Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 1283
hmm, może by tak uruchomic nowy temat, bo tutaj ledwo trafiam w to do przewijania co?
P.S. Tylko napiszcie jaki (ten temat)
papa
Ja mam takie pytanie: co to jest "radio bis"?
Jezu, ten Moreno to musi być rzeczywiście jakiś niezwykły... Wnikliwiej trochę to forum przeczytałam, i doszłam do wniosku, że wy naprawdę macie świra na jego punkcie.
Pozdro
Qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
Nie widziałaś Conrado nawet na zdjęciach?
blagam Cie chociaz zdradz konkretnie sposob w jaki go znalazlas blagam bo inaczej to se chyba normalnie potne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezeli nie chcesz mowic publicznie to napisz mi maila

[email]
Ja mam troche zdjęć Conrado
Jejku, wy mnie chyba nie zrozumiałyście. To postaram wam się to bardzo prosto i jasno wytłumaczyc: ja obiecałam (komuś), że nie podam ani sposobu na znalezienie adresu, ani adresu który już mam, chociaż własciwie do niczego nie jest mi on potrzebny. Wiecie co to znaczy OBIECAĆ KOMUŚ COŚ??? Złożenie obietnicy, że się CZEGOŚ nikomu nie powie zobowiązuje do milczenia. Ale, o rany, skoro ja wpadłam na ten pomysl ( a zapewniam was, że hakerem nie jestem), to wy też się tego domyslicie. POWODZENIA I PRZEPRASZAM, ale naprawdę nie mogę!!!
Pozdrawiam
------------------------
wiesz co chyba ja tez wpadlam na ten pomysl idac tropem że najprostsze rozwiazania sa zazyczaj najlepsze to pewnie mam racje chyba mam jego maila bardzo dziekuje za naprowadzenie:)
no, nareszcie, wiedziałam, że któras z was na to wpadnie
Gratulacje!!! Tylko, proszę was, dajcie żyć temu człowiekowi....
no jezeli chodz o jego zycie to mozesz byc spokojna ale nie wiem czy to jest dobry trop jakim sie kierowalam bo wydaje mi sie on bardzo a;e to bardzo dziecinnie prosty za prosty chociaz na nic innego po twojej wypowiedzi nie wpadlam miejmy nadzieje ze okaze sie dobry jeszcze raz dzieki bardzo za podpowiedz chociaz jakos nie chce mi sie wierzyc zeby taka osoba jak conrado miala taki prosty adres maila hmmm ale kto wie dzieki
No, nie ma za co mi dziękować, w końcu ty rozwiązałaś tę zagadkę, to już nie moja wina i dotrzymałam slowa, że NIKOMu nie powiem NIC konkretnego, pomyślałam po prostu, że wam się to przyda, przy okazji poćwiczycie główki :D Po co mi ten adres, skoro i tak z nie mam potrzeby z niego korzystac, a jak trafilam na to forum, to pomyslalam, ze wam pomogę. Kiedy napisalas, że się potniesz, to chciałam nawet zlamac dane slowo, ale skoro na to wpadlas, to dobrze.
Do Locity: zapewniam cie, że ten temat nie byl jeszcze poruszany na tym forum.
Pozdrawiam
w końcu spokojna o wasze życie i zdrowie :D
-------------------------
Niech mi ktos poda jego e-maila BBBBŁŁŁAAAAAGGGGAAAAAMMMM ! ! ! !
Powiem Ci cos ja nie jestem pewna czy muj pomysl byl dobry ale chyba raczej nie bo narazie nie ma zadnego odzywu a jak w dalszym ciagu nie bedzie i okaze sie ze jednak na to nie wpadlam to chyba naprawde sie potne nawt sobie nieyobrazasz jak bardzo mi na tym alezy nie wyobrazasz sobie ile bym za to dala :(:(:(:(:(:(:(:(

jakby cos to napisz do mnie [email]
Ja tak go kocham!!!!!!!!! Dniami i nocami mysle tylko o nim, od kiedy pierwszy raz go zobaczylam
zadnych wiadomosci zero nul kompletnie blagam Cie skontaktuj sie ze mna bo normalnie sie powiesze jestem zalamana blagam Cie litosci

[email]
przestańcie już
no i wiadomość do "..............................." - chyba wpadłam na to, o czym mówiłaś :))))). wysłałam maila i nie przyszedł powrotny infromujący o niedostarczeniu, jak to się czasem zdarza. a to znaczy, ze ten adres jest prawdziwy, nie wiedomo tylko, czy właściwy :P. Pozdrawiam serdecznie.
MuChOs BeSoS
Jezeli ty pracujesz z ludzmi w naszym wieku to pomoz mi bo chyba przyda mi sie terapia

[email]
Ludzie płci żeńskiej (estais locas???) przeciez Conrado Moreno jest beznadziejny, zniewieściały macho!Nie mam pojęcia co Wam sie w nim podoba? A większość Hiszpanów to meżczyźni o krótkich nózkach, no może to młodsze pokolenie wygląda troche lepiej!Mam nadzieję,że nie uraziłam niczyich uczuć!Pa! Saludos!
Droga Madunio,

Tak sie sklada, iz mialam okazje poznac osobiscie "boskiego" Conrado, i zapewniam cie, ze ani o boski, ani cudowny nie jest, wrecz przeciwnie... Dziewczeta drogie, opamietajcie sie, bo na prawde Conrado nie wart jest waszych achow i ochow... Uwierzcie mi...
Cały czas chodzą mi po głowie słowa piosenki
(byle by tak z nami nie było):

Opowiem Wam, że kogoś znam
Kogoś, kto zna ponoć Jego samego
I ten ktoś ponoć słyszał, jak On mówił dzisiaj, że kocha ogromnie...
Uwierzyłam mu choć język ludzki czasem przypomina psa,
co zerwał się z łańcuch ciemną nocą.
Prawda z ust do ust jest całkiem inna, bo nie ludzie słowa,
ale słowa ludzi niosą....
Ja pokochałam, lecz serce złamałam,
bo wyszło na jaw, że chodzi nie o mnie...
No ludzie,przecież nie jest nas aż tak wiele,
a wszyscy kulturalni i nie-nachalni.
To przyjemnie mieć takich sympatyków, tak myślę.
Conrado może zatem żyć spokojnie.
Heh... Jejku ale zgadniecie jego adresu mailowego wcale nie jest takie proste! Tyle jest serwerów... Polskich, hiszpańskich , międzynarodowych... Ech... Ale trzeba próbować, no nie?! W poniedziałek ok. 15.[tel].00 to raczej większość z nas jest w szkole / w pracy... No ale szczęściary, które akurat wtedy będą w domu mogłyby zagadać Conrado o jego maila... :) Huh?! Posdro laseczki!

Muchos besitos!!

Madunia
A gdzie on będzie o 15:00 ??
tu
A skąd o tym wiesz??
watpie zeby tu przyszedl
Konrad_ to jest prawdziwy Conrado, a jeżeli rzeczywiście się tu pojawi w poniedziałek, to sobie będzieice mogły z nim w końcu porozmawiać.
Pozdro
---------------------------
Skąd możesz wiedzieć, że Konrad_ to prawdziwy Conrado?
o jezu wie i tyle chcesz tobadz nie hccesz nie badz ! jak uwazasz ! ona tylko powiedziala to co wie i tyle naprawde nie potrzebne jesttysiac jakis bezsensownych pytan... a adze ze pani spacja ( --------------) moze meic bliski kontakt z conrado ale powiem wam ze mi to juz ZUPELNIE przeszllo i chwała bogu !
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa