Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1283
jakim kompozytorem:)??
aaaa juz wiem o co ci chodzi tak zagral;)
Moze ma taką
Moze ma taką
Moze ma tka opcję ale ja ciągle do niego cos piszę i nie odpowiada na meila tez
bo masz zlego maila mnie odpisal i jestem happy!!!!!!!!!!!!!
co do tego postu :

karolcia:) (gość) 5 Mar 2005, 11:06 odpowiedz
wysłano z: *.softpro2.pl
ja mam tego maila i juz wasze gadanie mnie nie interesuje jednak nie proscie mnie zebym wam go dala bo to bezsensu nic z tego jak sama powiedzialas znam slowo "obiecac" i mam zamiar go dotrzymac!!!!!!!

prosze Cie dzieqwczyno nie rozsmieszaj mnie primo nikt tu z tego powodu plakac nie bedzie a secundo jesli mnie pamiuec nie myli to jeszcze kilka komentazry wczesniej nei znalas znaczenia tego slowa ( obetnica ) i szantazowalas ------- ze jak nie da Ci jego meila to sie potniesz a teraz co jestes dwulicowa i tyle pustak jakich mało nie ma co ! jak cos chcesz to zrobisz wszystko a jak juz cos zdobrdziesz to calkiem zmieniasz zdanie dzieki bogu malo jest takich glupich ludzi jak ty niue ma co.... i nei chodzi mi o ten meil bo mnie to zupelnie nie intersuje ale mowie tu o twoim zachowaniu jak ty taka jestes normalnie to ja wspolczuje ludziom ktorzy cie otazaja na codzien. typowy okaz czlowieka kory biere wszystko i nic nie daje szkoda słow....

a teraz przepraszam inne NORMALNE dziewczyny za brak ładu i składu ale mnie wkurzyla... dobrzer ze ja w swoim srodkowisku nei mam takich osob... naszczescie....

OLKA....
Proszę was, dziewczyny, nie kłóćcie się!!!:,( Strasznie mi z tym źle, po co ja się w ogóle dozywałam na tym forum...
Madunia!!!!! Co Cię podkusiło, żeby 23.01,2005r. (moje urodziny, hehe) o 21.12 odpalić kompa i zacząć ten post?????? ;P
MuChOs bEsOs

P.S. A co z tym czatem z Konradem w poniedzialek? Nie da się zmienić tej godziny na wieczorną??
Posłuchaj mnie uwaznie ktos powierzyl mi obietnice ktora wczesniej zostala mu powierzona przez inna osobe wiec ciekawe co bys mowila gdybym zlamala dane slowo nie mam zamiaru przejmowac sie tym co napisalas bo to tyn jestes pusta sadzac ze pierwszej lepszej osobie cos powiem nie zycze sobie zeby ktos taki jak ty wystawial mi ocene bo mnie nie znasz a jezeli chodzi o otoczenie to nie martw sie nie nazekaja a wrecz przeciwnie tyle z toba juz skonczylam!!!!!!!!!!!!!!
ooo widze ze nadal nie rozumiesz o co mi chodzi. Piszesz ze nie masz zamaru zlamac slowa.. hahaha no nie rozsmieszaj mnie ! Przeciez wlasnie do tego namawiałas -------- nie rozumeisz tego ? naprawde jestes az tak głuypia ? dziewczyno opamietaj sie przeciez ty szantazaowalas ja ze sie potniesz i jakos nie rozumialas znaczenia danego słowa ! a teraz juz Cie oswiecilo ?! coz za cud ! ktos karolinie wlal troche oleju od glowy no brawo ! tylko troche blaznisz sie wypisujac takie teksty ! ty chornisz ten meil bo dalas slowo a to ze ktos go wczesniej chrobnil to juz nie wazna ! idiotka...

Olka
nie mam zamiaru tracić czsu na rozmowe z tobą moze i masz racje chyba nie wiem o co Ci tak naprawde chodzi jeżeli chciałaś się wyżyć to brawo pewnie Ci się to udało ja wiem co mówie i ani Ty ani nikt inny tego nie zmieni życzę Ci powodzenia i mam nadzieje że kiedyś dotrą do Ciebie moje słowa bo jak narazie to widze że nie mamy o czym rozmawiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny, sluchajcie: MAM MAM MAM MAM MAM MAM MAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ktoś ma, ale nie da, to niech się nie odzywa....a sio! :PP
nie no dziewczyny, nie ktore z was to naprawde zachowuja sie zalosnie.....
a, sory, to nie ten adres, pomyłka, przepraszam.
skoro nie masz zamaru tracic czasu na rozmowy ze mna to po co mi odpisujesz ? i tak widac ze wciaz nie rozumiesz tego co robisz ale widac taki juz urok słodkiej idiotki... a co do twoich madrych slow ktore podobno maja do mnei dotrzec... wyobraz sobie ze ja w porownaniu do ciebie rozumiem pewne rzeczy i potrafie przyznac sie do bledu w przeciwienstwie do ciebie. oczywiscie uwazam ze racja lezy po mojej stronie i jesli ktos tu jets glupi to ty... ale widzisz czasami wartpo jest sie przyznac do bledu niz brnac dalej bo to w twoim wypadku pustaku to sie nie sprawdzilo... a i jescze jedno kiedy chce sie wyzyc to robie to w inny sposob nie obrazajac ludzi ciekawe czy zrozumialas ( te ostatnie slowa ) a sadze ze nie wiec wytlumacze ci to jak idiotce : oznacza to ze uwazam ze glupio zrobilas a teraz zmieniasz calkowicie zdanie wiec piszac to tak wlansie sadze a nie chcialam sie wyzyc bo wciaz uwazam ze jestes glupia i pusta gdyz nie liczysz sie z innymi tyliko wazne sa twoje interesy. ale coz glupich nie rodza.. sami sie zasiwaja....

Olka
Dziewczęta, nie wiem kot to jest Conrado Moreno, ale to chyba nieistotne. Trafiłam na tę stronę, bo chcę się uczyć hiszpańskiego, widzę jednak,że trwa tu jakaś bitwa o adresy nieznanego mi osobnika. Nie wiem o kogo chodzi, ale niezależne kto by to nie był, wydaje mi się że powinnyście uszanowac prawo do prywatnośći Waszego Idola. Jak można się tak narzucać obcej osobie? Rozumiem, że wzbudza Wasz podziw,że podoba Wam się itd, ale prezcież to Osoba prywatna, która ma prawo do swojego prywatnego życia! Pomyślcie o tym!
OK, już wiem kim jest Conrado Moreno:) Ani znany pisarz, ani mądry autorytet,ani wybitna postać; zwyczajny chłopak jakich wielu. Czemu kochać się w kimś kogo się nie zna? Miłośc to coś więcej niz zauroczenie:) a teraz: Czy ktos tu się uczy hiszpańskiego lub uczy tego języka? Ania
Witam Cie Moja Droga :) , jak widzisz tutaj prawie wszyscy si e hiszpańskiego ucza , lub też juz znają ten język :) ... a co do Pana Conrado to święte słowa :) .. dajcie mu laseczki święty spokój , bo chlopak się wystraszy i wróci do swojego Madrytu :) i nawet nie będziecie go mogły pooglądac w Tv HIHIHIHI

PS. jeżeli nowa forumowiczka zechciałaby się skontaktowac to zapraszam , moje gadu : 9276338
Hej hej:)
Może stworzymy jakąś bardziej kontsruktywną wymianę myśli.. Chętnie pogadugaduję mój numer 676194. Z ostatnich wpisów wynika,że Hiszpania to tylko sex i jedzenie...
hehe, no niezupełnie..:D
ale jeśli pragniesz bardziej konstruktywnej dyskusji, to przenieś się na inny temat..:)
Pozdrawiam
haha jak ja zgasila :D

Olka
Dlaczego jak Polak jedzie do Hiszpanii to nie ma nawet połowy wielbicielek , co Conrado tutaj? Dlaczego.......
A i jeszcze coś, hehehe, to jest zabawne, ale może naprawdę zaszkodzić, może poszukacie sobie innego obiektu westchnień, bo niedługo się o niego pobijecie (hehehe, wszystko mówię, bez ironii i jakiej kolwiek złośliwości, jak by coś )
Salu2
Polak może nie, ale Polka...hmm.. hihi :D
no tak, jeśli jest blondynką to na pewno ;)
zauwazmy,ze nie wszyscy Hiszpanie sa w Polsce znani,Conrado jest bo wystepuje w telewizji i tyle.nie zmienia to faktu,ze ja lubie ,gdy pojawia sie na wizji.poprostu jestem estetka i lubie piekno,a o gustach nie dyskutujmy :)
saludos
No to kieeepsko, jak dla mnie..:) Ale gdyby oni lubili tylko rubias, to by większość hiszpanek nie miała szans na założenie rodziny..:D
Tiaa, sobre gustos no hay disputa, czy jakoś tak. Ale jak dla mnie Conrado na tle innych hiszpanów wypada przeciętnie, no, najwyżej dobrze :)
Conrado podrywał dzisiaj Włoszke w "europie da sie lubic" czy tylko mi sie zdawało :)
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa