praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
??
no i dupa. nie znalazlam nic. heh, pozyjemy zobaczymy :). ktos to wczesniej pisal ze 4 marca ma byc autobus. mam nadzieje ze to juz my :)
Cytat: Emilia24bbb
ale jak widzisz morena jezdzi tyle lat Ty tez tam siedziesz w Hiszpanii i nikogo nie straszycie. jaki z tego wniosek? jesli ktos zna wlasna wartosc i czuje sie pewnie bedzie sie wypowiadla obiektywnie, a jesli czuje ze juz "ledwo zipie" bedzie straszyl innych zeby go czasem nie zastapili :)

hehe to myslisz ze chca wykurzyc konkurencje??
tak,bo przyjezdzaja mlode,chetne do pracy...cos w tym moze jest haha
mi tez sie wydaje ,ze jak ktos nie radzi sobie w pracy to tez tak narzeka...
a jakbym trafila na niedobrego szefa,to na pewno w hiszpanii bym dzialala,jest policja,asaja,coag...
Dziewczyny, czy ktoś z jadących zadzwonił może do tych dziewcząt, które wracają? Jakiś kontakt podjęłyście?
tak wlasnie mysle :). dlatego tak czytam ale nie za bardzo wierze. tzn ok wierze w jakies odosobnione przypadki ze faktycznie kogos oszukali ale mysle ze to wyjatki. ja sie czuje na tyle silna fizycznie ze mysle dam rade. psychicznie tez wiec ktos musial by sie bardzo postarac zeby mnie zlamac :). a pokrzykiwania mam w dupie :). szczerze to wole nawet takiego szefa niz jakies cieple kluchy
kilka dni nie wchodzilam tutaj alez nowosci-bija gwalca i nikt nie chce pomoc.kilka dni temu prosilam o podanie gdzie jest tak zle to przyjedziemy i sprobujemy pomoc i nikt nie podal namiarow na to campo a teraz wychodzi na to ze nie ma chetnych w pomocy jak pisze bea.w ciagu 12 lat jak mieszkam tutaj tylko raz slyszalam o gwalcie.dziewczyny szly noca przez las na dyskoteke co nie przeszkodzilo tydzien pozniej isc znowu przez ten sam lasek-wnioski wyciagnijcie same.co do bialych scian-hiszpanie wszystko maluja na bialo,nie wazne czy to mieszkanie czy obora a z oplatami za swiatlo jest tak samo jak z przejazdami-same jestesmy winne.wychodzac w nocy na dyskoteke,na zakupy dziewczyny zostawialy wlaczone swiatla,farelki-co to szkodzi my nie placimy i dlatego czesc szefow sie zbuntowala jak zobaczyli rachunki-pytalam ich o to zeby zaspokoic moja ciekawosc-mozecie myslec ze jestem wscibska ale lubie wiedziec co i dlaczego a nie sluchac ploteczek
Cytat: gaga32
Dziewczyny, czy ktoś z jadących zadzwonił może do tych dziewcząt, które wracają? Jakiś kontakt podjęłyście?

a ty cos zrobilas?? ja napisalam ze moge przeslac im numer tel do mojego szefa zero odzewu bylo wiec...
dave witamy po zlej stronie hiszpani bo tak podobno tam jest :)
idzcie ogladac m- jak milosc to sie wyluzujecie
koko ja sie nie chce wyluzowac lubie byc nabuzowana haha:D . mam zasade nigdy pierwsza nie szukam guza. ale na nic nie pozostaje dluzna. pozdr i do zobaczenia
Ja pytam, na jakiej podstawie twierdzicie, że one kłamią? Ja przykładowo wierzę, wiec potwierdzenia nie potrzebuję. Chciałyscie dowodów. Ujadacie a żadna nie zadzwoniła zapytać czy te osoby są realne, czy rzeczywiscie jest tak jak opisuje Bea.Anaionutz, wysłałas ten numer na ich komórki? Przepraszam, ale moze im pomożesz , jesli znasz Hiszpanski, bo jak się dogadają z tym szefem niby? Może fresówka jest na forum i coś zdziała?

A mnie nigdy na forum nie ma jak coś się dzieje...
A co do "M jak miłość" to strach włączyć. Najpierw Hanka, potem Rysiu... Boję się kto następny...:)
hehe ja tez sie boje na kogo kolej ;D.
boreczek moze Ty wiesz? chcialam do tego anusiaka zadzwonic i nie moge sie dodzwonic. wystarczy przeciez kierunkowy wystukac i potem normalnie numer i powinno byc git nie?
Jesli dzwonisz na polską komórkę to może nie właczyła dziewczyna roamingu?albo nie ma nic na karcie, wtedy też nie uzyskasz połączenia. Wyślij jej smsa, sms powinien dojść
ok dzieki
ojej sle nudno sie tu robi ale podejrzewam ze jak wroca nastepne poszkodowane ktore wracaja dzisiejszym autokarem to zrobi sie ciekawie.
znowu te wyjazdy i czekanie... byłam w zeszłym roku po raz drugi.. pojechałam dopiero 6 kwietnia póżno tak ponieważ jak sie dowiedziałam pan mario czekal az mu sie autobusy zapełnia, moj pracodawca potrzebował nas od marca nie mogł czekac nabrał pracownkow innej narodowosci bo przewoznik np z rumunii nie czeka na pełne autobusy trzeba kilka osob to je wiezie.. ja przez caly marzec slyszalam tylko ze nie ma jeszcze pracy że sa tylko kwiatki. A to byla tyko sciema bo praca własnie jest jak sa kwiatki nie było pełnych autokarów. moj pracodawca musiał wziac nasza grupe bo nie mogł z nas zrezygnowac ot tak sobie. jednym słowem zarobili wszyscy ale nie ja mam szczescie ze wyszlam na 0 po 3tygodniach pracy!!!!!!! naprawde trzeba byc zdesperowanym zeby jechac za 600 pln i nie zwietrzyc podstepu wystarczy te 600 pomnozyc przez np 100 osob wychodzi ładna sumka w 100% do kieszeni p mario. życze wszystkim powodzenia naprawdę.
karola ale rozumiem ze autokary sa woda tankowane autostrady nieodplatne specjalnie dla osob jezdzacych na truskawki a kierowcy jezdza w czynie spolecznym bo lubia? :)
karola ale rozumiem ze autokary sa woda tankowane autostrady nieodplatne specjalnie dla osob jezdzacych na truskawki a kierowcy jezdza w czynie spolecznym bo lubia? :)

hehe dobrze powiedziane :D
;d
600x100 = 60000 a tych ludzi jezdzi naprawde duzo i na pusto one nie wracaja raczej ja juz wiem jak to działa wydatki to naprawde mały % wszystkiego
dziwne jedziesz pierwszy raz i wiesz , ze autobusy jadą PŁATNYMI AUTOSTRADAMI I KTO TU JEST JASNOWIDZ
boziu co tu sie dzieje,jeden dzien odpuscilam i teraz musze nadrabiac.hehe,no wlasnie czekamy czekamy i nie wiem kiedy sie doczekamy,ja narazie zadnych wiesci nie mam z ohp,moze znajde tutaj prace i wogole nie pojade jak tak beda zwlekac
bea bo mimo ze jade 1 raz posiadam jakakolwiek wiedze o swiecie :).
karola to jak to taki czysty zysk to nic tylko pozostalo Ci zalozyc taka firme :)
autobusy puste tez nie mogą wracac - teraz wiem dlaczego pół autobusu ludzi wraca - specjalnie załatwia im sie ujowe miejsca pracy - ktos musi zapłacić za te płatne autostrady, paliwo i dla kierowcółw przecież p M poszedł by z torbami .EMILIA24bbb otworzyłaś mi okienko na nowe myslenie - dzieki
prosze Cie bardzo :) i tak sobie mysl mysl mysl a i tak nic z tego nie wynika :)
czytam, czytam i czytam i po prostu nie moge :D Emilia brawa dla Ciebie za Twoje wypowiedzi hehe są the best :))
n sysia tu sie poprostu nie da inaczej :). ;d
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego