Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1283
A kogo to obchodzi ile mieszkasz w Polsce i ze jestes 'latino'?! A jak juz sie tak czepiasz moich literowek to musisz byc sam 'baboso y sonso' bo sam piszesz, wczesniej mnie poprawiajac, 'tu scribes'. Mysle jednak ze malo zrozumiesz z tej skomplikowanej skladni zdaniowej wraz ze zdaniem wtraconym wiec juz sie nie poc latynosie!
Zauważ, że ja wtedy odpowiedziałam na inny post, tzn. ten wcześniejszy, gdzie dziewczyna mi dziękowała za to, że podałam ten adres. Ale nie martw się, wybaczę Ci twoje niespostrzeżenie.
o co Ci chodzi co nie masz do czego się doczepić jak nie wiesz o co chodzi to się nieodzywaj
Huevos, tranquila =]
Do Locity: Albo zapomniałaś już jak to było kiedy miałaś tyle lat co ja, albo to Ty nic nie wiesz o prawdziwej miłości. To, że kocham Conrado wcale nie jest głupotą, głupi może być tylko ten kto obraża uczucia innych wypisując takie rzeczy( chyba nie muszę już mówić kto w tym wypadku jest taką osobą). Jeżeli chcsz się uczyć i pomagać w nauce innym to rób to, ale odczep się ode mnie i nie wtrącaj nosa w nie swoje sprawy, zajmij się swoimi. Pewnie wydaje Ci się, że jak jesteś starsza to i zarazem bardziej doświadczona w sprawach takich jak miłość ale, jak widać nawet takie"dorosłe" panny jak Ty nie wiedzą jeszcze wszystkiego w tej kwestii.

P.S. Jeżeli się do kogoś zwracasz to nie pisz Ligia, Kasia, Basia, tylko: Ligio, Kasiu, Basiu, tylko taka forma jest poprawna. Najpierw zwracasz mi uwagę a potem sama robisz błedy.(Przeczytaj to swoje zdanie, w którym zrobiłaś błąd i zwróć uwagę na to jak to brzmi.)
Do Locity: Odisałam Ci ale mój wpis jest pod Twoim.
Do saduco(czy jakoś tak):Nie pozwolę sobie na to żebyś obrażał/a mnie, moją rodzinę ani Conrado. Jak widać ty ( nie piszę z dużej litery bo nie należy ci się szacunek) pochodzisz z bardzo niekulturalnej rodziny!Brak wychowania.
Do Locity: Przeczytałam sobie co pisałaś na tym forum wcześniej i jak widać na początku też za nim szalałaś i twierdziłaś, że jest "boski", więc teraz nie opowiadaj bajek. Jak już tego nie pamiętasz to lepiej sobie przeczytaj.
pierdolnij sie w leb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ale z was są idiotki dziewczyny, nie znam tego konrado ale wiem o nim dużo głównie przez rodziców moja matka zna się z tą rodziną( mam w dupie czy mi w to wierzycie ), po pierwsze o ile wiem to naprawdę nic ciekawego, po drugie przestańcie piszeczeć i p...yć jak tępe ci.y tylko się usopkujcie i dajcie mu święty spokuj, jesteście naprawdę skretyniałymi idiotkami, wkó....em się trochę czytając to forum ale prawdę mówiąc i tak mam to głęboko w dupie, tylko dziwie się że można tyle postów wywalić na tak kretyński temat... Polecam ponadto wizytę u specjalisty szególnie największym kwokom...
Pa idiotki
Bosko to on tanczy sambe : D buahahahaha
zgadzam się;; całkowicie zniewieściały gość. Lalowata buzia i niemęski sposób bycia;
{{nie jestem zazdrosnym facetem}}
http://images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official_s&hl=pl&q=conrado%20moreno&lr=&btnG=Szukaj+w+Google&sa=N&tab=wi
A jak powinno się zwracac do Ciebie w wołaczu? Ligio Czternasta?! Ligio Czternascie?! Ligio jeden cztery?! Skoro jestes taka specjalistyka od polonistyki to odpowiedz na to pytanie!
En mi opinión Conrado es un soplanucas. No sabe hablar español. Se nota que no tiene puta idea de España.
Hiszpanie sa brzydcy
Przecież Conrado jest beznadziejny!! O matko! Podobno o gustach sie nie dyskutuje, ale nie wiem jak on może sie podobać... Może i ma w sobie coś fajnego, ale ja niestety tego nie widzę:-/ Kiedy staram sie coś takiego znaleźć, od razu przypominają mi się te jego paskudne, nażelowane włosy... blee..... To one mnie najbardziej odstraszają. Nie wiem jakim jest człowiekiem, bo go nie znam, dlatego nie chcę oceniać jego charakteru. Niestety jeśli chodzi o wygląd, na 10 możliwych punktów dostanie tylko jeden (malutki) za zgrabny tyłek:-)
Wczoraj ogladalam TANIEC Z GWIAZDAMI i odpadl...Moreno ... Jak mi przykro:-) :-)heh:-) Sory, ale nie bede za nim tęsknila, bo tańczyl (żeby nie powiedzieć beznadziejnie, to powiem) tak sobie:-/ Wedlug mnie utrzymal sie tak dlugo tylko dzieki wam - fankom. A teraz sie przyznać: Kto nie wyslal SMS'a, hę? No, no...
a to ktos w ogole wysyla smsy na taniec z gwiazdami? :> eheh
Nie, no ja nie wysylam ESÓW na takie głupoty. Jeszcze mnie Pan Bóg nie opuścił!!!! Dziwie sie tylko jakim cudem zaszedł tak daleko... Chyba, że sam te SMSki wysyłał hehe :-P
Popieram! On jest po prostu super!
;)
Conrado? Brzydal!
Liga14, nadal nie bede odmianiala Twojego niecku bo uwazam to w tym miejscu za nieuzasadnione. Wudze ze bardzo Ci zalezy na tym, aby skomentowala Twoj wpis, tyle o tym ciagle piszesz...no coz, niektorzy lubia byc w centrum uwagi, szkoda tylko ze w taki sposób. A co do tego co "wypisywalam na poczatku forum" - skad wiesz ze nadal nie uwazam ze Conrado jest "boski"? Chociaż tak szczerze mówiąc po tym, co takie osoby jak Ty o nim wypisują, to juz mi sie nawet z wygladu przestaje podobac....
Twoje zachowanie jest po prostu dziecinne.
Szkoda, ze to forum zrobilo sie takie dziwne....:( (--->patrzcie inne tematy, np "Inidianie nad morzem")

"MIŁOŚC".....:/
jest tam pare literówek, ma byc oczywiscie "odmieniala", "nicku", itp, wszyscy wiedza.
tak pisze na wypadek gdyby ktos tu sie czepial
Jeśli to bylo do mnie: Sory Lo**ta, ale chyba mam prawo do wyrażenia swojego poglądu na dany temat?! I nie wiem czego się czepiasz! Napisalam, że jest brzydki bo tak uważam. Skoro on sie tobie podoba to O.K. Tak konkretnie to nie mam nic do Conrado (nic mi nie zrobil, nawet go osobiście nie znam). Chodzi mi tylko o to że nie podoba mi się to jak wygląda i tyle! Wedlug mnie to forum jest wlaśnie od tego, żeby pisać o takich rzeczach..
JusTysia, to nie bylo do Ciebie, to bylo do Ligii14, patrz na poczatek. I nie pisz mojego nicku "Lo**ta", bo to nie jest zaden blad ortograficzny jak Ci sie moze wydaje. Moj nick jest moim nickiem, a co znaczy to tylko ja wiem :)
Do Locity*: To Ty zachowujesz się dziecinnie. Najpierw napisałaś mi, że w przeciwieństwie do mnie nie piszesz rzeczy typu " uważam, że Conrado jest boski", a jak udowodniłam Ci, że to nie prawda to piszesz "skąd wiesz, że nadal nie uważam, że On jest boski". Po prostu sama sobie zaprzeczasz, wimigujesz się.

P.S.Podobnie jak JusTYSIA uważam, że to forum jest od tego aby pisać na nim to co się komu podoba, więc jeszcze raz Ci mówie odczep się ode mnie i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy
LigiOOOOO14 , prosze Cie zakończ już ten temat , po co sie denerwowac ? A tak poza tym , to nie lepiej sie uczyć porządnie hiszpanskiego i pojechać sobie do Hiszpanii , gdzie znajdziesz 100xbardziej przystojnieszych chłopakow i realnyychhh !!! ;/ sorry , ale wątpie zebys kiedykolwiek sie spotkała z Conrado ... a jezeli juz to nawet nie zwróci uwagi na 14-letnią dziewczynkę !

PS. Dzieki Bogu CM odpadł juz z " Tanca z gwiazdami" ... , a jak na moje oko to tanczył tragicznie !
z cała sympatią dla Ciebie Conrado ale tańczyłeś po prostu beznadziejnie, chyba musisz jeszcze poćwiczyć, w koncu "nie od razu Rzym zbudowano" ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa