Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 1283
no, chyba raczej nie....
ej pani przecinek kim ty jestes moze jakas jego znajaoma ?
-- I -- I -- I --
taaaa... wszysyc wiedza o co chodzi
cieszę się, że się jasno wyraziłam :D
a moge prosic twoje gg ?
jasne :D
ha ha ha ! smiej sie smiej :P
przepraszam, już powanieję
moje [gg]
poważnieję*
hmmmmm to zaczyna sie robic coraz bardziej...mhmmmm...tajemnicze.....szczerze mowiac nie wierze, zeby tamtego posta napisal prawdziwy Conrado, ale kto to moze wiedziec.....(hehe. tylko on lub ewentualnie ten, kto to napisal ;D). Ale mimo wszystko - napisane bardzo ładnie =)

muchos besos dla prawdziwego Conrado i dla tych podszytych ;-)
juz byl, wow
byl juz w lbn
madunia ja nie chce Cię obrazać ale o twoim tekscie ktury napisałas na początku forum piszą w gazetach i na innych stronach internetowych i czytając jeden wywiad z Conrado to on dzienki tobie dowiedział się o tym forum wię napewno tu juz był nie rzaz .
www.conradomoreno.blog.onet.pl :-)
Hej wyślesz mi nr. gg Conrada ?
wyślij mi nr. conrada okey ? to mój nr. [gg]
Co to jest to radio bis???
ludzie-wy chyba oszaleliście...co wy w nim widzicie-i naprawdę myślicie,że conrado was odnajdzie i pokocha....o matko
Odnaleśc juz odnalazł czytałam na jego oficjalnej stronie a co do pokochania to niestety nie ma szans ja sam powiedział nie odpowiada mu to ze jest tak kochany przez wszystkich jednak poznac go nie zaszkodzi. pozdr.:-)
podobnie jak wy uważam że Conrao jest boski i cudowny dala by sobie glowe uciąć żeby tylko dostać jego email albo jaki kolwiek kontakt wiec bardzo bardzo prosze jezeli ktos posiada jakis kontakt to [piszcie
[email]
cekam z niecierpliwością
ps:jezeli mozesz to wyslij mi te fotki ja mam 5 fotek wiec tez moge ci je wyslac;)
blagam przeslij
[email]
do wszystjich fanek conrada kupcie sobie cosmopoloitam jest tam jego big zdiecie
ps:bez koszuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezeli mi preslesz jakies namiary na niego to zrobie dla ciebie wszystko
[email]
Chciałam Wam coś mądrego napisać ale chyba nie mam weny.....:) no więc pozostane przy pozdrawiam Wszystkich gorąco!!!! :*

PS. Śledzę to forum od dłuższego czasu i...............miejsza o to:)
wiec jezeli nie masz zamiaru podawac nikomu na niego namiaro to po co sie chwalisz co chcesz zebysmy byl;y zazdrosne wiesz co moim zdaniem to jest jedna wielka sciema rownie dobze ja moge powiedziec ze znam go od wielu lat wiec lepiej nie badz taka cwana bo bnikt nie ma amiaru azdroscic!!!
te pani wielbicielko to jaki jesat adres jego ooficjalnej storny bo ja jeszcze do twej piory na nia nie trafilam...
madunia zgadzam sie z toba w 100% jestem z tobą!!!!!!!!!
Strone podałam wczesniej jak sobie poczytasz to znajdiezs. pozdrowienia. :-)
A ja powiem tak Conrado jest przystohnym i bardzo interesującym mężczyzną ale to tylko 1% z jego wszystkich atutów tak naprawde to ja go kocham za jego dobre serce,jest gentelmenem a to żadkośc w polsce a co dopiero obcokrajowiec i tak naprawde wiem ze moze czuc sie osaczony ale jakby na to niepatrzec jestem jescze jedna osoba która sie do tego przyczynia.
Bardzo go kocham ale nie za to jak wyglada ale za to jakim jest człowiekiem.Wiele z was myśli pewnie ze on jest achłyśniety sławą i samolubny zakochany w sobie ale mimo to ze ma swój fanclub i jest lubiany przez ludzi to tez jest tylko czlowiekiem i ma swoje problemy i napewno nie jest mu w zyciu latwo.Niezapominajmy o tym ze dopoki nie wystapil w programie europada sie lubic byl zwyklym szarym czlowiekiem.I nadal nim jest a to ze sie wybil......zycze mu jak najlepiej i uwazam ze wlasnie za rto trzeba go kochac!!!!!!!!!!!
[email]
a jeszcze jedno mysle ze od czasu do czsu tu wpadasz Conrado wiec chce zebys wiedział że Cię bardzo kocham to tak na marginesie i blagam odezwij sie!!!!!!
[email]
Myślisz ze my go kochamy tylko z wyglą to sie gtubo mylisz. On tak jak powiedziałas jest miły uprzejmy pondry i ładny a przede wszystkim skromny jednak my go kochamy za wszstko. Z to ze jest , istnieje itp. napisalam mu mnustwo ciekawych zeczy na meila i poleciłam zeby wszedł na to forum . mAM NADZIEJE ZE ODPISZE. pozdrowienia. :->
[email]
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa