praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
morena wydawalo mi sie ze skonczylas studia hahahahah
forum ma wyrocznia
Masakiera jakaś :/
Cytat: KOKO33400

a co maja do tego studia?? skonczylas?? masz prace?? jak tak to gratulacje bo ja nie moge znalesc :)
wiecie co laski. tu jest tak zajebiscie ze do wyjazdu chyba sie tu nie przestane udzielac :D. dawno sie tak nie smialam :). pewnie co niektorych zmartwie ale chocby skaly sraly wsiadam w autobus. WSZYSTKIE TRUSKAWKI DLA MNIEEEE!!! :d:d:d
katariny jeszcze nie bylo chyba ze ja nie znam :) milo a gdzie kamilka?? byla i jej nie ma...
emilia tylko uwazaj bo jeszcze trafisz na mnie w tym autobusie i wtedy bedzie wesolo hahahahha
Granda na maxa widzę :/
uuuu powialo groza.... :)
a tak serio jesli ktos nie zaczail to moje wpisy o tym ze nie jade bo tak radza na forum to byla IRONIA :)
bea znow mnie olala ...
Cytat: KOKO33400
No studia nie czynią cie lepszym od innych i na chuj mi one jak i tak roboty tu nie mam i muszę zapierdalać na obczyźnie szkoda tylko moich pieniędzy było...
Obserwuje to forum od grudnia i muszę powiedziec ,że ręce i ....już nie powiem co opada. Jedno wielkie zamieszanie...
Cytat: anaionutz
bea a teraz tak powaznie teraz jechalas pierwszy raz do hiszpanii? czy juz bylas?
pisałam juz pare razy ale napisze ci - byłam juz wiele razy w pracy w hiszpanii ale na wyspach i tam było super a nie jade tam bo tam juz brak pracy , wiec pojechałam teraz od Maria w okolice Huelvy - sory totalna klapa .Po 3 tyg wróciłam pomimo, ze p. Mario proponował mi przeniesienie na inną finke i wiem , ze podjełam dobra decyzje bo dziewczyny dzwonią i mówią , ze tez wracaja bo tam gdzie je przeniosł jest jeszcze gorzej .Dziś wracaja bez pieniędzy i bartdzo upokorzone . Nie sa to osoby co pierwszy raz jezdzili od M i sa bardzo zawiedzone .
UPS!;d to ja juz sie maskuje. wcalnie nie jestem Emilia z Mielca 24 lata. czarne wlosy proste dlugie. nie wiem jak Ci jeszcze mam siebie opisac zebys,my napewno na sibie trafily. a ja mam sie rozgladac za KOKO?;D
i znow punkt dla moreny :)) kto ma i zapierdziela wie :)
Cytat: Emilia24bbb
UPS!;d to ja juz sie maskuje. wcalnie nie jestem Emilia z Mielca 24 lata. czarne wlosy proste dlugie. nie wiem jak Ci jeszcze mam siebie opisac zebys,my napewno na sibie trafily. a ja mam sie rozgladac za KOKO?;D

:) hahaha
tez tak sadze morena ale mam nadzieje ze do tej hiszpani nie pojedziemy jak bydlo ciezarowka haha bo ja oczywiscie jade a co tam
jakby co to bede miala czerwona kurtke zebys napewno mnie rozpoznala. i jeszcze mi weselej jacy ludzie odwazni sa jak sie maskuja pod nickami :D
Cytat: bea3211
bea a teraz tak powaznie teraz jechalas pierwszy raz do hiszpanii? czy juz bylas?
pisałam juz pare razy ale napisze ci - byłam juz wiele razy w pracy w hiszpanii ale na wyspach i tam było super a nie jade tam bo tam juz brak pracy , wiec pojechałam teraz od Maria w okolice Huelvy - sory totalna klapa .Po 3 tyg wróciłam pomimo, ze p. Mario proponował mi przeniesienie na inną finke i wiem , ze podjełam dobra decyzje bo dziewczyny dzwonią i mówią , ze tez wracaja bo tam gdzie je przeniosł jest jeszcze gorzej .Dziś wracaja bez pieniędzy i bartdzo upokorzone . Nie sa to osoby co pierwszy raz jezdzili od M i sa bardzo zawiedzone .

a na wyspach bylas pewnie na pomidorach tak??
a odnosnie tych dziewczyn skoro nie byly tam pierwszy raz dlaczego nie zalatwily sobie innej pracy??
Cytat: Emilia24bbb

:) hahaha
no smiech kuzwa smiech! :D
musze cie zmartwic ja tez mam czerwona kurtke bo to moj ulubiony kolor tak ze jakby co to sie poznamy .
dziewczyny a jedziecie w tym samym czasie?? hahahhaha moze na jedno pole :)
no szkoda ze tylko o kurtce moge sie dowiedziec ale zawsze cos :)
mam nadzieje ze w tym samym czasie :)
anaionutz
na pomidorach , kwiatach , warzywach i na ziołach - żadna praca mnie nie przeraża byle by była i wszędzie dobrze dawałam sobie rade
a teraz kochana nie chce Cie zmartwic i wogole smiech tak przez forum ale wpisz sobie w google zgrupowanie juitsu kobudo tuczno tam bede na jednym zdjeciu :) taka niewysoka brunetka i ciekawe czy bedziesz sie dalej tak cieszyc ze mnie poznasz :)
no ja tez bylam na wyspach wiec wiem jaka to praca i niestety truskawki sa gorsze... warunki wiadomo hai life my sami mielismy dla siebie domek... ja zrezygnowalam bo kiepsko placili i mialam inna propozycje pracy... a napiszesz mi jeszcze dlaczego zjechalas do polski?
ja to jestem juz chyba uzalezniona od tego forum truskawkowego bo pierwsze co robie rano to tu zagladam a wieczorem zanim pojde spac to samo .niewiem chyba na tych truskawkach bede zapier...do kafejki internetowej zeby tu wejsc bo w nawyk mi to weszlo.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego