Cytat: gaga32
Ale wy chyba odwracacie kota ogonem..Fakt, że dziewczyna opisała warunki mieszkaniowe jak dla bydła, ale nie od tego zaczał się głowny problem. Chodzi o oszustwo z pracą , której nie ma. Morena, ja ci przyznam rację- przeczytałam forum i miałam lampkę czerwoną zapaloną. Tyle ,ze nie kazdy do forum dociera, nie wie więc co było w poprzednich latach. Mnie nie zniechęciły tyle opisywane warunki mieszkaniowe, ale lipa z robotą. Zresztą, co to za metody ,ze forum ma być zrodłem informacji. Od tego jest spotkanie rekrutacyjne, ale co tam się dowiesz prócz kłamstw? Ja będąc na spotkaniu wprost zapytałam Mario: "czy w kontrakcie mam gwarancję przepracowanych 18dni". On na to "nie bój się więcej bedziesz pracować". To ja jeszcze raz, czy jest gwarancja? Co jesli nie bedzie pogody. A jego odpowiedz "tam zawsze jest pogoda".
Niestety nikt nie da Ci takiej gwarancji, ani Mario ani szef ani nawet truskawka , po prostu bedzie pogoda bedzie truskawka dojrzewała to bedziecie pracowac a w kwietniu jak jest dobry miesiac bedziecie szefa prosic o 1 dzien wolnego.Ja pamietam jeden rok, jak pracowałysmy caly kwiecien+nadgodziny tak że pracowałysmy do 19 -20 wieczorem prosiłysmy szefa zeby nam chociaz chleb kupił i co były osoby co tez mówiły co za szef nie da nam wolnego nie da się dogodzic wszystkim.