Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 1283
po pierwsze to nie mozliwe zeby Conrado był gejem, bo w programi wypowiadał sie ze chce miec dzieci, i ze jakias laska podobała mu sie!a tak pozatym on wcale taki macho nie jest, zwykły hiszpan i co on w sobie ma takiego?? aja tego nie dostrzegam?? no??
Jest bardzo piękny i tyle...ladnie sie wypowiada...ale ktos napisal ze czytal w tym brukowcu ze jest gejem...to w koncu co tam bylo napisane??
a ja mam zdjęcie z Conradem :D widziałąm go na żywo :P
Do-Torrera:
Mam do Ciebie wielka prośbę.Mogłabys odezwać się do mnie na gg, to dosyć ważne, z góry zaznaczam, że nie mam zamiary wypytywać Cie o namiary Conrada(tak naprawde w ogóle nie jestem tym zainteresowana).
To mój nr. [gg]
Będę czuła się zobowiązana, z góry dziękuje:)
Hola! Ja tam go bardzo lubię czasem uwielbiam ale nie tylko za wygląd a także za osobowośc =) Moje gadu: 2137455
czesc wam wszystkim !!!
juz dawno tu nie bylem i mam problemy z polapaniem sie ,
czy moze mnie ktos w skrocie wtajemniczyc?
plise!!??!!??!!??
PS. ciekawe czy jestem jedynym chlpakiem w tym temacie??
a nawet jesli jest gejem, to co? mam klku znajomych gejow i musze rpzyznac ze sa lepszymi kolegami od dzewczyn kolezanek:P
on nie jest gejem! przestaniecie wreszcie??
ja mam pełno fotek z Conrado Moreno . A pozatym oglądajcie go w EUROPA DA SIĘ LUBIĆ w piątki i niedziele o 20 :05 na dwójce .
Ja sobie kupiłam tą gazetę tam było napisane,że Conrado pojechał z wiztą do domu dziecka.Przestańcie z tymi głupimi plotkami. Nie macie co robić, tylko wypisujecie takie głupoty.
Do Marthyyy: Wejdż sobie na "Fundację Duval".Jest na tej samej stronie co
nasze Forum.Tam jest napisane to samo co w "Życiu na gorąco".O tej Jego wizycie w domu dziecka.
cze wam
nie wiem czy to bylo o mnie ale wam zaswiadczam ze geyem nie jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrozumialyscie!!!!!!!!nie!!!!!!!
normalnie jak moglyscie tak wogole pomyslec!!!!!!!!!
to raczej nie bylo o tobie :)
salu2
Cześć wam ja jak zwykle z donosami C.M. będzie znów na KULu w czwartek 19 maja. Tym razem zabierze głos w panelu "Polak w Hiszpani, Hiszpan w Polsce", wiecie może po co on tu tak często zagląda? W ciągu ostatnich 3 miesięcy 3 razy, a może zmienia uczelnię, :) pozdrawiam
to nie będzie na temat,ale nie wiecie co się dzieje że tematów nie ma na forum?
juz są,ale dopiero jak napisałm to coś się odblokowało hihi,a tak na temat to Conrado to naprawdę fajny facet i nie chodzi mi tylko o wygląd,pozdrawiam
hmm dlugo mnie nie bylo, ale patrze ze nic nie piszecie...
Karolciu, a może ty coś napiszesz, co?
ej, Conrado, no napisz coś, przecież wiemy, że tu zaglądasz :]
Chcialas to pisze... Ale czy mi wieshysz ze to ja?
Dziewczyny!! pewnie, że tu zaglądam. Dziękuję za te wszytskie ciepłe słowa:)
Conrado, a co Ty tak czesto adresy zmieniasz? Po kawiarenka inetowych sięszlajasz?;)))
www.conradomoreno.prv.pl Zapraszam :D
no, mogę uwierzyć =) i gorąco pozdrawiam =)
a nie, sorry, jednak nie wierzę.....;-) jajaja
Odpisał mmi Conrado na e-mil!!
Ja mam autograf Conrado:P ale go nawet nie widziałam...bo on był u mojej przyjaciółki w szkole był jakiś dzień europy czy coś w tym stylu (na poznańskiej) i ona mi załatwiła autograf :P. Może jak mi przreśle zdjęcia z tego dnia to je umieszcze na moim blogu www.bonita.blog.pl
Tak naprawdę to nie znam Conrado ale w tv wydaje się sympatyczny... no i przystojny tez jest i to bardzo :) w ogóle lubie południowy typ urody...

A tak w ogóle to jeżeli zaglądasz tu Conrado naprawdę to może i do mnie napiszesz?? [email]
ja ronież podam swóje-mail w wypadku kiedy byś tu zajrzał, choć to mało prawdopodobne :(

[email]
szukam kumpli (kumplek tez)
e-mail: [email] (albo)
[email] (lub)
[email]
lub tez [gg]
Daiwd B.
..........................................................
Hej wam!
Ciekawe czemu Conrado ostatnio nie ma w " Europie"... podejrzewam,że ma egzaminy i nie ma czasu.A wy co o tym myślicie? Ciekawe czy będzie w niedzielę.
Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa