Witam wszystkich!!
Perdonad que me meta donde no me llaman, pero tenia que hacerlo...(me siento un poco raro escribiendo en el sitio de Conrado...Conra, por fi, perdoname:)))
Do Marka from GB: Ty mówisz: "dZIEWSZYNY pOLSKIE NIE MAJA NIC DUMY I GODNOSCI KTOREJ DZIEWSZYNY BRYTYJSKIE MAJĄ DUZO" Spójrz, śliczniutki, zapraszam Cię w lato do Hiszpanii żebyś zobaczył to, co robią brytyjskie dziewczyny w moim kraju... przypuszczam , że znasz powiedzenie : Angielki tracą cnote w Hiszpanii, prawda? Myślę, że nie ma żadnej Angielki, która nie miałaby jakiegoś stosunku z jakimś Hiszpanem...
Ale poza tym, jest dużo Brytyjek, które nie potrzebuja przyjeżdżać do Hiszpanii po to. Wiesz, ja mieszkałem w Londynie jeden sezon. Wiem bardzo dobrze jakie są Brytyjki. Poznałem wiele angielskich dziewczyn, które chciały mieć stosunki ze mną z tego tylko faktu, że ja jestem Hiszpanem, tylko żeby później opowiedzieć to swoim przyjaciółkom (wydaje sie , że to dawało im prestiż w grupie) i nie tylko one, ale też poza tym Niemki, Francuzki, Szwedki, Australijki, Amerykanki itp. te. które mieszkały ze mną w hostalu gdzie przebywałem i które chciały mieć stosunki seksualne z Hiszpanami z takich samych powodów, z których robiły to Angielki. W tym czasie chodziłem z jedną dziewczyną, Polką,śliczną dziewczyną z Gdańska (to właśnie była ona, dzięki której rozpocząłem uczyć się polskiego) i z którą miałem przyjazne stosunki. Więc dobrze, ona była JEDYNĄ, powtarzam, JEDYNĄ, która mnie nie prosiła żebym miał z nią stosunek seksualny...
Oprócz tego, co Ci opowiadałem (możesz w to uwierzyć albo nie, mnie to zwisa), spytajsię raz jeszcze kim są DUMA I GODNOŚĆ, i wyciągnij własne wnioski...
Pozdrawiam.