praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
koko ty zle nas czytasz ja tez mialam zle przezycia w hiszpanii ale nie strasze osob ktore jada po raz pierwszy i nikt mnie nie bil nie gwalcil i nie kazal wracac bez pieniedzy do polski tak jak wy to przedstawiacie
Dziwne też jest to , że na truskawki nie biorą polskich facetow . Tam gdzie pracowałam , rumunki , morakanki były z mężami a nawet z dziecmi murzyni tez . Pracowali na traktorach . przy opryskach i tez sporo facetów rwało truskawki .
anaionutz _ dziwne tyle razy juz byłas w Espa a dzis dopiero weszłaS na te FORUM i od pierwszego dnia atakujesz innych . Juz wiem kto ty
oj bea3211 jasnowidzem jest ;) No proszę nawet jasnowidzów mamy tu na forum ;)
Cytat: bea3211
Dziwne też jest to , że na truskawki nie biorą polskich facetow . Tam gdzie pracowałam , rumunki , morakanki były z mężami a nawet z dziecmi murzyni tez . Pracowali na traktorach . przy opryskach i tez sporo facetów rwało truskawki .

a wiesz dlaczego bo polacy sa mniej wydajni od murzynow rumunow i marokanow sam klimat nie jest dla nich problemem a dla nas polskow niestety tak bo u nas nie ma takich temperatur jak tam i nie jestesmy przyzwyczajeni do takiej ciezkiej pracy bo u nas w kraju az takiej biedy nie ma. i jeszcze odnosnie co do rumunek one zbieraja jak roboty to prawda tylko wiecie dlaczego? bo w niektorych rejonach rumuni za te pieniadze co one zarabiaja w miesiac moga przezyc pol roku :) wiec jak u nas bylby taki przelicznik to ja z pewnoscia tez bym biegala ze skrzynkami :)
A gdzie jest napisane, że każdy kto wyjeżdżał już musiał tu pisać?
Cytat: bea3211
anaionutz _ dziwne tyle razy juz byłas w Espa a dzis dopiero weszłaS na te FORUM i od pierwszego dnia atakujesz innych . Juz wiem kto ty

ja pewnie mario hahhahaha nie nie jestem tu pierwszy raz :) dwa lata temu tu bylam i pytalam o maria i jakiegos posrednika juz nawet nie pamietam kto to byl :) i nie atakuje innych :) a dzis weszlam bo chce numer do maria i pytalam o autobusy bo jade i chce wybrac najtanszy transport hahhaha
jak chcesz to podam ci nr do M... hehe mam ich wiele
nawet adres moge ci podac i nr konta :D
poprosze :)
+34 642734777
+34 6[tel]
ojoj co tu sie dzisiaj dzialo...
a ja wam napisze,ze dzisiaj bylo strasznie goraco...
mowia,ze ma byc juz coraz cieplej...
maly wysyp dzisiaj mielismy...
nic nie bede komentowac,bo tysiac razy mozna pisac
a kazdy przeczyta i zrozumie tylko to co chce...
nie tylko polki mieszkaja w domkach na polach ,hiszpanie tez tam mieszkaja i nie narzekaja...
napolach ja widze wymurowane domki,sciany wytynkowane,pomalowane...czasami wilgoc wyjdzie,ale na polu to normalne
lazienki i kuchnie w kafelkach jakby nie bylo...
a syf w domkach trzeba sobie posprzatac...
a z praca roznie bywa...jak z pogoda hehe
to nie jest zalezne ani od szefa ani od Mario...

w zeszlym roku bylam na truskawkach w Belgii
wozili nas do pracy(czasami godz czasu w jedna strone) w ciezarowce zamknietej,bez zadnego lufcika nawet,bez swiatla jakiegokolwiek,jak bydlo...
nie bylo czym oddychac i ludzie pracuja tam po kilka lat i jakos nikt nie narzekal na to...
no i takie komentarze lubie :) pozytywne nastawienie i checi do pracy :)
pierwsze slysze ze ludzi mozna przewozic w ciezarowce jak bydlo to bezprawne jak dla mnie to nie ma sie z czego cieszyc,
Amadorka ale masz wodę, prąd? i nie sikasz do wiadra?
mam nadzieje ze nigdy tak nisko nie upadne i nie beda mnie wozic jak bydlo i jeszcze bede sie z tego cieszyc i chwalic sie tym na forum.normalny zal jak dla mnie a wy piszcie sobie co chcecie bo niektorzy dla paru eurakow jak widze sa w stanie wiele zrobic.
Cytat: zielonooka20

mam prad,wode,za nic nie place,mieszkam w miescie ...

Cytat: KOKO33400
mam nadzieje ze nigdy tak nisko nie upadne i nie beda mnie wozic jak bydlo i jeszcze bede sie z tego cieszyc i chwalic sie tym na forum.normalny zal jak dla mnie a wy piszcie sobie co chcecie bo niektorzy dla paru eurakow jak widze sa w stanie wiele zrobic.

nie chwale sie tym,bylam tam tylko miesiac...
pisze po prostu jak jest w innych krajach...
innym to odpowiada i tam pracuja od kilku lat...
mi nie odpowiada,wiec wiecej tam nie pojade...
KOKO ja nie oceniam ludzi,co sa w stanie zrobic dla paru eurakow...
jezeli nie maja innego wyjscia ,pracuja gdzie moga i jak moga...
przynajmniej pracuja uczciwie...
moze praca w agencji towarzyskiej jest lepsza,ale tez nie wszyscy sie do niej nadaja...
edytowany przez amadorka: 27 lut 2012
to chociaz tyle ze doszlas do wnioskow ze ci to nie odpowiada .
no niektorzy sa w stanie tyle zrobic ze i praca w agencji towarzyskiej by nie pogardzili tez cie pozdrawiam.
Cytat: zielonooka20

:) dobre :)
my chcemy konkrety wiedziec a nie takie ogolniki bo my sie tutaj denerwujemy i czekamy na ten wyjazd jak dzieci na mikolaja bo nie mamy w polsce pracy i dlatego mamy prawo wiedziec DLACZEGO JUZ ZJECHALAS.dziekuje
Wiesz co KOKO ja juz nie wiem o co Ci tak na prawdę chodzi...jeszcze trzy dni temu nie mogłaś się wyjazdu doczekać.
eeee tam po chuj sie meczyc schylac i zrywac truskawki. ja chyba nerke sprzedam albo zostane surogatka :):):)
hahah coraz bardziej mi sie tu podoba :) kabaret online hahahahah
anaionutz no tak sama powiedz. phi bez przesady. jeszcze moze mam sie ich sluchac i moze jeszcze co. to co z tego ze mi placa. bez przesady :);).
Wiesz co to jest ehhh brak słów...
hehe tak wesoło się robi. Ja tam już nie mgę się doczekać wyjazdu. Ciekawa jestem kiedy w końcu pojedziemy ;)

koko zostan w polsce po co bedziesz jechala i zapierdzielala za pare euro ?? zostan tu w polsce i zarabiaj po ludzku hahahahhahhahahahhahahhah
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego