praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
i moze jeszcze mam sie tluc do Hiszpanii phi. a niech oni przyjada do mnie na dzialke. a co! :D
Witam wszystkich .Ktoś może jedzie z Białegostoku bo ja ciągle czekam na jakąś wiadomość i nic.Już zaczynam sie martwić.
emilia doszlas do siebie ? :))
wyjedziesz nininini cierpliwosci :)
PO takiej lekturze to tylko pogorszyć sie może...
morena7236 ja czytam to wszsytko ale jakoś nie przyswajam do siebie. Nic mnie nie przekona, żeby nie jechać. Normalnie brak słów na niektóre osoby...
poranny sklad powrocil brakuje mi tylko bea :) i mozemy na nowo dyskutowac na temat hiszpani :)
dochodze ;d a tak serio nie moge sie juz tu inaczej wypowiadac niz ironicznie bo wyjde z siebie. przeciez ten co ma jechac i tak pojedzie... ja np jade i kuzwa nie wroce stamtad dopoki nie zarobie ;D i juz sie nie moge doczekac :)
zaluje ze tu szybciej nie wchodzilam :)
koko mi nie odpisala mysle ze postanowila zostac w polsce i godnie zarabiac w naszym kraju :)
No ta tylko gdzie oto jest pytanie...
Pracodawca ma obowiązek dać ludzkie normalne warunki mieszkaniowe , normalny transport i normalną prace jezeli tego nie robi to łamie prawo . A my powinnismy o to walczyc dla nas i innych co pojadą tam do pracy . W innym przypadku bedą nas Polaków traktować coraz gorzej a tak nie powinno byc . Nie piszcie , że innym odpowiadają takie warunki , bo napewno nikt nie cieszy sie że mieszka jak zwierze i że jest tez tak traktowany . Jedni mają lepsze warunki inni skrajne i nie sami je sobie wybrali .Powinniscie im współczuć a tu co czytam szydzicie sobie z nich. Ludzie aż tak zatraciliscie własną godność .
emilia przemyskl jeszcze ten wyjazd czy oby napewno chcesz ciezko pracowac za te pare euro... bo wiesz te warunki bija gwalca i porzucaja hahhahahha
amadorka wracaj do nas...
Cytat: morena7236
No ta tylko gdzie oto jest pytanie...

to byl sarkazm :)
powrocila bea !!! jupi :)
bo inaczej sie nie da z niektorymi bea dyskutowac. jeszcze raz powtarzam. pojedziemy zobaczymy! ja jestem nastawiona na harowe. aha i nie ma to jak oceniac godnosc osoby po przeczytaniu paru jej wpisow na forum. mamy inne poczucie humoru wybacz.
no zrozumiałam to i dlatego tak odpisałam hihihihi
:)
to bylo do reszty :) bo chyba nie kazdy jest kumaty na tym forum :)
A ja nie będę kogoś oczerniać tylko dlatego żeby sie komuś przypodobać bo jeszcze nigdy aż tak źle nie trafiłam...
anaionutz :P. chcialam jechac spakowalam sie nastawilam pozytywnie ale wiesz co jak przeczytalam pare wpisow pewnych nickow bo w sumie chuj wie kto to pisze to wiesz co a jednak nie jade. myslisze ze dobrze robie? e nie no chyba dobrze :). przeciez nie bede probowac wlasnych sil skoro tak pisza na forum to tak zrobie :):):):)
Emilia życze miłej pracy i sporo zarobionej kasy
zostan !!! ja tez nie jade !!! zostanmy wszyscy!!! i idzmy na bezrobocie !!! :)
Tak was polubiłam , że chocbym nie chciała komp sam mi tę stronke otwiera i na silę ciągnie tu :D
dzieki :)
bea a teraz tak powaznie teraz jechalas pierwszy raz do hiszpanii? czy juz bylas?
Cytat: anaionutz
poranny sklad powrocil brakuje mi tylko bea :) i mozemy na nowo dyskutowac na temat hiszpani :)
. miło , że tęskniłas
Ni chuja ja tam mam zawsze dobrze i na kase tez nie narzekam to poco bede do bidy chodzic po 100 złoty..wole jechac i zarobic a wy jak chceta to siedźta pindy durne na dupach w kraju bez roboty hehehehehehe
ludu moj ludu cozem ci uczynil...
bea ja powaznie pytam bo nie chce mi sie czytac starszych wpisow
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego