No faktycznie ta jest bardzo niekonstruktywna :) Jak tak dalej będzie to ten facet będzie miał najbardziej przewrócone w głowie ze Wszystkich Hiszpanów w Polsce:) Po co ta agresja?...
A tak serio, czy ktoś z Was tu obecncyh udziela lekcji hiszpańskiego? Nawet nie-fankom pana Konrada?;)
[konto usunięte]
06 mar 2005
dziewczyny czy wy wiecie,ze Conrado zagral maly epizodzik w serialu "Samo zycie"??????????????????????????????????????
[konto usunięte]
06 mar 2005
a tam podrywał :Pa co do serialu to chcialabym zobaczyc ten kawalek :D
[konto usunięte]
07 mar 2005
Pier...lenie o Szopenie :/
Grażynka z klanu
07 mar 2005
Ja mialam dokladnie takie samo wrazenie... przemyslcie to, fanki:>
[konto usunięte]
07 mar 2005
Do Kermicik- nie masz czego żałować to był tylko malutki epizodzik, ale moze trafisz na jakąś powtorke;)
[konto usunięte]
07 mar 2005
Skoro już tak sobie wysyłacie jego namiary, to może i mi przyślecie? Błagam, zlitujcie się i przyślijcie
[konto usunięte]
07 mar 2005
jak bardzo maly moze mi ktos to opisze :D ? apropos to o ktorej tuzaczyna sie te forum z conradem ?
[konto usunięte]
07 mar 2005
Forum zacyna się między 16 a 17 a jeżeli chodzi o ten epizot to grał jakiegos hiszpańskiego kontrachenta prez doslownie ułamek sekundy:)
[konto usunięte]
07 mar 2005
a ja wlansie szkualam to ona napisal ze 15 - 16 a ulamek sekundy aj dobre i to niekotryz nawet tego nie zagrali taka np ja :D
[konto usunięte]
07 mar 2005
to czekamy :)
pozdrowka dla wszystkich osob ktore sledza ten temat eheh
[konto usunięte]
07 mar 2005
No ja wprawdzie niestety nie będę mogła dziś uczestniczyc w tym czacie ale Conrado pozdrawiam Cię serdecznie:)
jejQ mam nadzieję że ten czat zacznie się dopiero o 16 ;D bo ja mam teraz korepetycje z matmy;/ a bardzo bym chciała uczestniczyć w tym czacie :)) pozdróffki dla syskich fanek i dla samego Conrado ;*
[konto usunięte]
07 mar 2005
niestety ja rowniez nie moge brac udzialu w dzisiejszym "czacie" :( ,
no coz takie jest zycie :'( .
Wszystkiego naj naj naj Conrado i 3maj sie.
SALUDOS ABRAZOS BESOS
P.S.odwiedzaj nas czesciej
[konto usunięte]
07 mar 2005
a ja mam nadzieje ze bedzie przed 16 :) najlepiej teraz hehe
[konto usunięte]
07 mar 2005
Kto to jest niejaki Conrado Moreno?
Quien es un tal Conrado Moreno?
Paulux
[konto usunięte]
07 mar 2005
ee... jestem lekko nie w temacie... Jaki czat?
[konto usunięte]
07 mar 2005
czat z Conrado oczywiscie
[konto usunięte]
07 mar 2005
To akurat wiem... A możesz mi powiedzieć coś więcej? :d
[konto usunięte]
07 mar 2005
sama nic nie wiem :) ale poczekajmy moze sie zjawi
[konto usunięte]
07 mar 2005
Ja myślałam,że to autor podręcznika do gramatyki hiszpańskiej ;)
[konto usunięte]
07 mar 2005
hihihihhi dobre dobre !!/
[konto usunięte]
07 mar 2005
hahha a potem sie okaze ze to nie byl prawdziwy conrado my tu wszystkie czekamy a nikt tu sie nei zjawi
[konto usunięte]
07 mar 2005
no i nie ma go.. w ogole chyba tylko ja jestem heeh czad :P ide jesc obiad bo zglodnialam
[konto usunięte]
07 mar 2005
mowie wam to napewno jakas sciema jest
[konto usunięte]
07 mar 2005
moze i tak :) ale i tak teraz musze byc na necie wiec przy okazji tutaj zagladam co sie dzieje :) ale na razie nic miejmy nadzieje ze sie to zmieni
[konto usunięte]
07 mar 2005
Też mam taką nadzieje
[konto usunięte]
07 mar 2005
a jednak ten czat to ściema!!:((( a szkoda bo miałam małą nadzieję że to na prawdę Conrado!:(((