Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 1283
dla Kermicika - tak, dla (--------------) - tak, dla Conrado - tak, dla TKNDKWCM* - nie

*Tych, Którzy Nie Do Końca Wiedzą, Co Mówią

mUcHoS bEsOs
Do poniedziałku to chyba tu umre blagam Cie daj mi ten adres bo zrobie sobie krzywde a przy okazji pewnie jeszcze komus miej litosc dziewczyno blagam Cieeeeeeeeeee

[email]
NO JUZ JEJ NIE SZANTAZUJ A OGOLE TO MUSISCIE DOPUSCIC TAKA OPCJE ZE MEIL KTOREGO MACIE JEST PRAWDZIWY TYLKO ON NIE ODPISUJE BO NP MU IS ENEI CHCE ALBO NIE CHCE ZEBY SIE WYDALO ZE TO JEGO ADRES ! :d:d
Rany!Nie wytrzymam!Wy to juz naprawde oszalałyście n a jego punkcie...
tyle zamieszania z powodu jednej osoby!!
no wlasnie, tyle jest fajnych facetów na swiecie, i realnych! a wy ciagle o tym samym...
no wlasnie, tyle jest fajnych facetów na swiecie, i realnych! a wy ciagle o tym samym...
Do Locity, karolci, Maduni i Moni:
sprawdźcie swoją pocztę...
Ej sprawdzalam poczte ale to jest ta wiadomosc ktora ja wyslalam ????????odpisz
daj mi swoje gg
...jeśli możesz.
jesli chodzilo ci o moje gg to prosze uprejmie 5753135
i co odpisal wam ?
Karolcia, jesli w zwrotnym mailu dostalas to samo, co wyslalas, to znaczy, ze wcale do niego nie doszlo i ze ten adres nie istnieje. to mnie mail zwrotny nie doszedl, czyli ze adres, na ktory wyslalam, istnieje, aczkolwiek nie ma pewnosci, ze nalezy do NIEGO (ale to jest baaaaaaaaaaaardzo prawdopodobne). ale noe odpisal, sprawdzalam. moze mu siÄ™ nie chce, a szkoda, bo fajnie by bylo.
I jeszcze jedno do Karolci - przestan szantazowac ludzi i gadac glupoty o cieciu się. Nie slyszalas nigdy o slowie: OBIECAĆ?
Hej dzisiaj młaśnie się fowidziałam ze jestesmy zwrjowane-tak pisza w gazetach ale jesli mozesz powiedzieć jak blisko jestdesmy>
ja mam tego maila i juz wasze gadanie mnie nie interesuje jednak nie proscie mnie zebym wam go dala bo to bezsensu nic z tego jak sama powiedzialas znam slowo "obiecac" i mam zamiar go dotrzymac!!!!!!!
Karolcia, nikt Cie jeszcze o nic nie poprosil. Nie ciesz sie przed czasem, ja tez wyslalam, ale nie mam odpowiedzi. Szoda, ale jesli do niego pisza dziesiÄ…tki (setki?) lasek z calej Polski, to coz...
Jak same zauważyłyście, o jego adres jest bardzo trudno, więc wątpię żeby miały go "dziesiątki (setki) lasek z całej Polski"...
Hehe.. mi się wydaje, że to wiele hałasu o nic..;)
Nie bijcie, ale według mnie, jak na hiszpana, to wasz Conrado wcale nie jest aż taki piękny..:)
PS: A jak już będziecie miały jego maila, to nie zamęczcie go!! On przede wszystkim jest normalnym człowiekiem..:D
Hehe, pozdrawiam.
Wreszcie ktos powiedział coś mądrego!!!
Hej jak widzicie to ja mam do niego numer gg i meila ale co z tego ja nie mam odpowiedzi dałam bym wszystko zeby z nim pogadac . Napewno mało osób ma do niego kontak. Pozdrowienia!]
[email]
tak! co telewizja potrafi uczynic z normalnego zwykłego faceta. Gdyby nie ona nawet by nikt o nim nie słyszał
Wielbicielko bardzo Cie prosze podaj mi jego nr gg bede Ci bardzo wdzieczna oto moj email: [email]
Niestety nie podam Ci jego numeru gg bo to i tak co nic nie da congle jest niedostempny
[email]
A skad wiesz ze nie ma wlaczonej opcji "Pokazuj status tylko znajomym"??
A skad wiesz ze nie ma wlaczonej opcji "Pokazuj status tylko znajomym"??
no, dobrze myślisz, ma tą opcje właczoną.
odpisał ten do kogo jest ta wiadomośc wie chcialam tykko zebys wiedziala!!!!!!!
a co z kompozytorem, Karolciu? zagrał coś?
a ja bym chciala wiezdiec,w ktorej szkole uczy Conrado(o ile jeszcze sie tym zajmuje).bo byc moze w przyszlym roku pojade do Warszawy na studia,a chcialabym kontynuowac nauke hiszpana,a jk sie ma takiego lektora to motywacja jest podwojna:).w koncu nikt nie chcialby sie zblaznic.
POZDRAWIAM CIEPLUTKO
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa