praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
z ta pogoda to akurat prawda bo ja nie pamietam zeby tam w kwietniu lub maju padal deszcz ale co nam da zaslanianie sie pogoda jak szef moze wziasc za duzo ludzi bo roznie to bywa .
Cytat: gaga32
Ale wy chyba odwracacie kota ogonem..Fakt, że dziewczyna opisała warunki mieszkaniowe jak dla bydła, ale nie od tego zaczał się głowny problem. Chodzi o oszustwo z pracą , której nie ma. Morena, ja ci przyznam rację- przeczytałam forum i miałam lampkę czerwoną zapaloną. Tyle ,ze nie kazdy do forum dociera, nie wie więc co było w poprzednich latach. Mnie nie zniechęciły tyle opisywane warunki mieszkaniowe, ale lipa z robotą. Zresztą, co to za metody ,ze forum ma być zrodłem informacji. Od tego jest spotkanie rekrutacyjne, ale co tam się dowiesz prócz kłamstw? Ja będąc na spotkaniu wprost zapytałam Mario: "czy w kontrakcie mam gwarancję przepracowanych 18dni". On na to "nie bój się więcej bedziesz pracować". To ja jeszcze raz, czy jest gwarancja? Co jesli nie bedzie pogody. A jego odpowiedz "tam zawsze jest pogoda".

Niestety nikt nie da Ci takiej gwarancji, ani Mario ani szef ani nawet truskawka , po prostu bedzie pogoda bedzie truskawka dojrzewała to bedziecie pracowac a w kwietniu jak jest dobry miesiac bedziecie szefa prosic o 1 dzien wolnego.Ja pamietam jeden rok, jak pracowałysmy caly kwiecien+nadgodziny tak że pracowałysmy do 19 -20 wieczorem prosiłysmy szefa zeby nam chociaz chleb kupił i co były osoby co tez mówiły co za szef nie da nam wolnego nie da się dogodzic wszystkim.
Ale własnie Mario na gębę chciał mi dawać taką gwarancję. Czyli co? 20 lat w Hiszpani i nie wie jaka tam jest pogoda? WIed dobrze, tylko trzeba łgać,zeby wydymać ludzi z kasy. Proste. Mi nie przeszkadza, że w Hiszpani będzie nawet śnieg padał, ale chcę UCZCIWIE o tym wiedziec.
gaga32 jak wydymac ludzi z kasy? Twoim zdaniem płacenie za przejazd to wydymanie ludzi z kasy? No prosze... A znasz kogoś, kto za darmo zawiezie Cię do Hiszpanii? Bo ja nie. To teraz Mario ma sam płacic za Twój przejazd? A niby dlaczego? A 130 euro to naprawde niewiele, sprawdź sobie ile się płaci za taki przejazd.
Cytat: fresowka
Wystarczy przejrzec historie wpsiów takiej osoby tutaj na forum, rejestrują się tylko po to ,żeby napisac jak jest żle.A wczesniej taka Bea3211 pisała, że była kilka razy i co , wczesniej nie napisała, ze było ok, tylko teraz jak jest żle.
A może te negatywne wpisy to od osób jakis rezerwowych czekaja, żeby ktoś zrezygnował i wtedy takie osoby wskakują na ich miejsce.
tak byłam juz wiele razy ale nie od Mario i nie w Andaluzjii i wiecej tam nie pojade A ty jak juz czytasz te moje wpisy to czytaj dokładnie i czy wierzysz czy nie to juz mnie nieobchodzi ja Twoje wpisy tez czytam i troche to dziwne , ze tak ladnie opisujesz i tak bardzo wspierasz tego oszusta M
Cytat: bea3211
Wystarczy przejrzec historie wpsiów takiej osoby tutaj na forum, rejestrują się tylko po to ,żeby napisac jak jest żle.A wczesniej taka Bea3211 pisała, że była kilka razy i co , wczesniej nie napisała, ze było ok, tylko teraz jak jest żle.
A może te negatywne wpisy to od osób jakis rezerwowych czekaja, żeby ktoś zrezygnował i wtedy takie osoby wskakują na ich miejsce.
tak byłam juz wiele razy ale nie od Mario i nie w Andaluzjii i wiecej tam nie pojade A ty jak juz czytasz te moje wpisy to czytaj dokładnie i czy wierzysz czy nie to juz mnie nieobchodzi ja Twoje wpisy tez czytam i troche to dziwne , ze tak ladnie opisujesz i tak bardzo wspierasz tego oszusta M

Ja powiem jedno. Nikogo nie bronię, zeby było jasne, ale czy masz dowody na to, że jest oszustem? Skoro nigdyu przez Niego nie jechałaś to dlaczego oczerniasz i piszesz, ze jest oszustem. Skoro nie jechałaś z nim, nie mógł Cię oszukać. A to nazywa się oczernianie wiesz?

skoro nie bylas od mari i w andaluzji to po kiego sie tu wypowiadasz?? i dlaczego oczerniasz czlowieka z ktorym nie mialas kontaktu nie zalatwial ci pracy nie wydymal cie wiec o co ci chodzi??? tylko afery siejesz na tym forum!!! piszesz ze mario to oszust na jakiej podstawie?? z wpisow na forum?? zastanow sie troche!!!
ooo kamilka piszesz w tym samym czasie to samo co ja :))
anaionutz hehe bo mamy podobne zdanie jak widze na ten temat ;)
Bea była w tym roku z Mario , pierwszy raz i nieudany.Dziwie się tylko, ze osoba która wyjezdzała kilka razy nie potrafiła sobie załwtwic innego miejsca, jak się jest na miejscu to jest łatwiej.Po drugie była chyba kiepskim pracownikiem skoro szef dawny jej nie chciał na następny rok.

Bea czytaj moje wpisy dokładnie wiele razy pisałam i pozytywne i negatywne strony hiszpanii.
:))
no wlasnie to swiadczy o tym ze szef jej nie chce :) ja coprawda bylam w kilku miejscach ale tylko i wylacznie na wlasne zyczenie:) a teraz wracam do starego szefa i mnie chce :)
Cytat: Kamila_26
ja też jestem ciekawa czy tak będzie, ale cóż jestem nastawiona i przygotowana, że jednak tak może nie być, ale takie jest życie, każdy jadąc musi wziąć pod uwagę to, że ryzykuje.
Kamila własnie z tym ryzykowaniem - powinniśmy jechac i nie ryzykowac to nie LOTTO. Ktoś obiecuje nam prace , warunki i kontrakty a na miejscu buum LOTTO - nie trafiłaś nic nie ma i okazuje sie , ze tyle klamstw wcisnieto nam na spotkaniu . Moze lepiej zagrać w rosyjska ruletke??? bo jak zapożyczysz sie na wyjazd a nic nie zxarobisz a z czegoś trzeba dług oddać
Ja powiem jedno. Nikogo nie bronię, zeby było jasne, ale czy masz dowody na to, że jest oszustem? Skoro nigdyu przez Niego nie jechałaś to dlaczego oczerniasz i piszesz, ze jest oszustem. Skoro nie jechałaś z nim, nie mógł Cię oszukać. A to nazywa się oczernianie wiesz? Kamila widze , ze tez nieuwaznie czytasz - własnie wróciłam - byłasm 3 tyg i opisałam jak było
gaga32 jak wydymac ludzi z kasy? Twoim zdaniem płacenie za przejazd to wydymanie ludzi z kasy? No prosze... A znasz kogoś, kto za darmo zawiezie Cię do Hiszpanii? Bo ja nie. To teraz Mario ma sam płacic za Twój przejazd? A niby dlaczego? A 130 euro to naprawde niewiele, sprawdź sobie ile się płaci za taki przejazd.

Hahah, no teraz mnie zalamalas! Ja nie szukałam wycieczki autokarowej! Nie mówie ze przejazd jest drogi , tylko po chu..j mi jazda autobusem? To wykupie sobie karnet w pksie i będe bez celu jezdzić po Polsce! Ty chyba nie wiesz, ze ten autokar ma być tylko ŚRODKIEM do konkretnego CELU, czyli pracy! a jak pracy niet- to jest czyste naciąganie na pusty przejazd!
Jak się przeczyta 190 stron to może Ty zapamiętasz kto co pisze, ale pisałaś tak:
tak byłam juz wiele razy ale nie od Mario i nie w Andaluzjii ...
Więc sama napisałas, ze od Mario nie jechałaś, teraz piszesz co innego, zdecyduj się, bo chaos wprowadzasz. I ja już nie wiem czy byłaś z Mario czy nie byłaś. Skoro nawet nie wiesz przez kogo jechałas to nie pisz, ze ktoś nieuważnie czytał.
anaionutz - skoro nie bylas od mari i w andaluzji to po kiego sie tu wypowiadasz?? i dlaczego oczerniasz czlowieka z ktorym nie mialas kontaktu nie zalatwial ci pracy nie wydymal cie wiec o co ci chodzi??? tylko afery siejesz na tym forum!!! piszesz ze mario to oszust na jakiej podstawie?? z wpisow na forum?? zastanow sie troche!!! a ciebie wydymał , ze tak go bronisz ??? hehe
Cytat: gaga32

Hahah, no teraz mnie zalamalas! Ja nie szukałam wycieczki autokarowej! Nie mówie ze przejazd jest drogi , tylko po chu..j mi jazda autobusem? To wykupie sobie karnet w pksie i będe bez celu jezdzić po Polsce! Ty chyba nie wiesz, ze ten autokar ma być tylko ŚRODKIEM do konkretnego CELU, czyli pracy! a jak pracy niet- to jest czyste naciąganie na pusty przejazd!

A czym chcesz tam jechac? odrzutowcem, no ludzie!! Na litośc Boską, ja rozumiem, że nie każdemu dogodzi, ale jak nie pasuje Ci to nie jedź. Nikt nikogo nie zmusza. Każdy wie na co się porywa, co może być itd. Nie chcesz, nie jedź.
Każda osoba w miarę inteligentna, która przeczyta to forum zapyta kurcze jeżli ten Mario jest oszustem to dlaczego organizuje już tyle lat te wyjazdy.Chyba, ze miał jakieś sprawy w sądzie a o których nie jest głosno.Przecież wystarczy pojechac do Huelva jest polski adwokat , opowiedziec mu cała historie, pokazac dowody i myślę, ze go zainteresuje taka sprawa.
Bea będziesz z tym coś robic? jakaś sprawa w sądzie, jeżeli tak dam Ci namiar do tej dziennikarki, która własnie szuka osób pokrzywdzonych, które trafiły żle
Apropo jeszcze transportu do pracy. Czy Ty pracując w Polsce sama dojezdżasz do pracy czy szef wozi Cię gratis? Bo ja zawsze na własny koszt musiałam docierac, nawet jak pracowałam niecałe 80 km od domu.
Jak bedziecie jechac tym jego autobusem to wołajciue pokwitowanie / bilet/ wkońcu to wasze pieniadze
anaionutz - skoro nie bylas od mari i w andaluzji to po kiego sie tu wypowiadasz?? i dlaczego oczerniasz czlowieka z ktorym nie mialas kontaktu nie zalatwial ci pracy nie wydymal cie wiec o co ci chodzi??? tylko afery siejesz na tym forum!!! piszesz ze mario to oszust na jakiej podstawie?? z wpisow na forum?? zastanow sie troche!!! a ciebie wydymał , ze tak go bronisz ??? hehe

no i wlasnie tym wpisem udowodnilas swoja inteligence nie nie wydymal mnie bo nie mialam okazji go poznac
Pokwitowanie to ja będę miec nawet na te 120 zł, bo Mario nie miał przy sobie tych umów i nie płacilismy, mamy przelew na konto po smsie zrobić ;) Więc wpłącając na konto dostanę potwierdzenie.
fresowka podaj te namiary - przyda sie - czekam na dziewczyny co tam zostały /przyjada nastepnym autokarem/ bedziemy razem działać
Kamila, wybacz, ale masz problem z logiką straszny, więc ja już nic nie napiszę..Proszę, zadaj pytanie innym o co mi chodziło, wyjaśnią Ci.
Fresówka, wiesz dlaczego tak się dzieje, że nikt nie ruszy sprawy? No ja napisałam co sądzę o takich ludziach..i wywołałam tym wielką burzę.
Bea podaj mi do siebie @ gg telefon, ja podam tej dziennikarce , ona się z Tobą skontaktuje.Nie będe podawała na publiczne forum jej namiarów , bo nie chce żeby ją zalały informacje w ogole nie przydatne
Pokwitowanie to ja będę miec nawet na te 120 zł, bo Mario nie miał przy sobie tych umów i nie płacilismy, mamy przelew na konto po smsie zrobić ;) Więc wpłącając na konto dostanę potwierdzenie.
Jezeli nie brał od ewas kasy to chyba jestescie na liscie rezerwowych . Sporo wraca więc zabezpiecza sie
Bea, złóżcie na piśmie zażalenie do OHP. Ciekawe jak się ustosunkuję, bo muszą w trybie administracyjnym odpowiedzieć.
fresowka podaj mi na priv
Nie nie jesteśmy na liście rezerwowej, od nikogo w Toruniu na rozmowie 5 grudnia nie brał kasy na cytrusy. Dzwoniłam do WUP i jesteśmy na "normalnej" liście, nie rezerwowej.

gaga32 nie mam problemu, tylko najpierw piszesz, ze nie jechałas nigdy przez Maria a potem, ze nieuwaznie czytam, bo jechałaś. I komu brakuje logoki? Zastanów się sama, skoro nie potrafisz napisać normalknie czegoś, zrozumiale to nie pisz wcale.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego