Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1283
oczywiscie ze robi sobie jaja, az bije ironią
Dawno mnie tu nie było. Miałam nadzieję, że przez ten czas trochę przeszło wam to szaleństwo...ale jak widzę niestety nie... I bardzo mnie to smuci bo Konrad wcale nie jest takim ideałem za jakiego Go macie. Jest zwyczajnym człowiekim który po prostu potrafi się dobrze sprzedać. dookoła jkest tylu fantastycznych chłopaków więc rozejżyjcie się dobrze i zapomnijcie o panu z telewizora bo on i tak zawsze bedzie dla Was nieosiągalny!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
I z toba sie po czesci zgodze, nie znam go ale jak kazdy facet ma zapewne swoje wady i swoje zalety i nie jest on zapewne idealem bo ideala nigdy sie nie znajdze.
A co do osoby ktora napisala ze chcialabym sie "ozenic" to za przeproszeniem to jest calkowity absurd, nie wiem czy wiesz ale ozenic to moze sie facet z dziewczyna a dziewczyna w woli scisloci moze wyjsc za faceta(hihi)
Nie mam namiarów na Conrado ale jeśli byłybyście zainteresowane np Brad`em Pitt`em to nie ma problemu, hahahahh
Drogie dziewczyny i dziewczynki!
Chciałam Was uświadomić,że dziś osobiście miałam przyjemność Conrado poznać:)!Bardzo miły i uprzejmy człowiek.Nie jest zadufany...poprostu normalny,naprawde przystojny mężczyzna!Nie uważa się za niewiadomo kogo,a nawet jesli tak to w ogóle nie okazuje tego!He...nawet dostałam autograf,a jak mu powiedziałam,że go bym chciała to zapytał czy naprawde chcę jego bazgroły;)...najśmieszniejsze jest to,że nie mieliśmy kartki,a on specjalnie gdzieś po nią poszedł,więc jeszcze raz powtarzam:on naprawde jest zwyczajnym człowiekiem,a nie żadnym bogiem!!!!Ps.na pożegnanie dostałam buzi;)!A hiszpańskiego uczcie się dla siebie,a nie z powodu Moreno!!
Pozdrawiam!
oj dzieci dzieci.....!!!!ile Wy macie lat???
przeczytałam wszystko od początku do końca, i tak się przy tym ubawiłam, ,normalnie to jest tak zabawne;), hehehe. Conrado jest fajny, ale co on z Wami ma!, wyobraźcie sobie, jakby do was ktoś cały czas pisał jakieś maile listy i inne..., przecież można zwariować, człowiek potrzebuje SPOKOJU....wiecie co to spokój i prywatność?:).Poza tym On z pewnośćią czytając to wszystko....., jak kazda z was o niego walczy, usmiałby się nieziemsko, przecież, pomyslcie REALNIE, poza tym nawet go nie znacie,,!!!, tyle co z telewizji!!, dziewczyny zdrowego rozsądku więcej!......pozdrawiam
popieram w 100%
Wiesz po czesci masz troszke racji, jednakze zwroci uwage na to ze conrado jest gwiazda, dletego ma takie powodzenie, gorzej jezeli by go nie mial!!! A wogole tak jak juz tu raz pisalam w wiekszosci procetn dziewczyn tu piszacych niegy nie widzially go na zywo i prawdopodobnie nie zobacza, wiec jedyna szansa by moc sie podzielic swoimi wrazeniami chociazby z programu w ktorym bierze on udzial. Nie zarbierajcie im nadziejii! Wiekszosc z nich mysli ze moze kiedys wlasnie on zawita na te storne i na chybil trafil moze sie skontaktuje:) A jezeli nie to mially chociaz mozliwosc skomentowania go:) A z drugiej strony rzecz biorac nie sadze by sam Conrado mial jakies ale, do tego ze tyle dziewczyn za nim "szaleje" i mysle ze nawet mu sie to podoba, w koncu jest facetem:) Pozdrawiam serdecznie wszystkich:)
ja uwazam że jeżeli ktos chce!!!!! to może wszystko! ALE CHODZI MI O TO NP. O POZNANIE CONRADA MORENO a nie jakieś ozenki, miłości to jest przesadzone!!i to bardzo, przeciez zapewne Conrado ma dziewczynę i przecież nie jest tak jak wiekszoć dziewczyn pisze "Kocham go"przeciez to smieszne pozwólcie człowiekowi na prywtność!
wystarczy pojechać do Wawy na Woronicza do TVP zakraśc się do TV i być np. w widowni w programie Europa da sie lubić tylko trzeba trafić na program żeby w nim był bo cos ostatnio go nie ma, a po programie można podejść do niego po autograf i zadać pytanko jakies o Hiszpanii , dziewczyny o Hiszpanach, chłopacy o Hiszpankach itp. a nie takie rzeczy ludzie opanujcie się.
I tu sie z toba zgadzam:)
poznałam go osobiście był u nas w szkole na dniach europejskich.
W najnowszym Cogito jest wywiad z Conrado, jakby to kogos interesowalo.
http://www.cogito.com.pl/index.php?r=53&l=pl&id=2495
no proszę;), kwintesencja wszystkiego;], ten punkt drugi dotyczacy wielbicielek, bardzo ciekawy jest...;P, hmm;)))
Wiecie, że Conrado wystąpi w drugiej edycji " Tańca z gwiazdami"? Super prawda? Tylko będę trochę zazdrosna, że nie tańczy ze mną tylko z jakąś inną.Byleby nie tańczyli rumby bo wtedy będę już na serio zazdrosna, bo z tego co słyszałam to bardzo romantyczny i namiętny taniec.
i mnie tu dlugo nie bylo. ale dyskusja ciagle ta sama hehe :) ten temat to ma powodzenie :) co w europie? ja wyemigrowalam i teraz nie moge ogladac tvp2 eh...
a skąd ty takie rzeczy wiesz że Conrado Moreno będzie w drugiej edycji pr. Taniec z Gwaizdami?????????????????????????????????????????????????????????????/// aż zżera mnie ciekawośc odp
Dawid B.
Do Dawida B. : wejdż sobie na główną stronę "Tańca z gwiazdami" .
Do Dawida B. : Adres;http:// tanieczgwiazdami . onet . pl/1,186,8,12464310,35108107,16000745,0,forum.html.
Do Dawida B. : Ja się po prostu tak Nim interesuję, że wiem o Nim bardzo dużo.
Conrado był dzisiaj, razem ze swoim psem dalmatyńczykiem w programie pt. "Jak pies z kotem".Całą przeprowadzoną z Nim rozmowę można przeczytać w lipcowym wydaniu tygodnika pt."Mój(lub Twój, już nie pamiętam) Pies"
z dalmatynczykiem? przeciez on ma innego psa
spoko tylko ze ja znowu sie spoznilem na program jak lecialy litery koncowe ze tak powiem :( ale moze bedzie powtorka :)
a do Liki czy jakos tak a czy moze wiesz czy Conrado Morendo lubi pływać i extremalne sproty wodne...np. surfing? wiesz to odp
Dawid B.
On ma dalmatyńczyka i mówi do niego po hiszpańsku. Mówię Ci to co widziałam i to co słyszałam.
ja też bardzo go lubię mój e-mail to [email]
O,ale rzeczy mozna znalesc w necie.Akurat wegetuje chorobowo w domu,to sobie przeczytalam caly temat o Conrado,i skoro juz tu jestem to dopisze tez swoja opinie:czy ten pan to przypadkiem nie jest zbyt idealny:> Co go ogladam w jakims programie,i ma wybrac pomiedzy A i B,to zawsze mowi,ze lubi A ale B tez;p Jak pytaja o kobiety,to mowi ze brunetki,ale blondynki tez.Pytaja o zwierzeta to lubi psy,ale koty tez.Pytaja o kraj to lubi Polske ale Hiszpanie tez.A jest jakas dziedzina zycia w ktorej woli jedno i juz nic "tez":>
P.S.Gdybym go spotkala na ulicy,to zapewne bym podeszla-ale w Europie zawsze wolalam Fina;]
Witam wszystkich wielbicieli, a raczej wielbicielki Conrada!!
Przypadkowo natrafiłam na tą stronkę. Wczoraj byłam na festynie i był tam Conrado, ale się usmiałam. Na scenę wtargnęła jedna pijaczka (stara baba) i się na niego rzuciła. Biedny facet!! Kobita próbowała go obcałowywać, a on spiepszał. Buhahaha.....ochrona jakaś zaspała była zajarzyła po czasie.
Facet w realu jest naprawdę przystojny, ale niski!! Sama mam 1,76 i jak robiłam sobie z nim fotke to mielismy niezły ubaw. Poza tym wydaje sie spoko. Pozdrawiam
Niedzielny odcinek pr. pt."Europa da się lubić", był super. Oczywiście występował tam Conrado.Ach... jaki On jest boski.
Do Dawida B.:Od wczoraj(od popołudnia) nie jestem na gg, bo gg mam tylko u dziadka i to wspólne z kuzynką,a od wczorajszego popołudnia jestem u siebie w domu.
do LIGI14

ale jak będziesz to się odezwij przecież nie skońcvzylismy tematu o "..." tylko cicho :)
Dawid
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa