Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1283
14 marca byłam z klasą na wyciczce w telewizji naszej w wawie i przypadkiem gdy się gdzieś zatrzymaliśmy wszedł Conrado.!!!!!!!!!!! na żywo jest o wiele ładniejszy i jest bardzo sympatyczny.rozmawiał z nami dawał autografy a nawet robił sobie z nami zdjęcia :D hehhh
Najwięcej witaminy,maja Polskie dziewczyny.......
a Ty Mark wypieprzaj do tej swojej Brytani zamiast panoszyc sie u nas w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(a tak wogole to pozdrawiam Cie :)
do :|:|:| wiesz co nie ma sensu marnowac czasu na tego Marka całego,znając zycie jest pewnie taki tempy ze nie skuma co oznaczaja te Twoje skruty ale tym lepiej hahaha:)
Co mi tam, wierzę Konradowi i w Conrado :)))

Każdy robi, co chce.

Do Konferencji: Ale musiał Ci kolega zawrócić w głowie, że tak zaglądasz na to forum pozytywnie nawiedzonych ;))))

Do -----------------------: Co u Ciebie?A może to Ty jesteś prawdziwym Konradem?

Do Marka (made in GB): Sam sobie wystawiłeś świadectwo Twoją prymitywną wypowiedzią, PROSTAKU!!!!!
Obrażasz najbardziej kulturalną i uroczą część Europy, której nawet nie jesteś godny butów całować.
Nie chcemy Cię tutaj na forum i wogóle w Polsce!!!
Zmykaj do siebie, pustaku!!!!!!!
Fuck You, Mark from GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do Inezka777: A jak myślisz ten pan potrafi zakręcić w głowie :) ale podoba mi się tu coraz bardziej i zaglądam tu nawet codziennie obserwuję sytuację ciekawi mnie jak to się dalej potoczy. A co do pana Konrada_ to sprawdzam go poprzez zaufane źródło tylko dajcie mi trochę czasu....... Pozdrawiam
hahahhahahhahahahahah dobre
to nie ma być "mark from GB" tylko made in GB --> gdyby ktoś nie wiedział to to jest wyprodukowany w GB ;DD no cóż są loodzie i parapety ;]] jakby ktoś normalny chciał pogadać to moje gadu :6930678 a tu e-mail [email] pozdro :*
no, ja tez tak jakby wierze ze Konrad to Conrado.....sama nie wiem.....Konferencja, czekam na info :)
muchos besos
Koleżanko, przecież to było specjalnie powiedziane akurat tak: Mark made in GB, a nie Mark from BG.
Dlaczego?
Nawet Sting albo Elton John tak śpiewał kiedyś: I was made in England...
Więc teen cały Mark jest made in England, właśnie dlatego, aby podkreślić jego przedmiotowość, a ni dodawać mu podmiotowości ;)))))
Ha, ha, ha!!!!
Nawet jeśli Konrad_ nie jest tym, za kogo się podaje,
to jest w porządku.
Ktoś w dobrym świetle przedstawia tego Conrado.
Jego wypowiedzi jeśli nie są przwdziwe,
to są prawdopodobne.

Do Konferencji: Hola! Jak sprawdzasz wiarygodność osoby Konrada-?
Zdradź nam sekret, please!
Pozdrowienia dla tej, która miała przyjemność z...
masz rację gerrappa, ja już to tutaj pisałam wiele razy - bez względu na to, czy Konrad jest Conradem, to i tak wydaje się ok =)
a dla mnie jest za slodki
Niee, kochani, wybaczcie, ale muszę raz, a dobrze zamknąć wątek chama z GB. Wiecie co on wypisuje w innych wątkach forum?
Że uczył angielskiego w polskiej szkole językowej.
Wbaczcie, ale muszę napisać, jeśli tutaj zajrzy, pozna prawdę na swój temat.
Proponuję go od tej pory całkowicie ignorować, a ja już piszę do administratora, aby usunął jego obraźxliwe wpisy.
OK?

Odpowiedź dla prymitywa z UK:

Ty -nauczycielem angielskiego?
To chyba jakaś pomyłka?
To się mogło zdarzyć...tylko w Polsce,
mamy zbyt ddużzo pobłażliwości dla cudzoziemców i zbyt szybko dajemy im kredyt zaufania!

Człowieku, jak się nie wstydzisz z Twoim mieernym poziomem znajomości języka.
Robisz podstawowe błędy.
Twój mózg nie funkcjonuje poprawnie, nie mówiąc o innych częściach ciała.
Nie interesują nas Twoje frustracje seksualne, kompleksy rekompensowane przez poczucie wyższości.
Jesteś nadętym, parująccym i dymiącym próżnością gównem....
Jeszcze raz przepraszam za tę dygresję.
Wróćmy do naszego tematu C.M.!!!!!!
skad wiesz ze to jego i ogole o co chodzi bo ja juz nie kminie czy to jest wypowiedz tego marka czy jak ?!
do grappa: brawo!!!!!!!!!!!!!!!! nic dodac nic ujac podpisuje sie pod twoimi slowami!!!!!!!!!!!!!
Nie rozumiem dlaczego kolega Konrad miałby nie odpisać, napisać czasem czegoś do swoich sympatyków.
Skoro są ludzie o bardziej ugruntowanej pozyccji, większe gwiazdy i odpissują.
Np. Justyna Steczkowska.
Odpisuje na wszystkie maile!
taaaaaa.......to Conrado może się poczuć zawiedziony, że zamiast o nim rozmwiamy o takim jakimś wyrzutku......
no nie Conrado? ;P ;P jejejejejeje ok ok....
muchos besos (dla wszystkich z wyjątkiem tego, na temat którego powinniśmy już nic nie mówić)
nie nie mam do niego kontaktu ale kiedys pisalam kto ma jestem w trakcie zalatwiania tego musze zachować daleko idącą dyskrecję bo mnie wyrzucą z uczelni jak niewłaściwi ludzie się dowiedzą :) pozdrowionka
Witam wszystkich!!

Perdonad que me meta donde no me llaman, pero tenia que hacerlo...(me siento un poco raro escribiendo en el sitio de Conrado...Conra, por fi, perdoname:)))

Do Marka from GB: Ty mówisz: "dZIEWSZYNY pOLSKIE NIE MAJA NIC DUMY I GODNOSCI KTOREJ DZIEWSZYNY BRYTYJSKIE MAJĄ DUZO" Spójrz, śliczniutki, zapraszam Cię w lato do Hiszpanii żebyś zobaczył to, co robią brytyjskie dziewczyny w moim kraju... przypuszczam , że znasz powiedzenie : Angielki tracą cnote w Hiszpanii, prawda? Myślę, że nie ma żadnej Angielki, która nie miałaby jakiegoś stosunku z jakimś Hiszpanem...
Ale poza tym, jest dużo Brytyjek, które nie potrzebuja przyjeżdżać do Hiszpanii po to. Wiesz, ja mieszkałem w Londynie jeden sezon. Wiem bardzo dobrze jakie są Brytyjki. Poznałem wiele angielskich dziewczyn, które chciały mieć stosunki ze mną z tego tylko faktu, że ja jestem Hiszpanem, tylko żeby później opowiedzieć to swoim przyjaciółkom (wydaje sie , że to dawało im prestiż w grupie) i nie tylko one, ale też poza tym Niemki, Francuzki, Szwedki, Australijki, Amerykanki itp. te. które mieszkały ze mną w hostalu gdzie przebywałem i które chciały mieć stosunki seksualne z Hiszpanami z takich samych powodów, z których robiły to Angielki. W tym czasie chodziłem z jedną dziewczyną, Polką,śliczną dziewczyną z Gdańska (to właśnie była ona, dzięki której rozpocząłem uczyć się polskiego) i z którą miałem przyjazne stosunki. Więc dobrze, ona była JEDYNĄ, powtarzam, JEDYNĄ, która mnie nie prosiła żebym miał z nią stosunek seksualny...
Oprócz tego, co Ci opowiadałem (możesz w to uwierzyć albo nie, mnie to zwisa), spytajsię raz jeszcze kim są DUMA I GODNOŚĆ, i wyciągnij własne wnioski...

Pozdrawiam.
Ja was błagam zakończmy temat togo kolesia z GB, pisząc takie rzeczy obraził mnie i was sorry ale dość !
Do Konferencji:
Mogłabyś powwiedzieć tej osobie, żeby-o ile to możliwe-
poinformowała Conrado o istnieniu strony hmm...
dla chcących się uczyć hiszpańskiego (jeśli oczywiście jeszcze o niej nie wie)
i zaprosiła go tutaj, także-a może zwłaszcza na forum ;))))

Abrazos (dobrze napisałam?)
Oczywiście jako autorytet językowy ;)
Conrado, zapraszamy/witamy!
No i w miarę możliwości piszcie, carinos, po hiszpańsku!!!
Pokażmy się od najlepszej strony :))))
Czas tego mi trzeba pisze kolejny raz! Wiecie ale mi poprawiacie humor na tym forum :) a jestem już dziś bardzo zmęczona. Kiedyś dawno temu uczyłam się hiszpańskiego, może wrócę do tego, tylko muszę znaleźć motywację, bo sam C.M. to troszkę mało :( Idę dziś sobie stąd zaglądnę jutro, jak znajdę siły
Pozdrowionka
ah si, es una idea genial :P ahora puedo decir que no hablo espańol my bien (pero tampoco no muy mal ;P).....pero no importante ;P ;P Y pienso que cuando hablamos espańol, mark de GB no va a entendernos, no?
pues muchos besos para todos (como siempre ;-) )
David hiszpan witam!Jak bys tu jeszcze zagladnal kiedys to mozesz mi powiedziec w ile sie nauczyles polskiego i czy to bylo latwe??Bo ja mieszkam w Madrycie juz prawie 4 lata i opanowalam jezyk w nie caly rok.
Z gory dziekuje:)
czyz to nie cudowne??????
po raz kolejny Polacy pokazali,ze kiedy wrzucaja na siebie to wrzucaja ,ale przeciwko wrogowi zgodnie walczyc potrafia :D.ja kocham ten kraj ,was wszystkich:D i kazdego z osobna :D.

saludos besitos abrazos (i co tylko jeszcze chcecie :))))))))))))))))))

P.S. co do Konrada to ja juz sama nie wiem,ale MARZENIA SIE SPELNIAJA
:))))))))))))))))
Bravo David en nombre de todas las Polacas de doy muchas gracias i...chylę czoła za obronę naszej godnosci...i nie tylko...dzięki, dzięki, dzięki!

A do dziewczyn fanek Conrado- macie takiego przystojniaka na forum, dajcie sobie spokój z Conradem i zainteresujcie sie Davidem!!! Myślę, że wart jest waszego zainteresowania, hehehe, Saluditos a todos!
Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa