praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
chociaz jak wyjedziemy do w sumie chyba nikt tu juz nie bedzie zagladal .
Hej jestem :) Wiecie może kiedy teraz będzie najbliższy wyjazd? I czy jest ktoś poza kujawsko-pomorskiego i warminsko-mazurskiego? Bo tylko z tych województw widziałam wpisy.
phi ... cos cicho sie zrobilo :)
cisza przed burza :):):)
emilia ja sie boje o ciebie :)
Cytat: Kamila_26
Hej jestem :) Wiecie może kiedy teraz będzie najbliższy wyjazd? I czy jest ktoś poza kujawsko-pomorskiego i warminsko-mazurskiego? Bo tylko z tych województw widziałam wpisy.

Ja z zachodnio-pomorskiego
anaionutz teraz to juz chyba naprawde nie pojade buhahahah;d;d;d;d;
mysle ze powinnas sie sciac przefarbowac i najlepiej zmienic kolor skory hahahahahah ewentualnie jakiegos bodygurda wynajac :)
tez tak mysle :) wezme pozyczke chyba zrobie sobie przeszczep twarzy ale i tak tej pozyczki nie splace gdyz nie pojade bo sie boje... ;d;d;;d;d
:))
:) zadam sobie ten trud i przegadne cale forum od poczatku moze cos znajde oprocz tej czerwnej kurtki
Nie bój nic ja Cie obronie ...mam odpowiednie wymiary.
Hej. Ja jestem z zachodnioporskiego . Tez czekam na smsa od Mario!!
:)
Cytat: aga2882
Hej. Ja jestem z zachodnioporskiego . Tez czekam na smsa od Mario!!

Jak długo czekasz bo ja od 23 stycznia :)
Dziewczyny dzięki za odpwiedź. Tak więc zostały kuj-pom, warm-mazurski i zach-pomorski jeszcze
od 10 stycznia
A ja i jeszcze nas kilka od 5 grudnia...
morena a ty juz bylas w hiszpani?
To jeszcze trochę nas zostało.
no byłam...i to nie raz
i jedziesz do swojego szefa?
No niestety on bierze co roku nowe...
czyli masz prace zalatwiana przez maria tak? pytam bo nie wiem jak to wyglada jak szef zglasza cie ze masz przyjechac i jak dlugo sie czeka
Emilia ,jakbym pierwszy raz teraz miala jechac i tak bym pojechala,zeby wlasnie sie przekonac jak to tam jest...
chocby skaly sraly :)
jeszcze cos wam napisze...
nie raz rozmawialam z dziewczynami,ktore narzekaly na szefow swoich i warunki i na wszystko...
ale zaraz mowily ,ze za rok i tak do niego przyjada,bo juz go znaja i wiedza czego mozna sie spodziewac...
wiec niektorzy narzekaja chyba tylko dla zasady...
Tak mam prace przez Maria ale jak szef zgłasza to jedziesz na tej samej zasadzie tylko wiesz juz ze do swojego szefa...
amadorka dla zasady albo boja sie ze ktos je podmieni :)
ale jak widzisz morena jezdzi tyle lat Ty tez tam siedziesz w Hiszpanii i nikogo nie straszycie. jaki z tego wniosek? jesli ktos zna wlasna wartosc i czuje sie pewnie bedzie sie wypowiadla obiektywnie, a jesli czuje ze juz "ledwo zipie" bedzie straszyl innych zeby go czasem nie zastapili :)
Cytat: morena7236
Tak mam prace przez Maria ale jak szef zgłasza to jedziesz na tej samej zasadzie tylko wiesz juz ze do swojego szefa...

czyli mozna czekac miesiac na wyjazd?? hahahhahaha jutro kupuje bilet na samolot :)
Cytat: bea3211
kochani własnie dzwoniły do mnie dziewczyny z truskawek dziś wracaja a z nimi masa innych ludzi - to co sie tam dzieje to przerasta wszelkie wyobrażenia - podaje ich nr kom hiszpańskiej +34 642670693 , +34 698643219 moze teraz bedą chetni w pomocy _Dzwoncie do nich dziewczyny sa załamane same wam powiedza co przeszły
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego