Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 1283
A ty skąd masz taką pewnosc, ze to jest on???
A tak na marginesie, to zauważcie, że już dawno jest "po godzinach", kiedy ludzie sie ucza i pracują, a ten wasz Conrado dalej sie nie odezwal....
A co Ty bys chciał żeby przychodąc z pracy lub szkoły siadał do komputera i bawił sie w gwiazde!!!!!! człowieku on ma swoje prywatne życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no właśnie. Conrado, ja Ci zaczyam współczuć.....Jednak co za dużo miłości to niezdrowo...
ale ode mnie masz muchos besos, jak zawsze ;P
jestes dziewczyno zalosna... zalosna, smieszna i lepiej sie uspokoj... Twoje zachowanie przypomina mi szal na kelly family...
ten conrado jest naprawde biedny... wspolczuje...

a ja jestem wariatka
nie! to Ja jestem Conradem Moreno, waszym bogiem!!!!! moj numer : 9878972398729827239872981732 i pisac maja tylko laski z kamerkami i golymi cycusiami i cipkami

pozdro...
jezu, jakie wy wszystkie jestescie zalosne!!!!!
agnieszka l. z wroclawia, zalosna tez, ale z innego powodu
No ok, rozumiem, że wyraziłaś tylko swoje zdanie na ten temat, ale bez przesady, nie możesz ludziom rozkazywać i ośmieszać ich w ten sposób! A jeśli nie lubisz czytać wypowiedzi "zalosnych, smiesznych, przypominających Ci szał na kelly family", to po prostu tu nie zaglądaj i po sprawie.
Pozdrawiam
-----------------
Dziewczyny przestancie!!! , cy wy nie widzicie co tu sie wogóle dzieje.To forum zaczyna się przeistaczać w jakies pole do walki,co wy wyprawiacie??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wy ?! chcialam Ci przypomniec ze ty tez bierzesz w tym udzial a i juz dawno chcialam to powiedziec olka ma racje to co pisla o tobie karolciu..
No, ja się nie dziwię, że Conrado więcej tu nie zagląda, skoro takie furiatki jak NIEKTÓRE (podkreślam: NIEKTÓRE!!!!!!) z was są jego fankami.
Pozdrawiam furiatki, normalne i całą resztę o bliżej nie określonym stanie umysłu.
---------------------
Pozdrawiam serdecznie ----------, ale myślę, że nie ma co dyskutować z Fankami:) Widocznie tak musi juz być w tym wieku;) (bez obrazy) Ja odwiedzam to forum, żeby się posmiać, ale tak na serio to szkoda mi Obiektu Zainteresowania, to musi być przykre czytać o sobie takie wypowiedzi...Lepiej byście zrobiły gdybyście się na przykład pouczyły hiszpańskiego:)To byłoby z pozytkiem dla wszytskich, łącznie z Waszym Idolem. SERIO.
I nie mam zamiaru NIKOGO obrażać
nie no spoko przeciez kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie :D ale ta to jest tam gdzie sa baby tam i sa draki :D na wszelkie tematy wiec wybacz conrado tak to juz z nami jest :D a co do tej nauki hiszpanskiego to skad wiesz czy my aby przypadkiem sie juz teog jezyka nie uczymy ? a i jeszcze jedno no bez przesady az takich tutaj rzeczy nie wyprawiamy zeby conrado mogl na nas za to rzucic focha... podsumowujac... dajcie mu zyc a wszysko bedzie ok. :D
Ja myślę, że on ma wszystkiego po prostu dosyć, choć napisał, że na codzień nie odczuwa jakiegoś wielkiego zainteresowania sobą, ale trudno w to uwierzyć popatrzcie ile tu jest wpisów!!!!
Po prostu postanowił nie reagować :) pozdrawiam
Na poczatku czytając te wpisy jest ok forum fanek, ale potem...... same siebie nawzajem nakręcamy!!! Atmosfera się popsuła, szkoda.
Może zaczniemy nowe forum....
fakt, dziwnie sie tu zrobilo, wszyscy tylko czekaja kiedy tu przyjdzie.....
hmmm no tak,,,,,,atmosfera wyczekiwania.......Conrado, nie przychodż, bo Cie zmiażdżą :P:P
hihi, muuuuchos besos :*
coz...... w sumie jest Conrado jest bien, ale do waszej wiadomosci wiecie ilu takich jest w hiszpani albo w krajach latynoskich heh chocby nawet latynoski idol kobitek-david bisbal. i wielu wielu innych np luis fonsi , carlos ponce , alejandro sanz....
Conrado Moreno jest przystojnym facetem który zpodobał mi sie od pierwszego wejrzenia jak sie ukazał w telewizyjnym programie dwojki "Europa da sie lubic". zaczelam ogladac wszystkie odcinki tego programu chociaz go nie bylo we wszystkich :(.jakis poprosze z nim kontakt albo on ze mna oto moj em@il : [email] i numer [gg] .bede bardzo wdzieczna za kontakt DZIĘKUJE! MONIA
hej Monia, czy Ty PRZECZYTAŁAŚ wpisy tutaj???? Laski się biją o maila do niego, a mają go tylko VIPy. Raczej nikt Ci nie da, bo albo nie ma, albo jest zbyt samolubny :]
Cóż, nośmy okulary, prawda w o czy kole.
muchos besos
Ale tak własciwie weźcie zdjecie Conrada morena i Antonia Banderasa i oceńcie same który z nich ładniejszy? ja stawiam na tego drugiego
hi hi tylko ze ten drugi jest nieosiagalny dla polskich fanek a Conrado niemal na wyciągnięcie reki tylko ze niestety zadna z was go nie pozna
a mi sie wydaje ze conrado jest przystojniejszy niz ten drugi nawet nie wiem jak sie pisze jego nazwisko jest taki zbyt macho wiem ze si eprzyjelo ze słowo " macho " to taki o fac no wiecie jaki a macho znaczy samiec wiem bo hahah conrado wyjaśniał to w europie da się lubić kilka odcinków temu... ale w ty wypadku używając tego słowa chodziło mi o ten stereotyp hiszpana a conrado to raczej taki nrmalny facet jest :D Nie wiem czy zrozumialyscie moje słowa... watpie bo napisałam to w taki sposob ze ja na waszym miejscu bym sie nie zorietowala o co chodiz... ale mam nadzieje ze wy bedzaiecie wiedziec co i jak :D wiec podsumowujac uwazam ze conrado jest fajniejszy
Coś mi się zdaję że to się przerodziło w jakąś paranoję!! ale fanki Konrada jeszcze na płocie nie wiszą co jest z wami dziewczyny??!! chociaż biorąc pod uwagę pieski to ja bym się też nie odważyła no ale czego nie robi się dla "miłości" ciekawe kiedy się Wam Konrad znudzi przerzucicie się na kogoś innego......pozdrawiam
Jak masz program ICQ to jest tam zalogowany jego nr to337-780-336. Nie sprawdzalam ale adres się zgadza pozdro (^_-)
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
a świstak siedzi, bo sreberka były z przmytu.
....tzn. z przemytu....
Taak,oczywiście :D
nieee a świstak siedzi bo sreberka były kradzione :D
nooo wreszcie atmoswera sie rozluźniła,i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;););););););););)
Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa