świat i ludzkie serca żyje w nas. Pamiętajmy o wszystkim co zrobił dla ludzkości.

Nie potrafię wyrazić mojego bólu....

DLA JEGO BOLESNEJ MĘKI MIEJ MIŁOŚIERDZIE DLA NAS I CAŁEGO ŚWIATA
ja jzu od 3 dni non stop ogladam serwisy informacyjne jednak ten czas byl dla mnie niezwykle cenny zrozumialam wiele rzeczy ui mimo ze do poborznych osob nie naleze pojawily sie lzy a nawet strumienie placzu bo odszedl od nas czlowiek, ktory nie mial sobie rownych, autorytet moj i wielu innych ludzi na calej ziemi.dzieki niemu czuje sie dumna z tego ze jestem Polka

[*][*][*][*][*][*][*][*][*]
dzięki :*
[*]
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie... [*][*][*] TOTUS TUUS - Cały Twój...

A tak btw - teraz powinien się odezwać, i chociaż wyraźić swój żal, bo zachował się wobec faktu śmierci Jana Pawła II okropnie...
nie rozumiem... o kim mowisz ?
No to pomyśl - może wpadniesz na to, o kim mówię.
Chyba mam gg do Conrado :}

na pewno ale w 100% nie jestem pewna

papa
pokaz to zweryfikuje:P:P
Dziewczyny, dajcie sobie z tym spokój, przynajmniej do piątku...
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Do _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Skoro nie odpisujesz na gg to może tu napiszesz mi dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak to nie odpisuje??? Nie dostałam od ciebie ostatnio żadnej wiadomości!!!
[*][*] TOTUS TUUS[*][*] wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie...
------------------
No to ja niewiem czemu bo pisze cały czas,musze Cię o cos zapytać ważnego-a już myslałam że sie obraziłaś czy co:D napisz mi kiedy i o której mogłabys być na gg,widocznie coś tam jest nie tak:)
No, teraz na przykład jestem dostępna... A jak coś to odezwij się przez maila.
------------
P.S Niby o co bym się miała obraźić?!?!?
[*]TOTUS TUUS[*]
(*)(*)(*)
Będzie żył tak długo jak długo będziemy o nim pamiętać i nosić Go w swoich sercach.

"Nie zyje się, nie kocha i nie umiera na próbę"
Smutno bez niego :(

Dziś marsz 19:30 Św. Duch na Krakowskim (to dla tych z Lublina).

I jeszcze informuje że C. M. będzie w przyszłym tygodniu na Dniach Społecznych w Lublinie, choć nie wiem czy ma to jakikolwiek sens........... ale obiecałam to piszę.

Bądźmy silni, On by tego chciał.
szczerze mówiąc ja maila znalazłam w 10 sekund i to wcale go nie szukałam. Nie sprawdzałam czy dobry, bo nie mam takiej potrzeby ale mała podpowiedź: na hiszpańskim serwerze
dzis bylam na mszy w katedrze (Łódź) i poplakalam sie,ale nie z tesknoty za Ojcem Swietym,gdyz wiem ,ze to rozstanie jest tylko chwilowe,tylko ze zlosci i bezsilnosci jednoczesnie.gdzies tak w polowie mszy zauwazylam,iz ludzie gromadza sie przy nawie bocznej,wiecie co bylo powodem?rozdawali darmowa gazete (Metro),pozniej po Komunii stojacy obok mnie zaczeli sobie opowiadac rozne historie,smiejac sie przy tym,jedna pani rozmawiala przez komorke. nie rozumiem dlaczego tak sie stalo...wiem ,ze stalismy na zewnatrz,ale msza trwala.wydawalo mi sie ,ze na msze o 8 rano pojdzie ten kto chce,kto chce Janowi Pawlowi II w tej ostatniej ziemskiej podrozy towarzyszyc,ale niestety okazalo sie inaczej.
nie mam nic przeciwko darmowym gazetom ,ani komorkom ,ani tez smianiu sie,ale dlaczego nie mozna bylo poczekac do konca?

mam wrazenie,ze to wszystko dla wiekszosci jest jednym wielkim spektaklem,w ktorym chca uczestniczyc bo tak wypada.
przykro mi z tego powodu :'(

P.S.przepraszam ,ze pisze to dzisiaj,moze byloby lepiej poczekac do jutra,ale musialam to z siebie wyrzucic.
Dziewczyny pozbierajcie się nie można tak żyć, nie możecie wplynąć na cały świat, na początek zróbmy niewiele zacznijmy od siebie....

JP II Powiedział: "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..."

Odwagi życie toczy się dalej
pozdrawiam
On jest brzydki. Nie podoba mi się. Jeśli chcesz zobaczyć boga, to zerknij na Macieja Zakościelnego. Ohhh....mmm...to jest dopiero przystojniak!
P.S. Mój nr GG to 8602985
o gustach sie nie dyskutuje :p
Kiedy Cię będą goryczą napawać
Ucz się chlebem za kamień odadawać

Jesteśmy sierotami ale musimy pamiętać by wypełniać wolę naszego Ojca
[*][*]......
Maciej Zakościelny jest niezbyt ładny.Conrado jest przystojniejszy.
Nie wim co ty w nim widzisz.
Conrado najbardziej zaimponował mi nie urodą ale tym,że ma swój własny styl,nie udaje kogoś kim nie jest.
Radzę wam to samo co Qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm.Moim zdaniem jesteście naiwne(bez urazy).Pełno tu takich,którzy chcą was wrobić.
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa