Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1283
Hej jak chcecie wiedzieć to Conrado będzie w niedziele 13 lut. i poniedziałek 14 lut. o godz. 16 w Krakowie w Centrum Plaza. Jakąs impreze tam robią i mogą przychodzić wszyscy chętni. To powodzenia dziewczyny może którejś uda się zakręcić chłopaka!!! Pozdrowionka
Que yo sepa eso sera' la exposición Polonia - Mejico, no?
Mam do was małą prośbę możecie mi przetłumaczyć to zdanie?:> :"uno grosso pindolo"z góry dzięki ;* pzdr
awrrr awrrr awrrr... no i ciamo ja mieszkam w wawie?! huh?! ciaaaamo?!?!?! przynajmniej blizej Conrado na stałe... lolz... :)

besitos

Lady Serpent
A KIEDY ON ŁASKAWIE PRZYJEDZIE DO POZNANIA, CO?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????// TO NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE :] MOJE :]
no aLBO DO SZCZECINIE JAK COS TO SPOKOJNIE MOZE SI EU MNIE ZATRZYMAC :p
A I JESZCZE JEDNO... MISZKA KTORAS Z WAS W KIELCACH :>
-----------------> http://www.wici.info/modules.php?name=Kalendarz&op=view&eid=3450
http://www.wici.info/modules.php?name=Kalendarz&op=view&eid=3450
http://www.wici.info/modules.php?name=Kalendarz&op=view&eid=3450
maricon
Conrado jest cudowny!!!!!!!!! Jak go oglądamy gdzieś w telewizji to normalnie.......Ale jest fajny i taki Hrryyyyyy........ Jestem z wami dziewczyny ale jak coś to powiedzcie żeby przyjechał do poznania
Dziewczyny, naprawdę, żal mi was...
tak tak senńorita!!! zgadzam się, do Poznania!!!!!!!!
do ____ : niepotrzebnie jest Ci nas żal. poradzimy sobie świetnie bez Twoich smętów :]
JA BYM CHCIAŁA MIEĆ E- MIL DO CONRADO LUB GG

JAK KTOŚ MA TO PROSZE ŻEBY MI PODAŁ

MÓJ NUMER [gg]

JA POPROSTU GO UWIELBIAM I ZWARIUJE JAK KONTAKTU Z NIM NIE BĘDE MIAŁA
cóż, nie jesteś pierwsza....jak dotąd chyba żadna tego kontaktu nie zdobyła.....a jak już któraś ma, to trzyma dla siebie... heh
Nawet jeśli ktoś poda wam adres to skąd będiecie wiedziały że adres jest prawdziwy i że ktoś nie zrobił wam głupiego żartu?? Niechcę ględzić, ale serio-debili nie brakuje.
jest wiele sposobów na sprawdzenie, o to się nie martw :]
Tak czytam wasze wypowiedzi i nie moge sie nadziwić. No po prostu nie wiem już czy sie śmiać czy płakać. Nawiązując do wszystkich waszych zdań: po pierwsze: Ja ucze sie tego języka dlatego ze mi sie podoba hiszpański. Po drugie też mi się podoba Conrado no bo trzeba przyznać ze bozia mu urody nie poskąpiła. Mam pytanie do wszystkich dziewczyn "zakochanych" w Conradzie: DLACZEGO UŻYWACIE TAKICH WIELKICH SŁÓW (i tu mam na mysli wasze słowa jak to go bardzo kochacie) skoro nawet nie poznałyście faceta osobiście? Nawet chwili z nim nie rozmawiałyście! Jasne mnie tez sie on podoba, ale mam jeszcze w sobie tą świadomość że słowa typu"Yo te amo mucho mi amor!" są za duże. Aby to powiedzieć trzeba pobyć z tą osobą, poznać się z nią bliżej, poznać jego wnętrze a (skąd wiecie jaki on jest? Nie możecie stwierdzić jego prawdziwego zachowania na podstawie programu w TVP. Skąd wiecie ze to jak Conrado sie zachowuje w telewizji nie jest tylko grą?) i jeszcze jedno: nie ma nic gorszego od miłości platoniczne

PS:Jakby tak ktoś poważny i mądry chciał na ten temat poklikac to mój numer 5690528

Gracias
Muchas besos
No teraz to sie dopiero posypią gromy już to czuję
!Adiós! chicas y chicos! Zaglądne tu niedługo Poczytam sobie wasze uwagi
JA MAM 10 LAT. I TEŻ UWAŻAM ŻE ON JEST BOSKI. I PRZYZNAM ŻE MAM MANIĘ NA PUNKCIE HISZPANI OD OK.5 LAT ( KIEDY JESZCZE NIE WIEDZIAŁAM O JEGO ISTNIENIU . )

TEAMO CONRADO :-) :-) :-) :-) :-)
Co się mają sypać gromy!?!?! Ja się z Tobą zgadzam w pełni w stu procentach, gratuluję odwagi, aby napisać, co się naprawdę myśli. A do pozostałych dziewczyn, które są tak bardzo "zakochane" w Conradzie, pozostawiam to rozważenia bardzo mądre słowa: "Największa wada, to brak wad." Naprawdę, zastanówcie się nad tym.
Pozdrowienia
~~({II})~~
No dobra!
Mój numer [gg]
Hola, hola!
dolaczam sie do ciebie tez go kocham jest maravilloso
oj ale to wszystko to kwestia wieku i dojrzałości...małolaty już tak mają:) Pozdrawiam Was zakochane małolaty:)
Rubi mieszkasz w Hiszpanii- zazdroszczę,ja tam się wybieram na wakacje,mam bardzo ograniczone funduszę więc trzymaj kciuki za pomyslność mojej wyprawy
No i znowu ktoś się podaje za Conrado ;/ bo jakoś nie chcę mi się wierzyć w to że by tu looknął ;] pzdr ;*
No, Maru$ia, zgadzam się z Tobą...
a kto to jest conrado moreno?! nie rozumiem tego zamieszania ale bylabym wdzieczna gdyby mi ktos powiedzial...
NORMALNIE NIE MOGE JUŻ TEGO CZYTAĆ. WY TO NIBY TAKIE "DOROSŁE". A O "AMOR" NAPISAŁA TYLKO JEDNA OSOBA NA TYM FORUM. NAJGORSZE JEST UOGOLNIANIE :/ PEWNIE - NAJPROSTSZE
A ja i tak wolę Włochów...i Włochy (cudny kraj). :-)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa