Conrado Moreno

Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 1283
Pewnie nie jedną z was zmartwię tym co napiszę: Przecież Conrado ma dziewczynę! Matko! Takie wierne fanki, a o tym nie wiecie???!!! Nie wiem no co liczycie wyznając mu miłość na tym forum... Nie uważacie, że to jest trochę dziecinne? Jeszcze rozumiem te 12-14 latki -- no cóż, taki wiek, każda przez to przechodzi... Jeśli tak strasznie podoba sie wam ten Moreno, to napiszcie do niego maila. Jeśli odpowie (raczej nie ma co na to liczyć, takich jak wy są setki, nawet tysiące!!!), to fajnie. Jeśli nić nie odpisze o dajcie sobie z nim spokój!
Pewnie nie jedną z was zmartwię tym co napiszę: Przecież Conrado ma dziewczynę! Matko! Takie wierne fanki, a o tym nie wiecie???!!! Nie wiem no co liczycie wyznając mu miłość na tym forum... Nie uważacie, że to jest trochę dziecinne? Jeszcze rozumiem te 12-14 latki -- no cóż, taki wiek, każda przez to przechodzi... Jeśli tak strasznie podoba sie wam ten Moreno, to napiszcie do niego maila. Jeśli odpowie (raczej nie ma co na to liczyć, takich jak wy są setki, nawet tysiące!!!), to fajnie. Jeśli nić nie odpisze o dajcie sobie z nim spokój!
Dwa pytanka:
I - skąd wiesz, że ma dziewczynę? Bo nie mam pojęcia, skąd możesz mieć takie informacje (chyba, że ty nią jesteś).
II - z tym mailem to tak nie do końca realne, bo to forum powstało właśnie dlatego, że nikt nie ma dostępu do jego adresu e-mail. Jeśli ty masz taki adres, to fajnie, ale nie każda z nas go ma.
Tak poza tym, to muchos besitos dla Ciebie i Conrado
100x bardziej przystojniejszych - ale to mnie rozbawilo hehehe polskiego sie nauczcie, a potem za hiszp sie bierzcie :P
a jeszcze tak dodam ze w zyciu wszystko jest mozliwe... czytalyscie wczorajsze metro? pewna chinka, obecnie 19letnia, wydala ksiazke o swojej wielkiej milosci do jakiegos aktora (cruise?), spisywala to w czasach jak byla w wieku Ligii.. ksiazka stala sie bestsellerem, tom sie wzruszyl, jego managerka ich umowila, chinka zagrala jakas mala role przy jego boku, a teraz byc moze jeszcze w czyms razem wystapia. jak wiec widzicie wszystko jest mozliwe, kto by przypuszczal ze mloda chinka ze wsi pozna kiedys holywodzkiego aktora do ktorego wzdychala... dzielila ich duza odleglosc, a Ligia i CM sa w tym samym kraju so, todo es posible! nie znacie dnia ani godziny :P
Niop fajnie by było się uczyć hiszpańskiego.Chodźby żęby z nim pogadać.Gość fajny nie zaprzecze uważam że jest troche sztuczny w telewizji.Ale za to jakie ciało...Są jacyś fajni wolni faceci mający podoby wygląd do niego,a przynajmniej też przystojni??BUŹKA!
bez zgryźliwości proszę ;/ Sądzę , że Tobie tez zdarzają się wpadki językowe ....... . Jestem pewna , ze nie wszystkie osoby , które znają język hiszpański , posługują się swoim ojczystym językiem perfekcyjnie . Jezeli mielibysmy zastosować się do Twojej rady, to chyba nikt z nas nie znałby obcego języka , prawda ??

PS. Nie mam pretensji o tą poprawkę , wrecz przeciwnie .... dziękuję bardzo . Jedynie niepotrzebny jest ten komentarz pod spodem i sposób w jaki mnie poprawiłas .

Besitos :)
alez sie nie gniewaj, taki mam styl i tyle. i zeby nie bylo - siebie tez nie oszczedzam :))
Liga14, musze przyznać, że w jednym się zgadzamy (pewnie nie we wszystkim, ale przynajmniej chociaż w jednym). Cieszę się, że przyznalaś mi rację:-) Nie wiem czy wszystkie laski czytają dobrze temat zanim się tu wpisują.. Dlaczego tak myślę? Niektóre "lekko się irytują" kiedy tylko ktoś krytykuje Canrada. Ej, sory, ale temat brzmi: "Conrado Moreno", a nie "Boski Conrado". Jeśli komus przeszkadza to co się tu pisze o tym "przystojniaku", to nie musicie tego czytać! Wystarzy, że stworzycie nowy temat - "Słodki Conrado" i po problemie. Tam możecie go sobie chwalić do woli! Jednak na tym forum każdy ma prawo pisać to co mu sie podoba! Jedni go lubią, drudzy nie. Nalezy to uszanować, prawda?
Skąd wiem, że ma dziewczynę? Ha! Kochana, oglądam TV - to wystarczy! Czasem przewinie się przed kamerą ten dziwny Conrado i wspomni przypadkiem, że jest zajęty. Kiedyś to powiedzial w programie "Europa.....". Z tego co wiem to jego dziewczyna mieszka w Polsce.

Co do tego maila: Nie znam adresu,bo nie isteresuję się Conradem. Pewnie raczej trudno znaleźć jego prywatny adres. Można to zalatwić inaczej
1)napisać maila do Świata seriali, albo do innej gazety
2)czekać aż będzie z nim jakiś czat
3)napisać list (skoro do aktorów z M Jak Milość można pisać listy, to pewnie do Conrada też). Oczywiście nie na jego prywatny adres, tylko pewnie na adres TV

nie pytajcie mnie o szczególy, bo nie mam namiarów na Moreno
Ostatnio odkrylam cos śmiesznego - gdyby Conrado urodzil sie w Polsce, to jego imie i nazwisko po przetlumaczeniu, brzmialo by tak : Konrad Śniady :)
Slowko "moreno" oznacza osobę o śniadej cerze. Znalezienie polskiego lodpowiednika imienia Conrado nie byo zbytnio trudne...
brunet
To znaczy rónież ciemny lub opalony. Właściwie wystarczy spojrzeć na Conrado i już będzie się wiedziało, co znaczy moreno... :)
Mam odpowiedź dlalwszystkich wielbicielek Conrado, ktore mieszkaja w Warszawie, 3 grudnia spotyka się z fanami w BUW. Sprawdźcie www.sinfronteras.pl. Moze uda sie wydębic telefonik...
a tu do ludzi z wa-wy.czy wiecie gdzie czesto bywa Conrado,chodzi mi o lokale,dyskoteki,silownie,czy solaria-przeciez nie tylko jest na woronicza i uniwerku!piszce,to sobie pomozemy i kazda bedzie szczesliwsza!ja tylko na "europie... rozmawialam z nim,a rozmawialo mi sie sie calkiem,calkiem...
Do Donny J: Czy my się porozumiewamy telepatycznie czy jakoś tak?Ja jeszcze niedawno pisalam pamięnik, w którym pisałam, że jestem sławną dziennikarką i aktorką , że zaproszono mnie do programu pt."Europa da się lubić"i że w tym odc. , w którym byłam ja był też Conrado , że zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia i zaczęliśmy ze sobą chodzić.Możesz wierzyć albo nie , ale naprawdę tak było, teraz już go nie piszę , bo chyba odkochałam się w Conrado.
Do Dony J: Przepraszam za to , że wcześniej z błędem napisałam twój nick.
Do Dony J: Ojej, przepraszam znowu się pomyliłam nie twój tylko Twój.
(...)...jestem sławną dziennikarką i aktorką , zaproszono mnie do programu pt."Europa da się lubić"i że w tym odc. , w którym byłam ja był też Conrado , że zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia i zaczęliśmy ze sobą chodzić...(...)
BUAHAHAHA !!!!!! :-) :-) :-)
Ja bym nie wyznawala takich rzeczy na forum... Tu są rózni ludzie z poczuciem humoru .... BUAHAHAHA!!! :-)
nie przejmuj sie pisownia, to tylko internet :)
wierze ci, wierze, jak wiec widzisz wszystko jest mozliwe i kazdy czlowiek moze dostac od losu swoja szanse.. nigdy nie wiadomo kto to bedzie :))
fakt, przyznanie sie to odwaga. i nie komentujcie, bo przeciez wszyscy mamy jakies marzenia, fantazje, itp. ;) a wiem ze zaraz ktos ja zjedzie...
Moglyście to dziwnie odebrać... Nie chodzilo mi o to, że naśmiewam się z Ligii14, tylko ostrzegam ją przed tym, aby nie zamieszczala tu tak osobistych wyznań... Później będą glupie docinki na jej temat.. I po co laska ma sie stresować... Niby lokita już się wycofala (największa wariatka na forum, zob. Ecuador), ale są tu też inni zlośliwi ludzie...
Liga14, pisz dalej ten pamiętnik, bo to fajna rzecz, ale nie radzę ci wyznawać takich raeczy na forum.... Też kiedyś pisalam rózne dziwne ksiązki (tak, o milości też), ale nikomu ich nie pokazywalam, aby oszczędzić sobie stresu....
przeczytalam dzisiaj ze conrado jest gejem....... czy to prawda??
No to teraz tylko czekać na wysyp postów od zakochanych facetów... :)))
heh, doobre ;-)
a myslicie ze to prawda czy tylko plota??tak sie zastanawiam.....
Jakbyście nie miały wszystkie lepszego tematu do gadania. Jak się chce jakiegoś chłopaka oczernić, to najprościej powiedzieć, że jest gejem, więc nie przejmujcie się wszystkie tak bardzo takiego typu wypowiedziami...
dla gazet liczy sie tylko tania sensacja, niewazne jakim kosztem. wiec wszystko co czytam traktuje z przymruzeniem oka ;P
Nie zdziwyłbym się gdyby to jenak była prawda, w końcu hiszpanie są tacy ładni... ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 1283

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa