A ja powiem tak Conrado jest przystohnym i bardzo interesującym mężczyzną ale to tylko 1% z jego wszystkich atutów tak naprawde to ja go kocham za jego dobre serce,jest gentelmenem a to żadkośc w polsce a co dopiero obcokrajowiec i tak naprawde wiem ze moze czuc sie osaczony ale jakby na to niepatrzec jestem jescze jedna osoba która sie do tego przyczynia.
Bardzo go kocham ale nie za to jak wyglada ale za to jakim jest człowiekiem.Wiele z was myśli pewnie ze on jest achłyśniety sławą i samolubny zakochany w sobie ale mimo to ze ma swój fanclub i jest lubiany przez ludzi to tez jest tylko czlowiekiem i ma swoje problemy i napewno nie jest mu w zyciu latwo.Niezapominajmy o tym ze dopoki nie wystapil w programie europada sie lubic byl zwyklym szarym czlowiekiem.I nadal nim jest a to ze sie wybil......zycze mu jak najlepiej i uwazam ze wlasnie za rto trzeba go kochac!!!!!!!!!!!
[email]
a jeszcze jedno mysle ze od czasu do czsu tu wpadasz Conrado wiec chce zebys wiedział że Cię bardzo kocham to tak na marginesie i blagam odezwij sie!!!!!!
[email]