Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 1283
no to mi sie nie wypada nie dolaczyc :D
ooooooooo =) dzięki :PPPP
a do Conrado: pewnie ze nie mamy do Ciebie, zadnych pretensji =)
a tak przy okazji to mam małą prośbe: jeśli bedzie jakiś czat z Tobą, to bardzo proszę w godzinach wieczornych!!

muchos besos para todos, jak zawsze =)
ja również chcialam wam zlozyc, dziewczyny, najserdeczniejsze życzenia, spelnienia marzeń (tych nierealnych także:D), powodzenia (w każdej dziedzinie życia:D) i wszystkiego, czego życzycie sobie wszystkie razem i każda z osobna
SERDECZNIE pozdrawiam
-------------------------
No ja również dołączam sie do tych wszytskich życzeń,dziewczyny wkońcu to nasze święto,więc wszystkiego naj naj, a przedewszystkim szczęścia i miłości bo to są dwie najważniejsze wartości w życiu!!!!!!!!!!!!!!
całuski:)
oo
oOo
oo
!
!)
(!
!
!
por todas
-oo-
oOo
-oo-
''''!
''''!
''(!
''''!)
''''!
no, to tak mialo byc
saludos
Nadal nie wiem, kto to jest ten wasz Conrado, ale co jak co - życzenia to mógłby wam złożyć!!! Ja oczywiście to zrobię, chociaż trochę po czasie: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DZIEWCZYNY ! ! !
Qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
A jeżeli na przykład mu się komputer zepsuł,to nie miałby możliwości złożenia nam życzeń,hmm jak to sie mówi wypadki chodzą po ludziach......
No, to jak mu się sprzęt "odpsuje" to ciekawe, czy będzie o was pamiętał...
No właśnie
pewnie ze moglby zlozyc zyczenie hehe ale ja nawet na to nie liczylam. w dzien kobiet na pewno pamietal o bliskich mu osobach, a sorry wejscie na forum do swoich fanek na pewno nie jest tak wazne.
A tak w ogóle, to śledzę to forum od jakiegoś czasu i doszłam do wniosku, że ten wasz idol ma was wszystkie gdzieś, ktoś inny się za niego podaje, a Wy w to wierzycie. Poza tym, teraz mam pewność, że ten Konrad_ to nie jest prawdziwy Conrado, bo od czasu, kiedy odpisałam, że mam mnóstwo pytań związanych z językiem hiszpańskim, nie pokazał się tu ani raz, pewnie dlatego, że wcale nie umie mówić po hiszpańsku - czyli nie jest prawdziwym Conradem. A jeżeli się mylę, to, Jezu, niech w końcu coś napisze i poda racjonalne powody, dlaczego nie było tego czata. Ja jednak dalej nie mogę w to jakoś uwierzyć i dziwię się, dziewczyny, że zawracacie sobie głowę takimi sprawami, zamiast zająć się realnym życiem.
Pozdrawiam
A tak w ogóle, to śledzę to forum od jakiegoś czasu i doszłam do wniosku, że ten wasz idol ma was wszystkie gdzieś, ktoś inny się za niego podaje, a Wy w to wierzycie. Poza tym, teraz mam pewność, że ten Konrad_ to nie jest prawdziwy Conrado, bo od czasu, kiedy odpisałam, że mam mnóstwo pytań związanych z językiem hiszpańskim, nie pokazał się tu ani raz, pewnie dlatego, że wcale nie umie mówić po hiszpańsku - czyli nie jest prawdziwym Conradem. A jeżeli się mylę, to, Jezu, niech w końcu coś napisze i poda racjonalne powody, dlaczego nie było tego czata. Ja jednak dalej nie mogę w to jakoś uwierzyć i dziwię się, dziewczyny, że zawracacie sobie głowę takimi sprawami, zamiast zająć się realnym życiem.
Pozdrawiam
I co??? Ostatni post zamieściłam rano, do tego czasu nie ma odezwu - mówię wam, ten Konrad_ to jest jedna wielka ściema. Ale myślcie co chcecie, ja wyrażam tylko swoje zdanie.
dziwisz sie ze nie ma odzewu? ja wyszlam z domu o 6.40 i wróciłam teraz. myślę, że ludzie są po prostu w szkole. jest sroda....
Więc jeżeli o to chodzi to moge Cie zapewnic że Konrad to jest prawdziwy Conrado i tego możesz byc akurat pewna!!!!!!!
A Ty skąd jestes tego pewna :D ?
Jestem i tyle na 1000000% i niech Ci to wystarczy
ej,ile ty masz lat?
bo pisze z nim miele ale nie masz tez pewnosci ze ten meil jest prawdziwy nigdy sie toego nie dowiesz.... tak naprawde naprawde ze dasz sobie łape uciac ze to naprawde on dopoki sie z nim nie spotkasz czy nie porozmawiasz na zywca to wiedziec tego nie bedziesz....
jakos to dziwnie napisalam ale co tam... dobrze ze ja juz sie oduroczylam od niego teraz to uwazam tylko ze jest fajnym facetem i tyle
kermicik , mądrze mówisz :D ;D
A ja wam mówię: niedługo wyjdzie na jaw, że ten cały "Konrad_" to jedna wielka ściema. Ale co mnie to obchodzi??? Dobrze, że ja się w to tak nie angażuję, jak niektóre z was. Bez obrazy, dziewczyny, ale strasznie naiwne jesteście. Jaką macie w ogóle gwarancję, każde dowody można zdobyć - zawsze znajdzie się ktoś, kto ma "układy" i może was oszukać - a wy bedziecie sobie klikaly z niewiadomo kim myśląc, że to Conrado, bedziecie skakaly do nieba ze szcześcia, a po dwóch latach klikania przeczytacie : ALE JESTEŚ GŁUPIA, TYLKO ŻARTOWAŁEM!!!
Ja nie jestem czarnowidzem czy jakąś straszną pesymistką, ale uważajcie na rzekomych Konradów, bo możecie się srodze pomylic.
Pozdrawiam.
Kermit na prezydenta :D:DD: !!!!
mam majtki Konrada, ktore nosil prze trzy dni!!!!!! sprzedaje za 50 zl. kto da wiecej????????
tienas razon! yo lo se... y mucho bien! he he he
Ale ja juz dowody mam i to bardziej przemawiające os spodkania uwierz mi!!!!!!!!!!
ludzie cierpliwości każdy ma swoje życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
racja....biedny Conrado......tak go kochacie bez jego zgody....JAK MOZNA....:P
hehe Locita to było dobre.A niech sobie go kochaja ale, no niestety nie mogą oczekiwać tego samego od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cos mi sie wydaje że jak wkońcu się tu zjawi to po raz ostatni hehe dziewczyny wyluzujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa