praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
hehehe hotelu :) sorki za byki :)
mario to oszust!!!!
uwazajcie na niego jestem w moguer od tygodnia i praca jest po 3 godz dziennie i to nie codziennie
a warunki sanitarne tragicze
czekam do marca - bo jak wtedy nie poprawi sie z praca to jade do polski
a maria podam do sadu bo codziennie robie zdjecia campa i tamtejszych warunkow wiec bede miala dowod - gdie on wysyla ludzi!!!!!!!!!
za chwilke marzec wiec powinno sie tam ruszyc z pracą
pojedziemy zobaczymy...Moze akurat bedzie dobrze...

ja licze tylko na to ze nie bedzie mi kapac na głowe jak bede spała i ze bede miała w czym ugotowac no i naczyms usiasc zeby to zjesc...
jak chcesz moge podac ci swoj numer telefonu tak w razie czego :) jakby cos nie poszlo to moglabym wam moze pomoc :) bo powiem szczerze ze nie slyszalam nigdy od nikogo takich histori co tu pisza ale juz sama zaczynam watpic w te wyjazdy :) znam troche ludzi wiec zawsze jakos pomoc mozna by bylo zorganizowac :)
a ja czuje w kosciach ze bedzie zajebiscie :) nanana
ale moze porozmawiam z Wami jka przetrzezwieje hi ;d
Cytat: filodendron7
mario to oszust!!!!
uwazajcie na niego jestem w moguer od tygodnia i praca jest po 3 godz dziennie i to nie codziennie
a warunki sanitarne tragicze
czekam do marca - bo jak wtedy nie poprawi sie z praca to jade do polski
a maria podam do sadu bo codziennie robie zdjecia campa i tamtejszych warunkow wiec bede miala dowod - gdie on wysyla ludzi!!!!!!!!!

no i znow wina maria ze nie ma truskawek hahahhahahhahahah
a numer do kogo do twojego szefa to daj mi na priv jak nie daj boze trafie zle ,dobrze ze po hiszpansku umie to w razie czego sie dogadam pozdrowka
filodendron marzec jest własnie przełomowym miesiącem przeważnie tak w połowie miesiąca zaczynają się lepsze zbiory moje koleżanki tez są w moguer i też mało pracy mają na razie i dlatego nie chce nigdy prędko jechać ...rok temu wyjechałam dopiero14 marca.
I tak już chyba będzie. No cóż, niech sobie pisza, niech się wyżalą. Jesli to ma im pomóc poczuc się lepiej...
nie moze byc tak żle skoro zarobiłaś żeby w kafejce internetowej posiedzieć,tam tez się przecież płaci.a ja nie mając pieniędzy nie wydawała bym ich na zbytki
numer byl skierowany do kamili :)
truskawka zawsze dobra jest truskawka zawsze dobra jest ja zbieraja starzy mlodzi ona w pracy ci dogodzi trud podrozy wynagrodzi truskawka zawsze dobra jest
Cytat: Emilia24bbb
truskawka zawsze dobra jest truskawka zawsze dobra jest ja zbieraja starzy mlodzi ona w pracy ci dogodzi trud podrozy wynagrodzi truskawka zawsze dobra jest

:)) czas na sen :))
hahahahahaha...
Nie ma sprawy anaionutz, zaraz na pw prześlę Ci nr gg i tel do mnie, a Ty przeslij mi swój, w razie kłopotów, pomożemy sobie wzajemnie hehe
:))))
dobrze. zegnam sie z panstwem :). bede spala dopooki nie dostane sma bo juz mi sie nie chce nad tym deliberowac ;d. dobanoc
To nawet dobry pomysł, bo jednak jakiś kontakt w razie czego będzie co nie?
Kamila_26 i anaionutz A zkad jestescie???? kiedy madzie wyjezdzac??? ja jestem z okolic szczecina
przeciez kamila jedzie z mezem na pomarancze juz widze jak twoj szef bierze meza KAMILI do truskawek.
kiedy macie wyjezdzac? :)
Cytat: KOKO33400
przeciez kamila jedzie z mezem na pomarancze juz widze jak twoj szef bierze meza KAMILI do truskawek.

ale co ci do tego czy moj szef ich wezmie czy nie ?? ja nie proponowalam jej pracy u siebie tylko pomoc
no właśnie nikt nie pisał, że mamy sobie wzajemnie pracę załatwiać prawda?
:)
juz chcialam cos napisac ale sie powstrzymie nie bede zlosliwa i tyle.
pisz wolnosc slowa :)
no wlasnie wolnosc slowa tylko jak ktos tu pisze prawde o swoich zlych przezyciach na truskawkach to wam nie na reke .
od razu te co im sie robic nie chcialo wrocily itpa ty jak taka dobra pracownica jestes to juz powinnas siedziec u twojego szefa i zarabiac euraki dobre pracownice szef bierze jako pierwsze.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego