Cytat: cordialca1
Cytat: piter77
Cytat: iwonka90
piter nie badz taki pewny bo jeszcze niewiemy kto jest oszustem a kto nie skad wiesz ze sie nie przejedziesz na tej pani mróz?? tez nic pewnego a do pana mario to on by cie i tak niezabral bo potrzebuje kobiet do pracy, poki co to mnie nikt nie oszukal wiec nic nie spekuluje nikt do mnie nie dzownil ze jest wyjazd a pozniej ze niema tylko jak ja dzwonilam to mowili ze moze byc kolo 20 ale uznalam ze jak bedzie to sam pan Mario mnie poinformuje poki co czekam na telefon wiadomo sa pewne granice wiecznie nie bede czekac ale poki co czekam bo wiele mich znajomych pracowalo u niego a o takiej pani mroz to nawet nikt nie slyszal
ja nie napisalem ze mario to oszust i nie napisalem tez ze bezgranicznie ufam Annie Mróz.
A do mario to bym nie jechal nawet zeby osobiscie mnie o to prosil.
Tak sie składa ze pierwszy raz za granice nie jade i dobrze znam realia pracy za granica.
I dziwne ze tutaj co drugi pisze ze ten mario to oszust i juz wiele kobiet straciło kase wplacajac mu.
Mi to wystarczy a ty czekaj dalej moze sie doczekasz.
Powodzenia.
Witaj meszczyzno no nawet nie wiem jak masz na imie. Co do tego czy bys prtzyjechal czy nie to ja bym sie najpierw spytal czy ja bym Cie wzial do siebie do pracy a nie mówil ze bys nie pojechal. Ja przewozilem juz tysiace ludzi do pracy, wiec zachowaj sobie swoje ironie i hamskie wypowiedzi dla siebie i jedz sobie z kim chcesz i plac ile chcesz, to sa Twoje pieniadze, tylko potem zebys nie dzwonil do mnie ak jak 3 chlopaków ktorzy przyjechali do cartaya kolo Huelwy na niby pomarañcze , powplacalu po 200 € kazdy i w koñcu z polski musieli im dostac pieniadze na powrót bo przepracowali w 2 tygodnie tylko 1 dzieñ i wrócli naszym autokarem, wiec zycze Ci powodzenia z ta osoba i prosze byz nie obrabial mi dupy na forum a jesi chcesz to zrobic to napisz swoje dane i elefon, zadzwonie do ciebie lub jak tu przyjedziesz to sie spotkamy i mi to powiesz osobiscie, ok ?? zycze Ci powodzenia. Mario
A czemu ja mam jechac do ciebie moze ty przyjedziesz do mnie i sobie wtedy pogadamy.
To po 1 a po drugie cwaniaczek jestes bo drapłes troche jezyka i sie wymadrzasz ze kim ty to nie jestes i nie tylko ja ci tu dupe myje ale poczytaj posty a zobaczysz ze obmywa cie tu co druga osoba a ja tylko w swoich wypowiedziach kieruje sie tym co inni pisza.
Skoro taki jestes oblatany to moze napiszesz tutaj wszystkim czy istnieje tam ktos taki jak Pani Anna Mróz powinienes ja znac bo nie wierze ze o niej nie slyszałes.
Podziel sie tu ze wszystkimi swoja wiedza na ten temat to bardzo wielu osobom pomozesz podjac decyzje co do wyjazdu.
Poczytaj co pisza kobiety ktore juz tam byly dzieki tobie i wróciły z niczym a potem pompuj wary.
I jeszcze jedno straszyc to ty sobie mozesz tych którzy sie ciebie boja ale nie mnie a dzwonic do ciebie nie mam zamiaru bo jeszcze wyjdzie ze mam ci oddac kase za tel. tak jak co niektóre Panie tu pisały.
edytowany przez piter77: 25 mar 2011