Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1283
Naprawdę jesteście naiwne.Pełno tu takich,którzy chcą was wrobić.
Hejka,dziewczyny odezwijcie się.(Napisałam dwa razy to samo bo coś mi się stało na chwilę z komputerem).
Pierwszą wiadomość napisałam do Honci,drugą do Maduni a trzecią,czwartą i piątą do Was wszystkich.
Nie prawda!!! M.Z. jest przystojniejszy od C.M. i ty dobrze o tym wiesz!!
Nie prawda C.M. jest przystojniejszy.Odpow. Co ty w nim widzisz?
W M. Z.
Ja też niedługo skończę 14.
Do Maduni
Mi się bardziej podoba M.Z. :)
Śledze to forum od dawna i myśle że koś tu kręci jedna z was nie jest tym za kogo się podaje .Pod myśl podchodzą mi dwie osoby. I wydaje mi się że jedna z nich to sam Conrado. Ale to są tylko moje domysły a prawdę zna tylko sam Conrado.
moim zdaniem coś tu na tym forum jest podejrzane wynika to z wpisów, a co wy sądzicie na ten temat ???????????marcia jestem podobnego zdania pozdrówki
a jakies konkrety?
mój nr [gg]
Cześc, Conrado to mój kolega ze studiów... osobiście nie uważam żeby był "boski"....:) nie w moim typie... ale jest naprawde przeeeeesympatyczny!!!! to fakt:) pozdrawiam
Na serio jesteś jego koleżanką ze stuudiów?
Jakoś nie wierzę.
Hejka dziewczyny chyba znam jego numer telefonu i e-mail. Sprawdzcie na
5,6 lub 7 stronie(dokładnie nie pamiętam na której to było napisane lecz było)
no serio znam go ze studiów... jak nie wierzysz to nie:)
Jeśli żeczywiście jesteś koleżamką Conrado ze studió to na pewno znasz jego adres e-mail lub numer gg.
To podaj jego numer telefonu i gg i e-mail
Hej odezwijcie się
Jak znasz Go ze studiów to powiedz czy jest taki sam jak w telewizji
Apropos konkretów najbardziej podchodzi mi pod myśl osoba o nie znanym nam imieniu a nicku ------------------- . Co o tym sądzicie ? Drugiej osoby nie zdradzę choć jest równie podejrzana
Apropos konkretów najbardziej podchodzi mi pod myśl osoba o nie znanym nam imieniu a nicku ------------------- . Co o tym sądzicie ? Drugiej osoby nie zdradzę choć jest równie podejrzana
Ciao!!Ja chyba mam gg do Conrado jednak nie wiem czy to jego bo jeszcze z nim nie gadalam!Cały czas jest niedostepny :( ! Jak ktos by chcial nr do niego to piszcie na 8276198 a jak macie jakies jego pieeeeeeeeeeeeeekne foteczki to prosze przeslijcie mi na maila [email] ! Pozdro Pa
Z góry mówie że mam 14lat (prawiem 14)Cze Wszystkim. Ja też uwielbiam Hiszpanie. I też chciałbym go poznać, nie szleje za nim tak jak wy w końcu jestem chłopakiem, ale według mnie jest to spoko gość, chciałbym być przynajmniej troche podobny do niego, ale nie chodzi mi tu jedynie o czym prawie cały czas piszecie (jego wygląd) tylko według mnie ma bardzo dobry charakter... z góry czekam na innych fanów hiszpanii i argentyny - mój [gg] . Dawid
Jeśli można wierzyc opisom w bazie danych serwera.... gg... to zdobycie numeru Waszego Boskiego Conrado jest banalnie proste... wystarczy wpisać w wyszukiwarce - szukaj znajomych.... w poszczególne rubryki dane... imie - Conrado, Nazwisko - Moreno..... i wyskoczy wam jak na dłoni... numer jego gg obok napis Conrado Moreno.... 23l. Warszawa..... z tym że w sumie...... każdy może sobie napisac takie dane... ale kto wie może to Wasz Conrado.... powodzenia i napiszcie czy wam sie udało
Po pierwsze to w katalogu publicznym nie ma conrada gdyż jego numer jet bez zadnego opisu wieku ani miasta.Sama wie bo zanim znalazłam gg do niego tam szukałam. A po drugie dziewczyny poszukajcie na innych stronach obiecuję wam ze cos sie znajdziPozdrowienia.
To podaj nam numer Jego gg. Paulina chyba na prawdę nie jest Jego koleżanką bo ostatnio się nie odzywa, nie odpowiedziała na mój popszedni liścik.Jak by była Jego kolężanką to by przynajmiej odpisała,że niemoże bo ma zastżony czy coś takiego.Cociaż nie wiem.
Tak sie składa ze Conrado ma w katalogu napisany wiek miejscowosc imie nazwisko i ksywke!!Ja mam do niego nr i wiem!!Pozdro Pa!
Znalazłam Jego numer gg,ale nie wiem czy to na pewno On,czy ktoś się pod niego podszywa.
Udało mi się ściągnąć z internetu Jego kilka fotek.
Do Maduni(to o fotkach ,poszukaj dobrze a znajdziesz są w galerii ZOOM).
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa